arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۳۲۵۹۱
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۲ - ۱۰ مهر ۱۳۹۷

کاهش چشمگیر استقرار ناوهای هواپیمابر آمریکا در ۲۵ سال گذشته

میزان استقرار ناوهای هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا در سراسر جهان به پایین‌ترین سطح خود در ۲۵ سال گذشته رسیده چراکه در طی ۱۷ سال جنگ به اصطلاح با تروریسم از سوی آمریکا هزینه‌های نگهداری این ناوها افزایش پیدا کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

براساس یک گزارش میزان استقرار ناوهای هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا در سراسر جهان به پایین‌ترین سطح خود در ۲۵ سال گذشته رسیده چراکه در طی ۱۷ سال جنگ به اصطلاح با تروریسم از سوی آمریکا هزینه‌های نگهداری این ناوها افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، رسانه خبری USNI در گزارشی نوشت: در سال ۲۰۱۸ در یک دوره مشخص تنها ۱۵ درصد از ناوهای هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا به منظور اجرای عملیات مستقر شده بودند.

در این گزارش آمده است در این مقطع مشاهده شده که کمترین تعداد از ناوهای هواپیمابر آمریکا از سال ۱۹۹۲ تاکنون به منظور انجام عملیات استقرار یافته‌اند. نیروی دریایی آمریکا در تابستان امسال برای مدت ۲۲ روز در هیچ نقطه‌ای از جهان یک گروه رزمی کامل متعلق به یک ناو هواپیمابر خود را مستقر نکرده بود.

بر طبق گزارش USNI یک دلیل عمده کاهش استقرار ناوهای هواپیمابر آمریکا هزینه‌های فراوان مربوط به عملیاتی کردن این ناوها و هواپیماهای روی عرشه آنها بوده است.

یک مطالعه در سال ۱۹۹۷ مشخص کرد که هزینه‌های عملیاتی ناو هواپیمابر نیمیتز ۲۹۸ میلیون دلار در سال است.

باب ورک یک مقام سابق پنتاگون به USNI گفت: این روند برای مدت ۱۷ سال هزینه‌یز شده و یکی از دلایل آن استفاده بیش از حد از ناوهای هواپیمابر و هواپیماهای آنها است. هنگامی که ما دو ناو هواپیمابر را در خلیج‌فارس برای مدت زمانی حفظ کردیم به رهبران ارشد اعلام کردیم که این امر تاثیر تنزلی پیدا خواهد کرد و در عین حال باعث ایجاد محدودیت در امر نگهداری شده و منجر به بروز خلاء های نیرو در اقیانوسیه و خاورمیانه می‌شود.

دنیل سنکی یک تحلیلگر سیاست مالی در مصاحبه‌ای به اسپوتنیک گفت: در ۲۰ سال گذشته با توجه به جنگ با تروریسم، شرکت‌های صنایع نظامی مثل ریتیون بخش زیادی از بودجه ما را صرف کرده‌اند.

نظرات بینندگان