arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۰۲۸۸۶
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۵ - ۰۱ مهر ۱۳۹۸

انتخاب رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از سرطان پستان

هیچ ماده غذایی یا رژیم غذایی واحدی نمی تواند از بروز سرطان پستان جلوگیری کند، اما انتخاب رژیم غذایی فرد می تواند در هنگام مواجهه با این بیماری، خطر ابتلا به سرطان پستان یا بهزیستی کلی آنها را تغییر دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

هیچ ماده غذایی یا رژیم غذایی واحدی نمی تواند از بروز سرطان پستان جلوگیری کند، اما انتخاب رژیم غذایی فرد می تواند در هنگام مواجهه با این بیماری، خطر ابتلا به سرطان پستان یا بهزیستی کلی آنها را تغییر دهد.

سرطان پستان یک بیماری پیچیده است که عوامل موثر در آن بسیار است. برخی از این عوامل، از جمله سن، سابقه خانوادگی و ژنتیک تحت کنترل شخص نیستند.

با این حال، فرد می تواند سایر عوامل مانند سیگار کشیدن، میزان فعالیت بدنی، وزن بدن و رژیم غذایی را کنترل کند.

سرطان پستان می تواند در مکانهای مختلف شروع شود، به روشهای مختلف رشد کند و نیاز به انواع مختلفی از درمان داشته باشد.

غذاهای زیر به طور کلی می توانند در یک رژیم غذایی سالم نقش موثر داشته باشند و همچنین ممکن است به جلوگیری از پیشرفت سرطان پستان کمک کنند:

میوه ها و سبزیجات

مطالعه ای در ۹۱،۷۷۹ زن نشان داد که پیروی از رژیم غذایی شامل گیاهان، می تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را ۱۵٪ کاهش دهد.

فیبر غذایی و آنتی اکسیدان ها

استروژن بیش از حد می تواند عاملی برای پیشرفت و شیوع برخی از انواع سرطان پستان باشد. برخی از درمان ها با هدف جلوگیری از تعامل استروژن با سلول های سرطانی پستان است. خوردن رژیم غذایی با فیبر بالا می تواند از این روند پشتیبانی کند و باعث از بین رفتن استروژن شود.

آنتی اکسیدان ها با کاهش تعداد رادیکال های آزاد، مواد زایدی که بدن به طور طبیعی تولید می کند، می تواند از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کند.

چربی خوب

غذاهای چرب می توانند منجر به چاقی شوند و به نظر می رسد در افراد چاق خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطان پستان بیشتر است.

سویا

سویا یک منبع غذایی سالم است که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان کمک کند. این محصول گیاهی که سرشار از پروتئین، چربی سالم، ویتامین ها و مواد معدنی است اما کم کربوهیدرات است. همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به عنوان ایزوفلاون شناخته می شوند.

همچنین سویا ممکن است به کاهش سطح لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) یا کلسترول “بد” کمک کرده و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

شفقنا

نظرات بینندگان