arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۱۷۵۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۰ - ۲۲ آذر ۱۳۹۸

آموزش و پرورش: ۲۰ هزار روحانی در مدارس کشور نماز جماعت اقامه می‌کنند / کمبود روحانی از «مشکلات مادر» مدارس است

معاون فرهنگی و پژوهشی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۱۰ هزار مدرسه در آموزش و پرورش وجود دارد و ۱۷ الی ۲۰ هزار روحانی در مدارس نماز را اقامه می‎کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عبدالرسول عمادی عصر بنجشنبه در بیست و هشتمین اجلاس سراسری نماز در گرگان اظهار کرد: در مدرسه در کنار محتوا‌های درسی مضامین دینی نیز قرار دادیم و این را بخشی از برنامه درسی لحاظ کردیم در حالی که دین روح دروس ما است و بخشی از برنامه درسی ما نیست.

وی تصریح کرد: متأسفانه ما همچنان نظام تعلیم و تربیت را آموزشی می‎نامیم این در حال است که نظام ما باید تربیتی باشد و برای گذر از نظام آموزشی به تربیتی طرح سند تحول بنیادین را در دستور کار داریم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش افزود: آموزش و پرورش باید از نظام آموزش محور به تربیت محور گذر کند.

عمادی تأکید کرد: هنوز نتوانستیم نگاهی که سند تحول بنیادین دارد را در نظام آموزش و پرورش نهادینه کنیم ما باید به دانش‎آموزان یاد بدهیم چیزی که آن‌ها یاد می‎گیرند برای رسیدن به یک هدف اساسی‎تر است.

وی با بیان اینکه در پیام‌های مقام معظم رهبری به اجلاس سراسری نماز توجه ایشان را به نوجوانان و جوانان می‎بینیم، گفت: این به معنای آن است که محوریت اصلی در نظام تربیتی باید مبنی بر نماز باشد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصریح کرد: هشت الی ۹ سال است که سند تحول بنیادین اجرا شده و آن چیزی که تاکنون از سند اجرا شده ساختاری است و در این بخش توفیق چندانی نداشتیم.

عمادی تأکید کرد: همه باید در راستا تبیین نظری نماز گام برداریم.

معاون فرهنگی و پژوهشی وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه اظهار کرد: ۱۱۰ هزار مدرسه در آموزش و پرورش وجود دارد و ۱۷ الی ۲۰ هزار روحانی در مدارس نماز را اقامه می‎کنند.

علیرضا کاظمی با بیان اینکه در حال حاضر کمبود منابع و روحانیون از جمله مشکلات مادر مدارس است، افزود: به طور قطع حضور روحانینون به کیفیت نماز در مدرسه کمک می‎کند.

وی با بیان اینکه در ۷۰ هزار مدرسه نماز جماعت اقامه می‎شود، یادآور شد: مدرسه آغاز جذب دانش‎آموزان است و روحانی با نقش پذیری‌هایی که به دانش‌آموز می‎دهد، می‎تواند زمینه‌های جذب دانش‎آموزان را فراهم کند.

منبع: فارس
نظرات بینندگان