arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۰۸۳۹۸
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۱ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸

راهکارهایی برای رهایی از بوی بد یخچال

با هر بار باز کردن در یخچال، بوی بدی به مشام می‌رسد. این در‌ حالی است که به ظاهر یخچال شما از تمیزی برق می‌زند. این بوی نامطبوع افزون بر این که برای شما آزار دهنده است، زمینه آلودگی و انتشار میکروبی است که به ‌علت بی‌توجهی به خوراکی‌های فاسد داخل یخچال، باعث پخش این بو در فضای یخچال می شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

با هر بار باز کردن در یخچال، بوی بدی به مشام می‌رسد. این در‌ حالی است که به ظاهر یخچال شما از تمیزی برق می‌زند. این بوی نامطبوع افزون بر این که برای شما آزار دهنده است، زمینه آلودگی و انتشار میکروبی است که به ‌علت بی‌توجهی به خوراکی‌های فاسد داخل یخچال، باعث پخش این بو در فضای یخچال می شود.

اگر تمیزکاری و رسیدگی مواد داخل یخچال، مرتب و به ‌موقع نباشد، این بو ممکن است ماندگار شود. ابتدا یخچال را از برق بکشید و تمام مواد‌ غذایی و خوراکی داخل آن را خالی کنید. مواد خارج ‌شده را درون محفظه‌ای سرد قرار دهید تا کارتان به اتمام برسد. خوراکی‌های تاریخ گذشته و فاسد را جدا کنید. ظرف‌های شیشه‌ای مربا یا روغن را که چسبناک و چرب هستند بشویید.

طبقه‌ها، قفسه‌ها، کشوها و قسمت‌های جدا ‌شونده یخچال را بیرون بیاورید. این اجزا را با آب گرم و شوینده، تمیز بشویید و آن‌ها را کاملا خشک کنید. یک قاشق غذاخوری جوش‌شیرین را در یک لیتر آب گرم حل و دیواره داخلی یخچال را با آن تمیز کنید.

در نهایت با یک دستمال یا اسفنج مرطوب آن را شست و شو دهید و کاملا خشک کنید. از پدهای زبر که ممکن است به دیواره یخچال صدمه بزند استفاده نکنید و از مسواک دست ‌دوم برای تمیزکاری گوشه‌های باریک و غیر‌قابل دسترس کمک بگیرید. اگر بعد از شست و شو همچنان بو در فضای داخل یخچال احساس می‌شد، توصیه می‌شود به ‌مدت یک روز یخچال را خاموش کنید و در آن را باز بگذارید. اگر باز هم بوی بد یخچال رفع نشد شاید مجبور شوید پاک سازی با جوش شیرین را دوباره تکرار کنید. از شستن سینی یخچال غافل نشوید. هنگام خارج کردن آن مراقب باشید.

برای جذب بوی بد، می‌توانید ظرف بدون در کوچکی از محلول جوش شیرین و آب را در یخچال نگهدارید، روی آن تاریخ بزنید و سه ماه بعد مجدد آن را با محلول تازه‌تری جایگزین کنید یا از چند تکه اسفنج خیس ‌شده در محلول وانیل برای طبقه‌های یخچال استفاده کنید.

دانه‌های قهوه هم خوشبو‌ کننده طبیعی و مناسب برای داخل یخچال هستند. برای پیشگیری از بوی بد، باقی مانده خوراکی‌ها را در ظرف‌های در‌دار نگهداری کنید. هفته‌ای یک بار مواد داخل یخچال را بازبینی کنیدو مراقب تاریخ مصرف شان باشید. موادی را که تاریخ انقضای شان نزدیک یا در حال خراب شدن است ، خارج یا زودتر مصرف کنید. اگر ذره‌ای از مواد غذایی در قفسه‌های یخچال ریخته باشد، فوری تمیز کنید.

روزنامه خراسان

نظرات بینندگان