arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۹۲۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۶ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸

تولید گوشت قرمز ۲۹ درصد کم شد

گزیده نتایج فصل بهار آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در فصل بهار ١٣٩٨ جمعاً ۶۸.۳ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

تولید گوشت قرمز در بهار امسال نسبت به همین فصل در سال گذشته کاهش ۲۹ درصدی دارد.

به گزارش ایسنا، گزیده نتایج فصل بهار آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در فصل بهار ١٣٩٨ جمعاً ۶۸.۳ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٣٧ هزار تن، ۵۴.۲ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ٢٥.١ هزار تن، بز و بزغاله با ٤.٧ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ١.٥ هزار تن، به‌ترتیب ٣٦.٧ درصد، ٦.٨ درصد و ٢.٣ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ٢٧ درصد، برای بز و بزغاله ٢٨ درصد و برای گاو و گوساله ٣١ درصد بوده است.

نظرات بینندگان