arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۵۷۷۹۴
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۱۶ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۶

افزایش شهریه در ۳۰ واحد دانشگاه فنی و حرفه‌ای

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس دانشگاه فنی حرفه ای با بیان اینکه از مجموع ۱۷۲  واحد این دانشگاه تنها در ۳۰ واحد افزایش شهریه اتفاق خواهد افتاد گفت: در ۱۴۰ واحد افزایش شهریه نداریم و میانگین افزایش شهریه دربرخی واحدها ۱۲ درصداست

به گزارش انتخاب، ناصر شمس سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای در مراسم رونمایی از سامانه تبدیل وضعیت حق التدریس‌های دانشگاه فنی و حرفهای اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه طرحی داده اند که مربوط به ساماندهی حق التدریس‌ها است  در سال ۸۴ زمانی که دانشگاه فنی حرفه‌ای به وزارت علوم منتقل شد و افرادی که به عنوان حق التدریس مشغول بودن متاسفانه این طرح شامل این افراد نمی‌شود

وی ادامه داد: مجلس در برنامه ششم توسعه بند «ذ» و ماده ۶۴ تصویب کرده که وزارت علوم مکلف است نسبت به ساماندهی مربیان حق تدریس آموزشکده های فنی و حرفه ای  زیر مجموعه آموزش پرورش که به وزارت مذکور منتقل شده‌اند اقدام کند به این معنی که تا پایان امسال این کار ساماندهی شود.در این راستا مکاتبه با وزارت علوم انجام شده و امیدواریم این مشکل حل شود.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ‌ای با اشاره به اینکه در دو ماه گذشته سامانه‌ای تشکیل شده  برای این موضوع اظهار کرد: مرحله اول این کار خود اظهاری است تا کسانی که قبل از سال ۹۰ حق التدریس بودند و همچنان فعال هستند باید در این سامانه ثبت نام کنند و مرحله دوم این است که تمام واحدهای فنی و حرفه ای بررسی کنند و سوابق را جمع آوری کنند و این لیست به تایید مرکز برسد و سپس به ستاد ارجاع شود.

وی ادامه داد: این سامانه به آدرس Jazb.tvu.ac.ir جهت ساماندهی نیروهای حق التدریسی راه‌اندازی شده و نیروهای واجد شرایط از امروز به مدت ۱۰ روز بر اساس زمان بندی می توانند در آن ثبت نام کنند.

شمس با بیان اینک دانشگاه فنی و حرفه ای می تواند بر اساس قوانین و مقررات شهریه را اضافه کند گفت: امسال برنامه ما این است که از مجموعه ۱۷۲ واحد تنها شهریه ۳۰ واحد را افزایش شهریه می‌دهیم و ۱۴۰ واحد افزایش شهریه نخواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه میانگین افزایش شهریه ۱۲ درصد است گفت: در مراکزی جاذبه بیشتری دارند تا سقف ۱۵ درصد و در برخی مراکز حدود ۷ درصد شهریه افزایش پیدا خواهد کرد. و در رشته‌هایی که به اقتصاد مقاومتی مربوط می‌شوند افزایش شهریه نخواهیم داشت. بطور کلی در مجموع در ۳۲ واحدد شهریه‌ها افزایش پیدا می کند.

وی با اشاره به اینکه علوم انسانی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای پیش از این جایگاه چندانی نداشت گفت: خوشبختانه قرار شده است که در بخش هیات علمی تعداد زیادی از مدرسان علوم انسانی به اعضای هیات علمی تبدیل وضعیت شوند .

در ادامه این نشست فاطمه مهاجرانی معاون آموزش دانشگاه فنی و حرفه ای در سخنانی گفت: سامانه خود اظهاری برای مدرسان فعال علوم انسانی ایجاد شده تا ثبت نام کنند و پس از جمع آوری داده‌ها در شورای ۴نفره‌ای بررسی می‌شوند که این شورا مصوبه هیات امنا است.

وی ادامه داد: هیات امنا مصوب کرده نیروهایی که به عنوان مربی هستند لزوما باید آزمون PA را بگذارنند و سه سال کار مرتبط با صنعت نیز داشته باشند.

مهاجرانی ادامه داد: برای ثبت نام در این سامانه افراد می توانند تا ۱۳ مرداد اقدام کنند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی حرفه ای گفت: کارگروه سیاستگذاری آموزش‌های مهارتی نیز قرار است آغاز به کار کند و این حرکت اقدام خوبی است که می تواند هماهنگی در آموزش مهارتی کشور داشته باشد.

همچنین در ادامه این مراسم رییس دانشگاه فنی و حرفه ای از آغاز به کار طرح «سفیران جوان اقتصاد مقاومتی با عنوان طرح "سجا" » در دانشگاه فنی حرفه ای خبر داد و گفت: در دانشگاه فنی و حرفه ای دانشجویان و فارغ‌التحصیلانی وجود دارند که بیش از ۷۰ درصد آنها جذب بازار کار می شوند و در مجموعه ما باید بستر برای این افراد مهیا شود .

وی ادامه داد: طرح "سجا" با کمک معاونت دانشجویی عملیاتی شده و در این طرح از توانایی دانشجویان برای انجام کار و اشتغال در کار دانشجویی در مراکز و نهادها استفاده می‌شود و در قالب کار دانشجویی دانشجویان را دعوت به همکاری می‌کنیم تا وارد سایت شوند و برای حضور در نزدیک‌ترین مرکز آموزشی و ارائه خدمات مرتبط با رشته تحصیلی خود اعلام آمادگی کنند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادامه داد: این طرح از ۲۵ تیر آغاز شده و  تا ۲۵ شهریور ادامه دارد و نزدیک به ۴۰۰۰ نفر در این طرح مشغول به کار شده ‌اند.

وی ادامه داد: در این طرح دانشجویان در بهسازی فضای دانشجویی‌ کاشی‌کاری، درخت‌کاری و ساخت و طراحی تجهیزات کارگاهی کمک می‌کنند و این طرح یکی از ظرفیت‌های خوبی است  که دانشگاه‌های کشور فضاهای خود را بازسازی و طراحی کنند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای با اشاره به این که از محل تولیدات دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای ۴.۵ میلیارد تومان صرفه جویی داشته است در حالی که اگر می‌خواستیم این تولیدات را از بازار آزاد تهیه کنیم باید ۹ میلیارد تومان هزینه می‌کردیم.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان