arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۲۰۱۲۳
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۳ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۵
بررسي نكات ناديده برنامه نويسان، براي مخاطب ايراني اپليكيشن ها

پيام رسان با ابزارهاي متفاوت طراحي كنيد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : جذب مخاطب ایرانی در فضای شبکه های اجتماعی پیام رسان نیازمند تحول و تکامل امکانات جدید و کاربردی به همراه حس امنیت و سهولت کار است.
 
به گزارش انتخاب، طبق آمارهای منتشر شده در ایران، ۲۵ میلیون نفر از کاربران تلفن های هوشمند عضو یکی از شبکه های اجتماعی پیام رسان مانند تلگرام، واتس آپ، فیس تایم، ایمو و غیره هستند و بخش زیادی از ارتباط روزانه خود با دیگران را از طریق این پیام رسان ها پوشش میدهند.
 
حجم بالای استفاده از شبکه های اجتماعی پیام رسان، موضوعی است که در بسیاری از کشورهای جهان تجربه شده و اپراتورها و برنامه نویسان ارائه دهنده خدمات را به این فکر انداخته که هرچه بیشتر این پیام رسان ها را منطبق بر نیاز کاربران، به خصوص کاربران بومی، طراحی کنند. همچنین انتقال احتمالی درآمدهای حاصل از این اپلیکیشن ها به  کشورهای خارجی، موضوعی است که برای آن باید چاره اندیشی شود.
 
 
 پيام رسان با ابزارهاي متفاوت طراحي كنيد
 
بر اساس این گزارش، ایران نیز از این چالش به دور نبوده و هر روز بین ایرانی ها استفاده از شبکه های اجتماعی پیام رسان موبایلی با استقبال بیشتری روبه رو میشود و تعداد کاربران ایرانی این شبکه ها به طور دائم در حال افزایش است.
 
بر پایه این بررسی و با وجود رشد کاربران این شبکه ها در ایران، ما با کمبود بزرگی مواجه هستیم. جای خالی نمونه های کارآمد داخلی که امکانات بیشتری به کاربران خود بدهد و بتواند برای آنها جذاب نیز باشد. این جای خالی سبب شده که بازار بزرگ پیام رسان ها به شرکت های خارجی تقدیم شود.
 
هرچند که در سالهای اخیر، برخی شبکه های اجتماعی موبایل محور در داخل کشور ایجاد و به بازار آمده اند، اما هر یک از این اپلیکیشن ها بنا به دلایلی، توفیق چندانی در رقابت جدی با نمونه های خارجی نداشتند.

به همین خاطر جا دارد این موضوع طرح شود که برای جذب مخاطب ایرانی در شبکه های اجتماعی بومی، ما به نمونه کاملی از یک پیام رسان نیاز داریم که پاسخگوی طیف وسیعی از خواسته های کاربران ایرانی باشد. چرا که مخاطب ایرانی باید علاوه بر اطمینان از تضمین امنیت، کارایی به مراتب بالاتری نسبت به دیگر شبکه های اجتماعی پیام رسان جهانی به دست آورد.
 
در کنار امکان پیام رسانی حرفه ای، امکانات دیگری مانند جابه جایی پولی راحت میتواند انگیزه قوی برای جذب کاربران به نمونه های تازه باشد. امکانی که منجر به تجربه راحتی برای افراد شود و در دنیای شلوغ کنونی، در وقت آنها صرفه  جویی کرده و به ایشان فرصت دهد بسیاری از کارهای روزانه خود را در یک فضای واحد انجام دهند.
 
بنابراین بسیار خوب است که طراحان ایرانی با درک و شناسایی نیازهای آتی کاربران، به سمت نوآوری و جذب مخاطب حرکت کنند؛ زیرا فضا، نیاز و کشش بازار و خواسته های مخاطبان، پاسخگوی تمرکز و سرمایه گذاری بیشتر بر روی این نوع اپلیکیشن های جدید است.

نظرات بینندگان