arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۲۱۲۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۰ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۴

کمپین جشنواره مشارکت ملی گردشگری راه اندازی شد

کمپین جشنواره مشارکت ملی گردشگری با همکاری معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و تیم دانش آموخته مدیریت بازاریابی گردشگری با نشان #PersiaFest در شبکه های اجتماعی راه اندازی شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
علاقه مندان می توانند با پیوستن به پیوند #PersiaFest ، عکس ها، خاطرات، ایده های نو و تصاویر کوتاه در قالب تجربه های شخصی مرتبط با ظرفیت های گردشگری کشور را در کمپین شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند.
به گزارش سازمان میراث فرهنگی، همچنین آگاهی از جزئیات فراخوان جشنواره مشارکت ملی گردشگری شامل آشنایی با آیین نامه مربوطه، شرایط عمومی مشارکت، جوایز برگزیدگان، امتیازات عمومی، تقویم جشنواره و نیز نحوه ارتباط با دبیرخانه بخش دیگری از محسنات پیوستن به پیوند #PersiaFest در شبکه های اجتماعی به شمار می آید.
طبق این امکان به منظور افزایش آگاهی هر چه بیشتر در فضای مجازی ، جزئیات سایر برنامه های جانبی جشنواره مشارکت ملی گردشگری شامل برگزاری جشنواره اقوام ایرانی، اجرای موسیقی و مراسم های آیینی و نیز نمایشگاه جاذبه های گردشگری که به مناسبت گرامیداشت روز جهانی گردشگری در تاریخ 5 مهرماه برگزار خواهد شد؛ اطلاع رسانی می شود. این در حالیست که شرکت کنندگان در جشنواره مذکور می توانند ضمن آگاهی از نفرات برتر و برگزیدگان در روز جهانی جهانگردی از برنامه های جانبی اشاره شده نیز بهره مند شوند.
روز جهانی جهانگردی در سراسر دنیا به عنوان رویدادی مهم گرامی داشته می شود. سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز با برگزاری دومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری ضمن اعلام فراخوان و دعوت از عموم مردم برای انعکاس داشته ها و ظرفیت های عمومی صنعت گردشگری کشور- از تیرماه لغایت شهریورماه جاری - برگزیدگان این رویداد را به همراه برنامه های جانبی وگردهمایی پیش بینی شده در تاریخ 5 مهر ماه به مناسبت گرامیداشت روز جهانی جهانگردی معرفی و تقدیر خواهد کرد.
هم اکنون وب سایت جشنواره مشارکت ملی به آدرس: www.irantourismfestival2.com پذیرای آثار علاقه مندان شرکت در این رویداد ملی است.

**آشنایی با موسیقی ایرانی برای فارسی آموزان خارجی
فارسی آموزان شرکت کننده در هشتادودومین دوره دانش افزایی زبان فارسی، در کلاس آشنایی با موسیقی و سازهای ایرانی شرکت کردند و با سازهای اصیل ایران و طریقه نواخته شدن برخی از آنها توسط استاد آشنا شدند.
به گزارش ستاد خبری هشتادودومین دوره دانش افزایی زبان فارسی، فارسی آموزان 43 کشور جهان که به دعوت از بنیاد سعدی در دانشگاه شهید بهشتی، دوره دانش افزایی خود را سپری می کنند، در کنار کلاس های آموزشی صبحگاهی، به منظور آشنایی هرچه بیشتر با فرهنگ و آداب مردم ایران، در فوق برنامه های فرهنگی و تفریحی نیز شرکت می کنند.
در کلاس آشنایی با موسیقی و سازهای ایرانی که با حضور اساتید این حرفه از جمله فرامرز کلانتری، استاد و نوازده تار، سه تار و تمبک در سالن دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، ضمن معرفی موسیقی ایرانی، برخی از سازها نظیر تار، سه تار، کمانچه، نی، ویولون ایرانی ، تمبک، دَف و دایره به صورت زنده اجرا شد.
همچنین، برخی سازها نیز به وسیله کلیپ تصویری به نمایش درآمد که در این میان کلیپی از اجرای بهمن رجبی، نوازنده صاحب سبک و مدرس تنبک، نمایش داده شد که مورد استقبال فراوان زبان آموزان قرار گرفت.
بنابر این گزارش، از بین سازهای اجرا شده، «دَف» مورد استقبال خوب فارسی آموزان قرار گرفت، به طوری که حاضران در کلاس دقایق زیادی نوازنده را مورد تشویق قرار دادند.
منبع: ایرنا
نظرات بینندگان