arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۲۰۰۰۲
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۰۸ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۴

مصرف انجیر از نگاه طب سنتی

یک متخصص طب سنتی گفت: برای افزایش قدرت حافظه، تقویت بدن‌های ضعیف و کمک به خون سازی می‌توان انجیر را همراه با بادام, پسته و مویز مصرف کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

صفحه خواندنی ها را از اینجا دنبال کنید

سبزی‌ها و میوه‌ها از دیدگاه طب سنتی دارای طبع‌های گوناگون هستند و برای همه مزاج‌ها مفید نیستند بلکه مصرف بی رویه هر کدام بدون دانستن مزاج فرد می‌تواند مضر باشد و به سلامتی فرد آسیب برساند.
 
معرفی چند میوه و سبزی از نگاه طب سنتی
 
کاهو:
 
ناصر رضایی پور متخصص طب سنتی عنوان کرد: از دیدگاه طب سنتی کاهو  دارای سرد و تر است, صاف کننده خون بوده و خون خوب و رقیقی تولید می‌کند که بهتر از خون تولید شده حاصل از سبزیجات دیگر است.
 
-کاهو خواب آور خوبی است؛ خوردن آن با سرکه متحرک اشتها است؛ زیاده روی در مصرف آن برای قوای جنسی مضر است و باعث فراموشی و ضعف بینایی می‌شود.
 
هندوانه:
 
به گفته وی هندوانه، سرد و تر است, باعث تسکین تیزی صفرا و خون شده و رطوبت بدن را افزایش می‌دهد.
 
-مصرف هندوانه به صورت ناشتا و بلافاصله پس از غذا مضر است و بهتر است بین دو وعده غذایی میل شود.
 
-هندوانه در سردمزاجان باعث ضعف نیروی جنسی و درد مفاصل می‌شود و یادمان باشد که هندوانه یک میوه تابستانه است.
 
انجیر:
 
-طبیعت انجیر،گرم و تر است؛ ارزش تغذیه زیادی دارد؛ چاق کننده، ملین طبع و کاهنده عصبانیت است, برای بهبود درد و خشونت سینه، تکرر ادرار مفید بوده و تقویت کبد است.
 
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: برای افزایش قدرت حافظه، تقویت بدن‌های ضعیف و کمک به خون سازی می‌توان انجیر را همراه با بادام, پسته و مویز مصرف کرد.
منبع: تسنیم
نظرات بینندگان