arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۰۹۳۴۲
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۱ - ۰۵ آبان ۱۳۹۸

رئیس سابق اف بی آی: کنگره راهی جز ادامه تحقیقات برای استیضاح ترامپ ندارد

مدیر اسبق دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (اف.بی.آی) گفت به اعتقاد وی، مجلس نمایندگان آمریکا بعد از مناقشه مربوط به گفت‌وگوی تلفنی دونالد ترامپ با همتای اوکراینی‌اش به منظور وادار کردن او به تحقیقات درباره خانواده جو بایدن، انتخابی به جز ادامه تحقیقات برای استیضاح ترامپ ندارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیر اسبق دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (اف.بی.آی) گفت به اعتقاد وی، مجلس نمایندگان آمریکا بعد از مناقشه مربوط به گفت‌وگوی تلفنی دونالد ترامپ با همتای اوکراینی‌اش به منظور وادار کردن او به تحقیقات درباره خانواده جو بایدن، انتخابی به جز ادامه تحقیقات برای استیضاح ترامپ ندارد.

به گزارش ایسنا، به نوشته ای‌بی‌سی نیوز، جیمز کومی، مدیر سابق پلیس اف.بی.آی آمریکا در مصاحبه با رسانه‌ها در محل کنفرانس موسوم به "پالِتیکُن" که یک کنوانسیون سیاسی سالانه غیر حزبی است گفت: مجلس نمایندگان آمریکا انتخابی به جز این که تحقیقات برای استیضاح دونالد ترامپ را ادامه دهد ندارد. همه چیزی که من درباره حقایق می‌دانم همان‌هایی است که از گزارش‌های خبری به دست آمده اند.

کومی خاطر نشان کرد، مساله گفت‌وگوی تلفنی دونالد ترامپ با رئیس جمهور اوکراین برای رقم زدن استیضاح این رئیس جمهور آمریکا ممکن است کفایت کند و مطمئنا زمینه‌هایی قوی برای تحقیقات درباره آن وجود دارد.

کومی افزود، اگر گزارش‌های خبری درباره این مناقشه درست باشند پس رئیس جمهور آمریکا در یک سوء استفاده شوکه کننده از قدرت دخیل بوده است.

او تصریح کرد، اگر همچنان مدیریت اف.بی.آی را برعهده داشت ممکن بود یک تحقیقات کیفری نیز درباره بررسی اتهام دست داشتن ترامپ در ارتشاء یا معامله با گروکشی در این گفت‌وگوی تلفنی جنجالی خود با رئیس جمهور اوکراین به جریان بیندازد.

با این حال کومی گفت: فعلاً درباره موضوع نهایی کردن استیضاح ترامپ اظهار نظر نمی‌کنم تا زمانی که ما شاهد شفافیت در شهادت‌های علنی باشیم و آن چرا که شایسته آن هستیم ببینیم.

او در ادامه گفت: این وضعیت، همان اتفاقی است که در تابستان ۱۹۷۴ رخ داد. شما باید به مردم آمریکا نشان دهید که چه مدارک و اسنادی وجود دارند. در تابستان ۱۹۷۴ این موضوع دنیای مردم آمریکا را تکان داد و تاریخ خودش را تکرار نمی‌کند بلکه به صورت نظم در می‌آورد. من فکر می‌کنم که در شهادت‌های علنی ما اتفاقات مشابهی را ممکن است ببینیم.

اشاره کومی به موضوع استعفای ریچارد نیکسون رئیس جمهور اسبق آمریکا در سال ۱۹۷۴ بعد از رسوای واترگیت است.

او اظهار داشت، از زمان خاتمه یافتن تحقیقات رابرت مولر بازرس ویژه پرونده بررسی ارتباط کمپین ریاست جمهوری ۲۰۱۶ ترامپ با روسیه، نظرش درباره موضوع استیضاح رئیس جمهور تغییر کرده و هر چند که در زمان انجام این تحقیقات با این استیضاح مخالف بود اما اکنون از جمله حامیان این اتفاق است.

کومی در پاسخ به سوالی درباره این که اگر ترامپ دوباره در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شود چه احساسی خواهد داشت گفت: من همچنان به آمریکا باور خواهم داشت حتی از خانه جدیدم در نیوزیلند.

او در پاسخ به این که آیا برای سمتی سیاسی نامزد خواهد شد گفت: من هرگز قرار نیست برای سمت‌های سیاسی نامزد شوم و امیدوارم بدون نامزدی برای این سمت‌ها مفید باشم.

نظرات بینندگان