arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۳۸۰۱۳
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۹ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹

برنامه اجباری لهستان برای مبارزه با کرونا: بیماران قرنطینه شده در خانه موظفند هر روز از خود سلفی بگیرند / سرپیچی از ارسال عکس پس از 20 دقیقه با برخورد پلیس همراه می شود

دولت لهستان برنامه ای اجباری را ایجاد کرده است که بر اساس آن بیماران مبتلا به کرونا موظفند هر روز سلفی بگیرند و ثابت کنند در خانه مانده اند، در غیر این صورت پلیس با آنان برخورد می کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دولت لهستان برنامه ای اجباری را ایجاد کرده است که بر اساس آن بیماران مبتلا به کرونا موظفند هر روز سلفی بگیرند و ثابت کنند در خانه مانده اند، در غیر این صورت پلیس با آنان برخورد می کند.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، دولت لهستان روز جمعه برنامه ای را منتشر کرد که به افراد در قرنطینه COVID-19 اجبار می کند تا به صورت دوره ای از خود سلفی بگیرند و ثابت کنند که در قرنطینه خانگی مانده اند.اگر کاربران در مدت 20 دقیقه به درخواست سلفی پاسخ ندهند به پایگاه پلیس خبر داده می شود.

بنا بر گزارش ها ، دولت لهستان به طور خودکار بیماران مشکوک و حاضر در قرنطینه خانگی را وارد چرخه بررسی آنلاین می کند. این برنامه هوشمند یک برنامه " قرنطینه خانگی"  است که برای افرادی که 14 روز پس از بازگشت از خارج از کشور قرنطینه می شوند و موارد مشکوک به ابتلا در نظر گرفته شده است.

افرادی که برنامه را بارگیری کرده اند یک عکس سلفی را در برنامه ثبت می کنند ، سپس به صورت دوره ای درخواست های سلفی را دریافت می کنند. در صورت عدم همکاری با برنامه از طرف پلیس به آنها هشدار داده می شود. سخنگوی وزیر فناوری لهستان در این خصوص گفت: «افراد در قرنطینه یک انتخاب دارند: یا با برنامه همکاری کنند، یا با پلیس رو به رو شوند. اگر کاربر نتواند ظرف 20 دقیقه به یک درخواست پاسخ دهد ، به پلیس اطلاع داده می شود.»

پلیس در لهستان افرادی را که قرنطینه  را می شکنند تا 500 زلات (برابر با 116 دلار آمریکا) جریمه می کند. این برنامه همچنین کمک می کند روند استفاده از فوریت های پزشکی تسهیل شود. برای همه بیماران مشکوک تحت قرنطینه ، از جمله ده ها هزار نفر که از خارج از کشور باز می گردند، به طور خودکار حساب کاربری ایجاد می شود. این برنامه برای اندرویدی ها و کاربران IOS در اپ استور و گوگل پلی در دسترس است.

اگرچه هیچ کشوری به اندازه لهستان با موارد قرنطینه عجیب برخورد نکرده است اما لهستان تنها کشوری نیست که اقدامات غیرمعمول و تهاجمی را با استفاده از تلفن های همراه برای مهار و کنترل شیوع انجام می دهد. دولت سنگاپور نیز از شهروندان خواسته است تا برنامه ای را که از بلوتوث استفاده می کند بارگیری کنند تا بتوان افراد مشکوک به کرونا را به سرعت شناسایی کرد.

نظرات بینندگان