arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۰۹۶۱۲
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۰ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸

اعلام همکاری عربستان و آمریکا در امنیت تامین انرژی

وزیر انرژی عربستان سعودی در دیدار با همتای آمریکایی خود بر همکاری برای تضمین امنیت تامین انرژی جهانی تاکید کرد. عبدالعزیز بن سلمان بر نقش کشورش به عنوان یک تامین کننده نفت مطمئن در دستیابی به ثبات بازار و پایبندی کامل برای فراهم کردن این کالای استراتژیک تاکید کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر انرژی عربستان سعودی در دیدار با همتای آمریکایی خود بر همکاری برای تضمین امنیت تامین انرژی جهانی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی روز دوشنبه در ریاض با ریک پری، وزیر انرژی آمریکا دیدار کرد و طبق گزارش خبرگزاری دولتی سعودی SPA، دو طرف درباره بازارهای نفت، نقش اوپک و کشورهای تولیدکننده نفت خارج از این گروه در هماهنگی تولید، دستیابی به ثبات بازارهای نفت و تهدیدها علیه تاسیسات نفتی به گفت و گو پرداختند.

وزیر انرژی عربستان سعودی همچنین با تیمپره سیلوا، وزیر نفت نیجریه دیدار و درباره فرصت‌های سرمایه گذاری میان دو کشور، بازارهای نفت و همکاری میان کشورهای عضو اوپک برای حفظ ثبات بازار گفت و گو کرد.

عبدالعزیز بن سلمان بر نقش کشورش به عنوان یک تامین کننده نفت مطمئن در دستیابی به ثبات بازار و پایبندی کامل برای فراهم کردن این کالای استراتژیک تاکید کرد.

از سوی دیگر خبرگزاری تاس به نقل از وزارت انرژی روسیه گزارش کرد اوپک و متحدانش در زمان نشست رسمی دسامبر در وین به منظور بازنگری در سیاست تولید خود، کندی رشد تولید نفت آمریکا را به عنوان یک عامل مهم مورد لحاظ قرار خواهند کرد.

پاول سوروکین، معاون وزیر انرژی روسیه اظهار کرد: با این حال هنوز زود است درباره کاهش بیشتر تولید نفت صحبت شود.

اوپک، روسیه و سایر تولیدکنندگان غیراوپک در چارچوب گروهی معروف به اوپک پلاس با هدف تقویت بازار، از ابتدای ژانویه امسال توافقی را برای محدودیت عرضه به میزان ۱.۲ میلیون بشکه در روز به اجرا گذاشتند. این توافق قرار است تا مارس سال ۲۰۲۰ اجرا شود و این تولیدکنندگان در دیدار رسمی که روزهای پنجم و ششم دسامبر برگزار می شود، به بررسی سیاست تولید خود خواهند پرداخت.

تاس به نقل از سوروکین نوشت: مکانیزم اوپک پلاس کارآمدی خود را نشان داده است اما برای همیشه موثر نیست. اگر به آمریکا نگاه کنید، کندی رشد تولید نفت این کشور در سه تا چهار ماه گذشته را مشاهده خواهید کرد.

بر اساس گزارش رویترز، رونق شیل که تحت تاثیر افزایش تولید نفت در تگزاس و داکوتای شمالی روی داد، آمریکا را به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل کرد و عربستان سعودی و روسیه در جایگاه پایین‌تر از این کشور قرار گرفتند.

با این حال امسال که شرکت‌های انرژی آمریکایی شمار دکل‌های حفاری نفت را کاهش دادند و تولیدکنندگان طرح‌هایی را برای کاهش هزینه روی حفاری جدید دنبال می‌کنند، نرخ رشد تولید نفت آمریکا آهسته شده است.

نظرات بینندگان