arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۶۲۳۱۰
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۰ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷

فرانس پرس: کره جنوبی و آمریکا مانورهای نظامی مشترک خود را ادامه نمی‌دهند

یکی از مقام‌های آمریکایی گفت، از آنجا که رئیس جمهوری آمریکا به دنبال اقداماتی برای بهبود روابط با کره شمالی است، ارتش‌های آمریکا و کره جنوبی قصد دارند مانورهای مشترک نظامی سالانه خود را ادامه ندهند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یکی از مقام‌های آمریکایی گفت، از آنجا که رئیس جمهوری آمریکا به دنبال اقداماتی برای بهبود روابط با کره شمالی است، ارتش‌های آمریکا و کره جنوبی قصد دارند مانورهای مشترک نظامی سالانه خود را ادامه ندهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، این اظهارنظر از سوی این مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، کمی پس از آن مطرح شد که دومین نشست میان دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و کیم جونگ اون، رهبری کره شمالی که در هانوی، ویتنام برگزار شد، بدون نتیجه به پایان رسید.

در همین حال، یکی از مقام‌های دولت سئول نیز گفت که این رزمایش‌های مشترک به جای آنکه کاملاً متوقف شوند، کم می‌شوند.

وی ادامه داد: اگر ما مقیاس این رزمایش‌ها را با تعداد سربازان کمتر برگزار کنیم، این مانورها احتمالاً کوچک‌تر برگزار می‌شوند.

وی همچنین گفت: دو طرف هنوز در حال گفتگو درباره یک بیانیه مشترک هستند که انتظار می‌رود در روزهای آتی منتشر شود.

نخستین بار، شبکه خبری ان. بی. سی گزارش داد که برگزاری رزمایش‌های " Foal Eagle" که معمولاً در بهار برگزار می‌شود، احتمالاً متوقف می‌شود.

این رزمایش‌ها بزرگترین مانورهای مشترک از سوی آمریکا و کره جنوبی هستند و همواره مایه نگرانی و خشم پیونگ یانگ بوده‌اند. در گذشته، ۲۰۰ هزار نیروی کره جنوبی و ۳۰ هزار سرباز آمریکایی در این رزمایش‌ها حضور داشته‌اند.

از زمان نخستین دیدار میان رهبران آمریکا و کره شمالی در سنگاپور که سال گذشته میلادی صورت گرفت، واشنگتن و سئول چندین رزمایش مشترک را یا متوقف کرده یا با مقیاس کم برگزار کردند و بمب افکن‌های آمریکایی نیز بر فراز کره جنوبی دیگر پرواز نمی‌کنند.

ترامپ مکرراً درباره هزینه‌های این رزمایش‌های مشترک شکایت داشته و در نشست هانوی آنها را بسیار بسیار پر هزینه توصیف کرده بود.

شبکه خبری ان. بی. سی گزارش داده بود که احتمالاً مانورهای آموزشی ویژه و کوچک‌تر جای رزمایش‌های سالانه را می‌گیرند.

در همین حال، رئیس جمهوری کره جنوبی خروج ۲۸ هزار و ۵۰۰ نیروی آمریکایی مستقر در این کشور را رد کرده است.

هرگونه خروج نیروهای آمریکایی از کره جنوبی با انتقاد شدید از سوی کنگره آمریکا و ژاپن روبرو می‌شود که دولت محافظه کار آن به شدت نگران تمایلات کره شمالی است.

نظرات بینندگان