arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۰۳۱۳۴
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۲۰ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸

وزیر خارجه آلمان: مسایل مربوط به ایران، یمن و سوریه محور گفت‌وگوها در نیویورک است

وزیر خارجه آلمان، طرح مسایل مربوط به ایران، یمن و سوریه را از جمله محورهای اصلی دیدارها و گفت‌وگوهای خود در حاشیه برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک اعلام کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر خارجه آلمان: مسایل مربوط به ایران، یمن و سوریه محور گفت‌وگوها در نیویورک است«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان عصر امروز سه شنبه برای شرکت در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل راهی نیویورک شد.
وی در پیامی توییتری که از سوی وزارت خارجه آلمان منتشر شد، مهمترین محورهای دیدارش در حاشیه این رویداد سیاسی را موضوعات ایران، جنگ یمن و بحران سوریه عنوان کرد.
ماس طی سخنانی تاکید کرد که در حال حاضر و با توجه به بحران های اخیر، همکاری های بین المللی بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.
وزیر خارجه آلمان مسئله زنان، صلح و امنیت و بحران تغییرات آب و هوایی را از جمله دیگر موضوعات مهم در مجمع عمومی سازمان ملل عنوان کرد.
وی همچنین از توافق جدید کنترل تسلیحاتی بین ابرقدرت‌ها به عنوان موضوعی بسیار مهم برای پیشرفت جهان یاد کرد و افزود: تمامی این کشورها سوار بر یک کشتی هستند و لازم است که از این فرصت یک هفته ای برای گفت‌وگو در این زمینه استفاده کنند.

وزیر دفاع آلمان نیز امروز در دیدار با همتای آمریکایی خود ضمن اعلام آمادگی برای مشارکت در تامین امنیت تنگه هرمز تاکید کرد که آلمان نمی خواهد بخشی از اهرم آمریکا برای «فشار حداکثری به ایران» باشد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه «آنه گرت کرامپ کارن باوئر» در دیدار با «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا در واشنگتن از آمادگی برلین برای مشارکت در طرح تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز خبر داد و در عین حال گفت: کشورش تمایل دارد برای این منظور در چارچوب یک ماموریت اروپایی همکاری کند.
کارن باوئر تاکید کرد که آمریکا بخشی از اهرم فشار حداکثری ایالات متحده نخواهد بود.
این در حالی است که آمریکا مدعی ناامن شدن تنگه هرمز از سوی ایران بوده و برای مقابله با این تهدید ادعایی، خواهان تشکیل ائتلاف دریایی با مشارکت اروپایی ها شده است.
وزیر دفاع آلمان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن حمایت از توافق هسته ای با ایران که یک سال پیش آمریکا به صورت یک جانبه از آن خارج شد، یادآور شد که باید به برجام خوش بین بود زیرا دست کم چنین توافقی درهای ارتباط دیپلماتیک با ایران را باز نگاه داشته است.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان