arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۴۵۱۶۱
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۷ - ۲۵ دی ۱۳۹۲

ماجرای دو پسرخاله در دانشگاه آزاد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دانشگاه آزاد با تمام مشکلاتی که دارد، یکی از پروژه‌های موفقی است که خارج از دولت توانسته به صورت مستقل رشد و گسترش پیدا کند. آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از پایه‌گذاران این دانشگاه در اوایل انقلاب بود که شاید همین امر هم سبب شد تا پس از سال ۸۸، جریان افراطی اصولگرا تصاحب صندلی مدیران این مجموعه را به عنوان یکی از اهداف استراتژیک خود در نظر گیرد که در ‌نهایت به تغییر مدیریت این دانشگاه و انتصاب فرهاد دانشجو به ریاست آن انجامید.

سلام نو با این مقدمه نوشت: «هر چند مدتی پس از انتخابات ریاست جمهوری، رئیس این دانشگاه به خاطر سوء مدیریت عزل و حمید میرزاده جایگزین وی شد اما در همین مدت کوتاه هم آنچه در دانشگاه آزاد با مدیریت اصولگرایان رخ داد، بی‌شباهت به آنچه در کشور با مدیریت احمدی‌نژاد رخ داد، نبود.

علاوه بر مدیریت ناکارآمد، تشکل‌های دانشجویی این دانشگاه هم طی این مدت کوتاه با مشکلات بسیاری مواجه شدند. ایجاد فضای بسته و محدود برای تشکل‌های دانشجویی، حذف تدریجی انجمن‌های اسلامی و تشکل‌های مستقل و سوق دادن بودجه و امکانات به سمت جریانات خاص سیاسی در عرصه تشکل‌های دانشگاه آزاد در دوران مدیریت فرهاد دانشجو، فضای تاریکی را در عرصه تشکل‌ها ترسیم کرد که تا سالیان سال از یاد نخواهد رفت.

اما این روز‌ها موضع‌گیری‌های مغرضانه یک دانشجوی اخراجی علیه مدیریت جدید دانشگاه قابل تامل است. «الف.ب» که پسرخاله یکی از معاونین فرهاد دانشجو است، پس از عزل پسرخاله خویش از این سمت، اقدام به انجام سلسله مصاحبه‌هایی علیه دانشگاه آزاد کرده است.

وی که به نوعی تریبون جریان افراطی در این مجموعه محسوب می‌شود گفته است که به راستی منافع چه کسانی در خطر بود که چنین شتابزده آقای دانشجو را از دانشگاه برکنار کردند و چرا میرزاده در دوران سرپرستی خود در دانشگاه آزاد بیش از 80 درصد مدیران دانشگاه آزاد را تغییر داد؟ او تمام این اقدامات را حساب‌شده دانسته و گفته است: اینکه محسن هاشمی به عنوان معاون عمرانی دانشگاه برگزیده می‌شود برای بسیاری جای سؤال است و مگر چه اتفاقی می‌خواهد رخ دهد که چنین فردی را به این منصب برمی‌گزینند؟ سپردن مسئولیت‌ها به برخی افراد و همچنین برنامه‌ریزی برای تسخیر بعضی جایگاه‌ها انسان را به تأمل وا می‌دارد. این مسئول سابق در دانشگاه آزاد سپردن برخی امور همچون معاونت عمرانی دانشگاه آزاد و یا مناطق آزاد را معنادار دانسته و تاکید کرده است: نباید اجازه دهیم با پول دانشجویان کسی به فکر انتقام‌جویی باشد.

گفتنی است فرد مذکور به علت پایین بودن سطح علمی و ضعف تحصیلی یک بار از دانشگاه اخراج شده و در حال حاضر با مدرک دیپلم، مجددا در مقطع کار‌شناسی در حال تحصیل است. وی پیش از این با وساطت پسرخاله خود و در حالی که پرونده‌اش در کمیته انتصابات دانشگاه آزاد با اکثریت قاطع رد شده بود، بدون هیچ توانمندی و صلاحیت اجرایی و تحصیلی با‌ همان مدرک دیپلم به عنوان نماینده ریاست دانشگاه آزاد در هیئت نظارت بر تشکل‌های سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویر احمد منصوب شده بود!

با این وجود «الف.ب» که دارای روابطی با برخی محافل خاص است، پس از عزل پسرخاله‌اش از معاونت دانشگاه آزاد چنان عنان از کف داده که به تناقض‌گویی افتاده و حتی از عزل خویش توسط شخص رئیس جدید دانشگاه آزاد سخن می‌گوید.

نمونه‌هایی از این دست در سیستم مدیریتی دولت احمدی‌نژاد و نزدیکانش کم نیستند. سخت است که رسانه‌ای بخواهد تمام آن موارد ناراحت‌کننده را بازتاب دهد اما اشاره به برخی از آنها شاید بد نباشد و بتواند عبرتی باشد برای آینده کشورمان.»

انتهای پیام

نظرات بینندگان