arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۲۰۶۹۱
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۹ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
لس انجلس تایمز:

ایرانیانِ آمریکا چه واکنشی نسبت به فرمان اجرایی ترامپ نشان دادند؟

مرضیه موسوی زاده روز شنبه در فرودگاه لس آنجلس فرود آمد و انتظار داشت که با آغوش باز نوه هایش مورد استقبال قرار بگیرد. در عوض این زن 75 ساله با صندلی چرخدار به اتاق انتظار هدایت شد که در آن ده ها مسافر دیگر نیز منتظر نشسته بودند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرویس بین الملل «انتخاب»؛ لس انجلس تایمز نوشت: مرضیه موسوی زاده روز شنبه در فرودگاه لس آنجلس فرود آمد و انتظار داشت که با آغوش باز نوه هایش مورد استقبال قرار بگیرد. در عوض این زن 75 ساله با صندلی چرخدار به اتاق انتظار هدایت شد که در آن ده ها مسافر دیگر نیز منتظر نشسته بودند.

به گزارش «انتخاب»؛ حدود ساعت 6 بعدازظهر یعنی دو ساعت بعد از فرود پرواز آنها اپراتور تلفنی را برای صحبت او با نوه اش در اختیارش قرار دادند. به گفته موسوی زاده مسافران از اینکه با هم صحبت کنند می ترسیدند. بیشتر آنها فکر میکردند دیپورت خواهند شد.

سردرگمی و بهت ناشی از فرمان اجرایی ترامپ برای منع وررد شهروندان هفت کشور مسلمان به آمریکا به جامعه مهاجران جنوب کالیفرنیا ضربه سنگینی وارد کردهاست.

موسوی زاده از کسانی است خانواده اش به آمریکا مهاجرت کرده اند و الان برای دیدن آنها به این کشور سفر کرده است.

سیاوش ناجی طلاکار برای خوش آمدگویی به مرضیه موسوی زاده مادربزرگ 75 ساله اش به فرودگاه آمده بود . او میگوید مادر بزرگش گرین کارت آمریکا را از سال 1997 دارد و الان ساعت هاست که درفرودگاه بازداشت شده است. ماموران گمرک از او پرسیده اند که کی آخرین بار به آمریکا سفر کرده و در ایران با چه کسی زندگی میکند و درآمد او از کجاست.

نام موسوی زاده در میان آخرین نفراتی بود که ساعت 1 صبح برده شد.

زمانی که ناجی طلاکار مادربزرگش را دید او را در آغوش گرفت . او میگوید من مردم را از سر راه کنار می زدم و میگفتم از سر راهم کنار بروید. من به سمت او دویدم و در آغوش کشیدمش گویی او از زندان آزاد شده است.

هزاران ایرانی تبار در مناطق خوبی نظیر محله بورلی هیلز و وست وود لس انجلس ساکن شده اند.

علی رغم اختلافات زیاد سیاسی که هنوز هم بین دو ملت وجود دارد ارتباطات خانوادگی اینها همچنان با ایرانی ها برقرار است و هر سال به ایران سفر میکند.

به گفته «شکیل سید» سخنگوی جامعه همکاری های مسلمانان و لاتین تبارها در میان این افراد یهودیان و مسیحیان نیز دیده می شوند . البته زرتشتی ها هم در میان آنها وجود دارد.

حال «سید» میگوید فرمان ترامپ منجر به ایجاد همان ارتباطات در بین ایرانی ها در زمینه های مختلف خواهد شد. همه رسوم و فرهنگ مسلمانان امروز شانه به شانه رسوم جوامع مسلمانان عراق و دیگر کشورها در جنوب کالیفرنیا قرار گرفته است. درنتیجه افراد کمتر مذهبی در کنار مسلمانان عراق و دیگر کشورها با آنها همسو خواهند شد.

آوا لاله زاده می گوید این حرکت ترامپ منجر به احساس وحدت میان مسلمان خواهد شد.

او میگوید اگر این ممنوعیت در زمان مهاجرت والدین من وجود داشت نمی دانم چه اتفاقی می افتاد. آیا ما زنده میماندیم؟

او میگوید من به سوری ها و کسانی که از چنین آشفتگی ای در کشورشان رخ داده فکر میکنم و اینکه آیا به اندازه ای خوش شانس خواهند بود که به اینجا بیایند؟ آنها این شانس را از دست داده اند.اینکه ما اینجا هستیم بدشانسی نیست.

پدر او فیروز لاله زار زاده در سال 2015 زمانی که قربانیان حمله تروریستی به بیمارستان او هجوم بیاورند در بیمارستان بستری بوده است. او میگوید من عقلامند به حفظ جان دیگران هستم.

با این حال او معتقد است که ممنوعیت صدور ویزا از سوی آمریکا و جای دادن برخی کشورها در این لیست نا عادلانه است.

فیروز لاله زاده 44 ساله گفته من میدانم که ریشه چرایی این کارها چیست. من مطمئن نیستم که این بهترین راه ممکن باشد.

اما به هر حال ایرانی تبارها روز یکشنبه شان را به انتقاد از ترامپ در روزنامه ها سپری کردند.

داریوش نیز رستوران خلیج فارس را در لس آنجلس راه اندازی کرده و الان مردم از این واقعا سر درگمند و حتی فرودگاه ها هم با همین مشکل مواجه خواهد بود.

او میگوید مردم سردرگمند و جتی خود هواپیما نیز میلرزد. داریوش به عنوان یک مهاجر تقریبا دو دهه پیش به ایران سفر کرده است.

نظرات بینندگان