arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۵۱۱۷۹
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۲ - ۱۶ دی ۱۳۹۷

لزوم تعریف تلفن یکسان برای امدادرسانی به شهروندان در مواقع بحران

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تاکید کرد: تعریف یک تلفن یکسان برای امدادرسانی به شهروندان در مواقع بحران، ضروری است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تاکید کرد: تعریف یک تلفن یکسان برای امدادرسانی به شهروندان در مواقع بحران، ضروری است.

 احمد صادقی در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه بین المللی ایمنی، آتش نشانی، مدیریت بحران و امداد و نجات (HSE)،در این خصوص گفت: رویکرد نمایشگاه HSE باید به سمت یکپارچه سازی خدمات امداد و نجات در کشور نزدیک شود و و سعی کنیم به کمک سیستم ها و ساختارهای موجود، سازمان های مختلف امدادرسان با یکپارچگی فرماندهی وارد عملیات شوند.

 

وی با بیان اینکه عدم اطلاع رسانی به موقع، دیر رسیدن به محل و ورود غیر هماهنگ به صحنه حادثه از سوی نهادهای مختلف موجب خسارت های زیادی می شود، تصریح کرد: امیدواریم به زودی شاهد خدمت رسانی تمام دستگاه های متولی مدیریت بحران در مقابله با حوادث در بستر یکسان و یکپارچه به شهروندان باشیم.

 

صادقی با تاکید بر لزوم توجه به مقوله پیشگیری خاطر نشان کرد: همانطور که ما با برگزاری نمایشگاه‌های مختلف به مقوله مقابله با بحران توجه می کنیم و جدیدترین و نوین‌ترین فناوری‌ها و تکنولوژی‌ها را به معرض نمایش می گذاریم ، به همین اندازه باید به مقوله پیشگیری نیز توجه کنیم.

 

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: توجه به مقوله پیشگیری تا جایی دارای اهمیت است که بر اساس بررسی‌های صورت گرفته در زمان وقوع بحران، اگر تمامی سیستم‌های امدادی تجهیزات به روز داشته باشند و به موقع نیز خود را به محل حادثه برسانند ، فقط می‌توانند ۱۰ درصد خسارت ناشی از حادثه را کم کنند و ۹۰ درصد آن توسط شهروندان با خود امدادی و دگر امدادی رفع خواهد شد.

 

وی با ابراز خرسندی از پیشرفت خوب توانمندی های داخلی در حوزه مقابله با حوادث گفت: با توجه به علم و تکنولوژی جدید که فراهم شده است وابستگی به تجهیزات خارجی کم شده و در این حوزه درحال خود کفا شدن هستیم.

 

براساس اعلام روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، ، صادقی در ادامه با اشاره به مقوله پیشگیری و مدیریت بحران در ساختمان های بلند تهران تاکید کرد: مباحث ۳ و ۲۲ مقررات ملی ساختمان نیاز به بازنگری دارد که در این خصوص جامعه مهندسی و مرکز مطالعات مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی جلساتی برگزار و نهادهای قانون گذار نیز در حال فراهم کردن بستر برای ایمنی بلند مرتبه سازی ها هستند.

 

وی ضمن اشاره به اینکه بیشترین حوادث حریق را در ساختمان‌های زیر شش طبقه شاهد هستیم ادامه داد: ساختمان های بلند مرتبه نباید ما را از فراوانی حریق در شهر تهران که مختص ساختمان های زیر شش طبقه است غافل سازد و فقط بخواهیم به ایمنی بلند مرتبه سازی ها بپردازیم.

 

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به نقش شرکت های حضور یافته در نمایشگاه در توانمند سازی سیستم ها و سازمان های عملیاتی اشاره کرد و گفت: امیدواریم که فعالیت های نمایشگاهی از طریق آموزش و شبیه‌سازی حوادث مختلف بتواند بستر توانمندسازی مردم را نیز برای مقابله با حوادث بالاببرد.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان