arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۹۲۲۰۱
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۰۹ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۶

دامپزشکی: 500 کانون حاد آنفلوآنزای پرندگان در کشور شناسایی شده

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: 500 کانون بیماری حاد آنفلوآنزای پرندگان از ابتدای سال جاری تاکنون در کشور شناسایی شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: 500 کانون بیماری حاد آنفلوآنزای پرندگان از ابتدای سال جاری تاکنون در کشور شناسایی شده است.

علیرضا رفیعی پور شامگاه دوشنبه در شهرستان جیرفت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای پیشگیری سریع از انتشار آنفلوآنزای پرندگان بیش از 24 میلیون قطعه مرغ در کشور معدوم سازی و موجب کنترل این بیماری شده است.
وی با بیان اینکه 24 هزار واحد مرغداری در کشور فعال است اظهار کرد: 500واحد مرغداری کشور درگیر بیماری آنفلوآنزا شدند که اگر این معدوم سازی انجام نمی شد شاهد کانون های بیشتری در سطح کشور بودیم.
وی بیان کرد: بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان طی 2 سال گذشته از طریق پرندگان بیماری که از کشورهای دیگر به داخل کشورمان مهاجرت می کردند شیوع پیدا کرد و در این زمینه دولت با حساسیت ویژه ای این مساله را دنبال کرد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: بیماری حاد آنفلوآنزای پرندگان در جنوب کرمان گزارش نشده است.
وی به فعالیت های مجموعه دامپزشکی در بخش بیماری تب برفکی اشاره کرد و گفت: در حوزه تب برفکی با فعالیت های خوب مجموعه دامپزشکی در سال گذشته شاهد کاهش این بیماری در سطح کشور بوده ایم.
وی افزود: واکسیناسیون تب برفکی در 2 فاز برنامه ریزی شد که این واکسیناسیون بصورت رایگان در سطح کشور انجام شده است از این رو با انجام اقدامات پیشگیرانه شاهد کاهش بسیار خوبی کانون تب برفکی در کشور هستیم.
رفیعی زاده تغییر کشتارگاه های سنتی و بهداشتی به کشتارگاه های صنعتی را یکی از سیاست های مهم مجموعه دامپزشکی برشمرد و گفت: امسال بیش از 300 کشتارگاه بهداشتی به کشتارگاه صنعتی تبدیل شده که این دست آورد بسیار خوبی است و این سیاست ادامه پیدا می کند.
وی افزود: ایجاد کشتارگاه های صنعتی با همکاری بخش خصوصی و مسئولان محقق می شود از این رو امیدواریم بزودی شاهد یک کشتارگاه صنعتی در جنوب استان کرمان باشیم.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور به تولید واکسیناسیون در داخل کشور اشاره کرد و گفت: در 6 سال گذشته 95 درصد واکسن های دامی کشور در داخل تولید و در بخش طیور 35 درصد واکسن های این بخش در داخل کشور تولید می شود.
جنوب استان کرمان متشکل از هفت شهرستان با جمعیت یک میلیون نفر را شامل می شود.

نظرات بینندگان