arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۳۹۰۰۱
تعداد نظرات: ۳۳ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۱ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۹

روحانی: تصمیمات برای مقابله با کرونا در کشور، با اتفاق آراء اتخاذ شده / از همه آنهایی که ممکن است مقامی داشته باشند یا دو سه ماه آینده مقامی پیدا کنند، خواهش می‌کنم کمک کنند / شرایط ما شرایط مرید جمع‌کردن یا جنگ سیاسی نیست

رئیس جمهور با بیان اینکه تصمیمات برای مقابله با کرونا در کشور با اتفاق آراء اتخاذ شده است، گفت: مردم عزیز ما باید بدانند که همانطور که سلامت برای ما یک اصل است، تولید هم برای ما مهم است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس جمهور با بیان اینکه تصمیمات برای مقابله با کرونا در کشور با اتفاق آراء اتخاذ شده است، گفت: مردم عزیز ما باید بدانند که همانطور که سلامت برای ما یک اصل است، تولید هم برای ما مهم است.

به گزارش «انتخاب»، حسن روحانی در جلسه امروز(یکشنبه) هیئت دولت اظهار کرد: در مقابله با کرونا تصمیمی اتحاذ نشد مگر اینکه مورد تأیید کمیته‌های تخصصی ستاد مقابله با کرونا باشد. اگر آنها گفتند که باید اماکن مقدسه تعطیل شود، ما قبول کردیم یا اگر گفتند نمازهای جمعه و مراسم‌های شادی و غم تعطیل باشد، تمهیدات لازم را برقرار کردیم. هر آنچه متخصصین ما گفتند، حمایت کردیم.

روحانی با بیان اینکه «تصمیمات ما با اتفاق آراء اتخاذ شده است» گفت: همیشه تلاش کردیم به نظر واحدی برسیم. مردم عزیز ما باید بدانند که همانطور که سلامت برای ما یک اصل است، تولید هم برای ما مهم است. ما نمی‌توانیم تولید را در کشور تعطیل کنیم. ما نمی‌توانیم تولید مواد غذایی و بهداشتی و یا توزیع آنها را تعطیل کنیم. تعطیلی این بخش‌ها امکان‌پذیر نیست. مدیریت جامعه برای ما این است که سلامت، تولید و امنیت جامعه برای ما اصل است.

رئیس چمهور ضمن تشکر از نیروهای مختلف امنیتی در مبارزه با کرونا گفت: همه نیروهای انتظامی، مرزداران و سپاهیان در صحنه هستند. ما اصول متعددی را کنار خودمان داریم باید این اصول را مد نظر قرار دهیم. ما همه آنها را در کنار هم قرار می‌دهیم و بعد تصمیم‌گیری می‌کنیم.

روحانی ادامه داد: از همه آنهایی که بیرون صحنه تصمیم‌گیری هستند که البته ممکن است مقامی داشته باشند یا دو سه ماه آینده مقامی پیدا کنند خواهش می‌کنم که کمک کنند. شرایط ما شرایط مرید جمع‌کردن نیست. شرایط ما شرایط جنگ سیاسی نیست. ما بحث حزبی، قومیتی و حتی ملیتی نداریم. کرونا، مسئله گسترده جهانی است ما می‌خواهیم از این مسئله عبور کنیم. لذا محدودیت‌هایی که وضع می‌کنیم محدودیت‌های نمی‌تواند آنقدر حداکثری باشد که قابل اجرا نباشد و در عین حال نمی‌تواند آنقدر حداقلی باشد که تأثیر لازم را نگذارد. باید بین حداقل‌ها و حدااکثرها راه میانه را برگزینیم و بر آن مبنا عمل کنیم.

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود گفت: خواهش من این است که دستاوردهای بزرگ را در سایه این رنج و مشقت نادیده نگیریم. این بیماری برای مردم رنج‌آور بود. برای مردم مشکل آفرید. بسیاری عزیزانشان را از دست دادند. پزشکان و پرستاران ایام سختی را می‌گذرانند اما آثار خوبی وجود داشت که ما نباید اجازه دهیم این آثار خوب از بین رود مثلا از خلال این بیماری، وحدت و انسجامی به وجود آمد که نباید بگذاریم از بین رود. در این ایام دلها مهربان و متوجه خداوند و متوجه کمک به یکدیگر شد. ما امروز این سرمایه‌ اجتماعی را پیدا کردیم. این سرمایه به نفع همه است.

 

متن سخنان رئیس جمهور به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز میلاد با سعادت پرچمدار حادثه کربلا؛ قمر بنی هاشم(ع) و روز تجلیل و احترام به جانبازان عزیز سراسر کشورمان را تبریک عرض می کنم و امیدوارم از فرصت معنوی این ایام که ایام میلاد شعبانیه است و روز بعد هم میلاد امام سجاد(ع) را داریم، برای توجه بیشتر به خداوند و معنویت استفاده و از همه خادمان کشور به خوبی تجلیل کنیم.

می‌خواهم در این فرصت از مردم عزیز و بزرگواری که در این ایام تحمل کردند و به دستوراتی که مسئولین بهداشتی کشور داشتند و توصیه‌هایی که کردند، توجه فرمودند و همچنین گروهی که برای زندگی مردم و تأمین مایحتاج عمومی مردم همه توان خودشان را بکار بردند، سپاسگزاری و تشکر کنم.

اولاً ‌در کشور ما اصل اول در شرایط فعلی سلامت مردم است؛ باید از بخش بهداشت و درمان و همه سربازان مقدم این خط، یعنی پزشکان، پرستاران و کادر درمانی تقدیر و تشکر و از آنها حمایت کنیم؛ دولت با همه توان حامی اینها خواهد بود؛ نیازمندی‌ها، تجهیزات، هر آنچه در داخل و خارج باید تأمین شود، ما این حمایت صد در صد را از بخش بهداشت و درمان داریم.

دیروز یک جلسه ویدئو کنفرانسی بسیار خوبی با حدود 30 نفر از متخصصین و پزشکان عالی‌رتبه کشور در بخش‌های مختلف عفونی، ویروس، در بخش‌های دیگر پزشکی که با این بیماری جدید و ویروس کرونا مرتبط می‌شود داشتیم و بحث‌های خوبی کردیم و خوشبختانه نظرات بسیار بهم نزدیک است و یک جور فکر می‌شود.

در سوالاتی که از این عزیزان داشتم همه آنها قبول داشتند که این یک موضوع غافلگیرکننده برای جهان بود؛ یعنی هیچ کس در دنیا، هیچ مرجع علمی و پزشکی در سال‌های پیش، پیش‌بینی نمی‌کردند که در این روزها با یک بیماری مسری مهاجم اینچنینی مواجه شویم که بتواند در یک زمان کوتاهی همه سطح جهان را شامل شود و همه را مبتلا کند.

بعضی از متخصصین در جلسه دیروز می‌گفتند، شبیه این 140 سال پیش بوده؛ اما از 140 سال پیش تاکنون یک چنین بیماری مسری که به این صورت عالمگیر بوده و در این حد قدرت سرایت داشته باشد و بتواند همه ارکان جامعه را از سیاست، اقتصاد و روابط اجتماعی تحت تأثیر قرار دهد، نداشتیم و این اولین بار بعد از گذشت بیش از یک قرن است که با این حادثه مواجه می‌شویم.

از همه این عزیزان پرسیدیم که در ماجرای کرونا در ایران کجای داستان هستیم؟ آیا ما از نقطه پیک و اوج عبور کردیم و در نقطه‌ای هستیم که به سمت شرایط بهتر حرکت می‌کنیم؟

پاسخ دوستانی که صحبت کردند این بود که در بعضی استان‌ها بله، از پیک عبور کردیم و در شیب پایین قرار گرفتیم، اما در بعضی استان‌ها هنوز نمی‌توانیم با اطمینان صحبت کنیم؛ برخی از آنها می‌گفتند باید منتظر پایان تعطیلات عید نوروز باشیم و بعد قضاوت کنیم که در چه وضعیتی هستیم.

اما یک نکته بسیار مهمی بود که چون مورد اتفاق همه بود می‌خواهم خدمت مردم عزیز کشورمان بگویم؛ و آن اینکه ماجرای کرونا این نیست که مثلاً یک هفته و یا 10 روز دیگر به زمانی برسیم که ویروس کرونایی در عالم یا در ایران نباشد.

این ویروسی که آمده و وارد جامعه شده، ممکن است یک سال یا دو سال دیگر باشد؛ منتها باید شرایط جامعه را برای نوعی مواجه شدن با این ویروسی که شرایط‌اش ضعیف می‌شود و اکثریت جامعه در برابر این ویروس قدرتمند می‌شوند و بدن‌ها توانمند می‌شود، قابل تحمل کنیم.

یکی از پزشکان مثالی می‌زد و می‌گفت این هم مثل آنفلوآنزایی است که هست، می‌رود و بعد می‌آید، اوج می‌گیرد و تمام می‌شود و دو مرتبه می‌آید. بنابراین باید خودمان را برای زندگی با یک چنین ویروس تا زمانی که معالجه قطعی و یا واکسن قطعی برای آن پیدا شود که هیچ‌کدام اینها تا امروز هنوز نشده است، آماده کنیم.

بنابراین تلاش‌ها باید برای این باشد که نگذاریم یک مرتبه در یک استان، شهر و جامعه‌ای یک اوج و پیک پیش روی ما قرار بگیرد که دستگاه درمان را با اضطراب و مشکل مواجه کند؛ شرایط را باید به گونه‌ای مدیریت کنیم که دستگاه درمان بتواند اینها را درمان کند و به تدریج از این مسأله عبور کنیم.

البته دیروز شاید بسیاری از متخصصین به من تأکید کردند این شرایط سختگیرانه‌ای که شروع شده یک هفته دیگر ادامه پیدا کند و اشاره داشتند اگر یک هفته دیگر ادامه پیدا کند، برای اینکه فعالیت‌ها به خوبی و به آن ترتیبی که گفته شد، آغاز شود، مطمئن‌تر هستیم.

این هم که فعالیت‌ها آغاز شود، معنایش این نیست روزی که می‌گوییم فعالیت‌ها از نو آغاز شود یعنی همه آن پروتکل‌های بهداشتی را باز هم کنار بگذاریم؛ این سبک زندگی جدیدی که شروع کردیم در اینکه بهم دیگر دست نمی‌دهیم و قرب و نزدیکی‌مان بهم دیگر یک مقدار با فاصله انجام می‌گیرد، بسیاری از کارها را با تلفن و فضای مجازی انجام می‌دهیم و اینکه زندگی ما زندگی الکترونیکی شده است، برای یک مدتی باید ادامه بدهیم و حتی شاید این بیماری در بعضی از زمینه‌ها فرصتی برای ما بوجود بیاورد تا بخشی از زندگی را الکترونیکی کنیم و شرایط را تغییر دهیم و این به نفع جامعه ماست.

ممکن است روابط‌مان را در ارتباط مردم با ادارات، خدمات جامعه، حتی با مراکز توزیعی که مواد لازم را در اختیار می‌گذارند، یک مقدار تغییر دهیم؛ بنابراین در سبک زندگی یک تغییراتی ایجاد می‌شود که این تغییرات احتمالاً برای یک مدتی باید باقی بماند.

از همه متخصصین دیروز سوال کردیم کاری که تا امروز انجام دادیم مورد قبول شماست و آیا نقصی دارد یا ندارد؟ خوشبختانه همه متخصصین کار انجام شده را قابل قبول و درست می‌دانستند؛ البته یک توصیه‌هایی داشتند؛ مثلاً می‌گفتند برای اینکه درمانی برای این بیماری پیدا شود، باید یک سرمایه‌گذاری ویژه‌ای را بکنید تا بتوانیم راجع به واکسن حرکت کنیم؛ یا بعضی‌ها می‌گفتند در بعضی از رشته‌های پزشکی باید تغییراتی ایجاد شود؛ بعضی از رشته‌ها را امروز در بخش عفونی اهمیت بیشتری دهیم؛ مثلاً بیشتر باید سرمایه‌گذاری کنیم که به نظر من توصیه‌های بسیار خوبی کردند و همه آن توصیه‌ها مورد قبول است.

حتماً وزارت بهداشت و درمان به آن توصیه‌ها عمل کرده و ما هم حمایت و کمک می‌کنیم که همه آن کارها به خوبی انجام بگیرد.

منتها در اینجا به مردم بسیار عزیز و خوب کشور می‌خواهم تأکید کنم که هیچ تصمیمی تا امروز در ستاد ملی کرونا اتخاذ نکردیم، مگر آنکه در کمیته‌های تخصصی درباره آنها بحث کردیم و متخصصین آن راه را بهترین در آن مقطع تشخیص دادند؛ هیچ تصمیم دیگری اتخاذ نکردیم؛ اگر مدارس را تعطیل کردیم در مجموع آنها تصمیم‌شان در آن مقطع این بود که الان مدرسه تعطیل و در یک مقطع دیگری بازگشایی شود؛ قبول و گوش کردیم.

اگر آنها به ما گفتند باید اماکن مقدسه برای شب عید تعطیل شود، گوش کردیم؛ اگر آنها گفتند باید نمازهای جمعه تعطیل و اجتماعات برای شادی و غم نباشد و مردم دور هم جمع نشوند، حتی اگر فردی در اثر کرونا، فوت می‌کند، کفن و دفن‌اش چگونه باشد، هر آنچه متخصصین گفتند حمایت، گوش، دنبال و مشورت کردیم.

تقریباً می‌توانم بگویم تصمیمات را با اتفاق آراء آغاز کردیم؛ اینطور نبوده که 20 درصد موافق و 80 درصد مخالف باشند؛ نظر مخالفین را بگیریم یا بالعکس، همیشه تلاش کردیم به یک بحث و اقناعی برسیم و نظر واحدی داشته باشیم؛ بر آن مبنا هم داریم تصمیم می‌گیریم.

اما مردم عزیز باید بدانند در کنار سلامت که برای ما اصل اول امروز است، تولید هم به عنوان یک اصل است؛ نمی‌توانیم در کشور تولید را تعطیل کنیم؛ نمی‌توانیم در کشور تولید و توزیع مواد غذایی و بهداشتی یا مغازه و فروشگاه‌اش را تعطیل کنیم؛ نمی‌توانیم نیازمندی‌های عمومی مردم از جمله در آب، برق، گاز و حمل و نقل را تعطیل کنیم. این کار امکان‌پذیر نیست.

یعنی مدیریت جامعه بر این مبنا است که سلامت، تولید، امنیت جامعه برای ما اصل است؛ همه نیروهای مسلح، مرزداران، پلیس، همه در صحنه هستند و اگر بنا باشد امنیت خدشه‌دار شود، اصلاً مفهوم ندارد؛ بنابراین اصول متعددی را داریم و این اصول را باید مد نظر قرار دهیم؛ اینها را در کنار هم مقایسه می‌کنیم و به یک تصمیم‌گیری می‌رسیم و از مردم هم خواهش می‌کنیم به آن تصمیمات عمل کنند تا از این شرایط سخت بگذریم.

نکته دیگری که می‌خواهم بگویم اینکه از همه آنهایی که بیرون صحنه هستند و فعلاً در صحنه تصمیم‌گیری نیستند - ممکن است مقام و مسئولیتی هم داشته باشند و یا اینکه دو الی سه ماه دیگر مقام پیدا کنند و صندلی را چند ماه دیگر در اختیار بگیرند - خواهش می‌کنم کمک کنند. این شرایط، شرایط مرید جمع کردن و شرایطی نیست که بخواهیم جنگ سیاسی بکنیم؛ بحث الان نه جنگ سیاسی، نه حزبی، نه قومیتی، نه ملیتی است؛ یک مسأله عمومی جهانی است و می‌خواهیم از این مسأله به خوبی عبور کنیم.

یک محدودیتی‌هایی باید در جامعه بگذاریم؛ این محدودیت‌ها نمی‌تواند آنچنان حداکثری باشد که قابل اجرا نباشد و نمی‌تواند آنقدر حداقلی باشد که تأثیر لازم را نگذارد؛ باید بین حداقل‌ها و حداکثرها در زمان‌های مختلف، شیوه‌های مختلف را برگزینیم و انتخاب کنیم و بر آن مبنا عمل کنیم.

خواهش می‌کنم بگذاریم آن دستاوردهای بزرگی که در سایه این رنج و مشقت بدست آمد، دائمی شود؛ این بیماری، رنج، مشقت و گرفتاری بود و برای مردم مشکل آفرید؛ یک عده از مردم عزیزان خودشان را از دست دادند؛ زندگی سختی را برای پزشکان و پرستاران فراهم کردند؛ همه اینها بود، اما یک آثاری هم داشت و آن آثار خوب را نباید بگذاریم از بین برود؛ یعنی در کنار این همه رنج، یک وحدت درست شد، نگذاریم آن وحدت از بین برود؛ در کنار این همه سختی یک انسجام درست شد، نگذاریم آن انسجام از بین برود؛ دل‌ها بهم نزدیک شد؛ مقدار زیادی کینه‌ها زدوده و دل‌ها متوجه حق و خداوند و کمک به همدیگر شد؛ این آثاری که در کنار این رنج و مشکلات به دست آوردیم را نگذاریم از بین برود.

یک سرمایه اجتماعی ارزشمندی پیدا کردیم؛ این سرمایه اجتماعی به نفع همه است. اینکه دولت به مردم اعتماد داشته باشد، مردم به دولت اعتماد داشته باشند و هر روز بهم نزدیک‌تر شوند، این کار را بهتر پیش می‌برد و کارها روان‌تر حرکت می‌کند؛ هر چه اگر اینجا اضافه شده باید کاری کنیم که این سرمایه را حفظ کنیم و از دست ندهیم.

آخرین نکته من این است که امروز صبح آقای دکتر نمکی وزیر بهداشت و درمان، ایران را با کشورهای دیگری که امروز گرفتار این بیماری هستند مقایسه کردند و رتبه ایران، رتبه قابل قبولی بود؛ هم در جهت درمان، یعنی تعداد افرادی که مبتلا می‌شوند و این تعداد درمان می‌شوند و بهبود یافته هستند؛ آمارش، آمار قابل قبول است و هم توانمندی ما؛ امروز که هم تخت‌های آی‌سی‌یو و تجهیزات وجود دارد، آمارش، آمار قابل قبول است و هم کاهش فوتی‌ها و مرگ و میرها قابل قبول است؛ هم تسلط کادر درمانی بر کارشان و عدم اضطراب‌شان که قابل قبول است و هم شرایط خوب بسیاری از استان‌ها که آنها از پیک عبور کردند و وضع‌شان خوب است و هم استان‌هایی که هنوز محل بحث هستند و باید از پیک عبور کنند.

آقای نمکی یک کلمه‌ای در آخر گفت که ارزشمند بود؛ گفت در مجموع اوضاع این هفته بهتر از هفته پیش است و ما همین را می‌خواهیم؛ می‌خواهیم قدم به قدم به نقطه مطلوب برسیم و وقتی هم مقایسه می‌شود این آمار با آمار کشورهای دیگر، حتی کشورهای اروپایی و غربی، شرایط ما، شرایط خوبی است.

امیدواریم در پایان این روند که پیش می‌رویم، یک رتبه مطلوبی به دست بیاوریم؛ همیشه مردم و پزشکان ما افتخار آفریدند؛ ان‌شاء الله در این مقطع هم همین‌طور خواهد بود و به یک افتخار می‌رسیم؛ همه دنیا هم می‌دانند که ما در شرایط عادی نیستیم؛ در شرایط فشار و تحریم هستیم و در عین حالی که در شرایط تحریم هستیم توانستیم به خوبی مقاومت کنیم و کشور را در حدی که در توان بوده، اداره کنیم.

بنابراین باید خودمان را در نظر بگیریم؛ زندگی با کرونای ضعیف‌تر، محدودتر در ماه‌های آینده نه زندگی بدون کرونا؛ این به این سادگی نیست که بگوییم 10، 20 روز دیگر کرونایی نیست. نه در جامعه هست و ممکن است عده‌ای مبتلا شوند و عده‌ای ناچار شوند به بیمارستان بروند؛ ولی کرونایی است که می‌توانیم با آن زندگی کنیم؛ نه ایران، همه دنیا اینطور است؛ از طرفی خودمان را باید برای پساکرونا آماده کنیم؛ برای آن روزی که درمان و واکسن این بیماری پیدا شود و همچنین در این شرایط باید خودمان را آماده کنیم برای همه نیازمندی‌های جامعه که امروز مورد توقع مردم است و ان‌شاء الله بتوانیم کار را پیش ببریم.

به مردم بیش از گذشته امیدواریم و می‌دانیم آنها با ما همکاری خواهند کرد؛ هم به پزشکان بیش از گذشته امیدواریم و می‌دانیم امروز مسلط‌تر از همیشه هستند و هم به واحدهای تولیدی و خدماتی‌مان در کل کشور و می‌دانیم که برخی از واحدهای تولیدی و خدماتی در سختی و زحمت قرار گرفتند، در حد توان‌مان ان‌شاء الله آنها را یاری و کمک خواهیم کرد.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
حالا خوبه نمی گن تصمیم نظام بوده ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
1
لطفا به رییس جمهور بگید، سکوت !!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
ان شاء الله مجلس جدید مشکلی به نام حسن روحانی را برطرف خواهد کرد
سید عباس تسبیحی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
جناب آقای روحانی فکر نمی کنید ، تصمیماتی که می گیرید ، گاها خود رای باشد ، و ترس از انتقادات از شما همیشه سعی در وانمود کردن تصمیمات به حالت تصمیمات جمعی است،مثل پرونده بنزین که با لایحه و اصرار شما و هم راهی آقای لاریجانی و گرفتن امضاء مشروط آقای رئیسی چه واکنش های تندی نشان داد،،، آیا تاخیر در قرنطینه ۲۴ ساعته و خالی کردن خیابان ها باواکنش تند شما مواجه نشد ، و اینک با گسترش تلفات بیشتر مجبور شدید با قرنطینه ۶۰ درصدی به جنگ این ویروس بروید، جالب اینجاست که بازهم خطاهای خود را در پشت تصمیمات و خرد جمعی پنهان میکنید، ،، امیدواریم همه با سال جدید تغییر کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
وجدان نداری اگه منتشر نکنی.... چرا منی که تمام سال عوارض و مالیات رو دارم میدم با حقوق صفر مجبور باشم در این اوضاع بشینم خانه و گلایه های زن و بچمو گوش کنم ... اون کارمندی که حقوقش قرار از ذخایری که ما در طول سال پر کردیم داده بشه.... الان نفت 21 دلار و صادرات بخاطر کاهش مبادلات بعد از کرونا کم شده پس حقوق دولتی های باید از ذخایری بیاد که ما در طول سال مالیات و عوارض دادیم .... چرا باید اون کارمندی که حالا یه روز در میون میره حقوقش 4 میلیون واریز بشه به همراه کمک معیشت و یارانه ولی منی که کاسب بودم و الان درامدم منفی (بخاطر چک ها) شده و ندارم حتی نون بگیرم نباید از درصدی از حقوق اون سهم داشته باشم ... چرا اون کارمند باید با دست پر و ایجاد تورم تو این بدبختی از مغازه بیاد بیرون ...من حسرت دست اونو بخورم ... چرا منی که روزی 16 ساعت کار میکردم و هر جا میرفتم ازم پول مالیات و عوارض کارمزد ... میگرفتن الان شب گریه کنم .... اون کارمند با خانوادش خوشحال و خندون باشه ... .... چرا تو این اوضاع عیدی کارمندا واریز شد ولی حتی یه کاسب و شغل ازاد کمک معیشت نگیره ...
امیر علی
|
United States
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
یکی نیست بهش بگه اونایی چند ماه دیگه پستی می گیرن(نماینده های جدید مجلس)نیاز به اقدامات نکردت تو حوزه کرونا ندارن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
بلوا و آتیش انداختید تو زندگی مردم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
بس کن
م ت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
ناتوانی کاملا پیداست!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
منظور شان قالیباف است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
بدا به حال سیاسیون ما که از قبل بیماری که در مردم افتاده باید به فکر وحدت بیفتند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
کمیته های تخصصی تصمیم گرفتند دوتا موج کرونا راه بیفته.چرا ده میلیون نگاه گردی مسافرت برن وبعد برگردن بعد شما ببینی چه میشود دوهفته کشور که تعطیل بود تعطیل میکردی چه اتفاقی میافتاد جان بیگناهان مسولش شما هستی.چگونه پاسخ میدهی.نمیدانم.فقط خودت قرنطینه کردی
ناشناس
|
Australia
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
خدا انشالله به کسانی که امروز در این موقعیت یارکشی میکنند و سیاسی کاری فرصت ندهد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
درود خدا به این مرد که رییس جمهوری بشود خوب بادوستانش مدیریت می کند اجرشماباخداست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
الان مردم مریض بشن چکار باید کرد؟؟ دکترها فراری شدند و مطب هاشون نمیان لطفا دولت فکری کن
پارسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
آره عزیزم با هم دوست باشین رفیق باشین برای چی دشمنی و با هم قهر بودن؟!! قرار بذارین سال جدید رو با هم رفت وآمد کنین مهمونی بدین جشن بگیرین به همدیگه کادو بدین منظورم اینکه کلا با هم بخورین تک خوری نکنین کار زشتیه ، خوبیت نداره.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
برای ویرانی ایران امدید و موفق بودید .....دودمانتان نابود باد
احمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
سلام چون کانالتون خیلی بازدید لطفا در تایپ کلمات دقت کنید هر روز اشتباهاتی هست همین الان تو این خبر نوشتید*رئیس چمهور*
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
اگر به اتفاق آرا تصمیم گرفتید پس معلومه همه شما در اتاق های دربسته خودتان نشستید و هیچ اطلاعی از شرایط مردم و کشور ندارید.
البته از قبل نیز این موضوع کاملا مشخص و مبرهن بود فقط مانده بود که خودتان اعتراف کنید.
متاسفانه همه شما به خوی کاخ نشینی عادت کردید و در خانه هایی سکونت دارید که کاخ سعدآباد و نیاوران در مقابل آنها کلبه ای بیش نیستند!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
کاسبان تحریم = کاسبان برجام = کاسبان کرونا .
نیروی خودی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
ملت ایران باید حواسسان به دونالغه بزرگ روحانی وجهانگیری باشد که از دست نروند ومملکت بی صاحب شود علی مژهری که خدا را شکر جنتی فرمانش را برد
م ت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
تو نبودی میگفتی از شنبه روال عادی میشه؟؟
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
مخلص كلام اقاي روحاني اينست كه دولت هيچ كمكي به مردم در كليت ان نخواهد كرد و هزينه اي را متقبل نخواهد شد
ضمنا اقاي روحاني كجا سير ميكني از چه دستاوردي صحبت ميكني مثل يكي از اعضاي كابينه ات معتقدي كه كرونا اثار مثبت داشت يعني هرچه بيشتر صحبت ميكني بي اطلاعي و دور بودنت از جامعه و مشكلات مردم بيشتر عيان ميشود مگر ميشود بيماري مهلكي مثل كرونا كه دنيا را زمين گير كرده اثار مثبتي براي ان متصور شد
اقاي روحاني نظر شمارا به يك نكته جلب ميكنم امريكا دو هزار ميليارد دلار براي مقابله با كرونا و هزينه كرد ان در نظر گرفته به نسبت جمعيت ايران و امريكا ، دولت بايد ٤٠٠ ميليارد دلار براي اين امر در نظر بگيرد به مردم بگوييد چقدر در نظر داريد والسلام
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
والله بدبین نیستم ولی اون اوائل وزمانهای طلایی رو بخاطر الگوبرداری از انگلیس تلف کردیم. ضمنا چه کسی بخاطر چه چیزی با دادستانها و ستاد کل جهت ایجاد فاصله گذاری مقابله کرد آیا اون سیاسی نبود
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
2
8
اطهارات رئيس جمهور حرفهاي تخصصي و كارشناسي در مبارزه با كرونا نيست، اين اظهارات بوي دفاع از مواضع شخصي و سياسي اش را مي دهد. اگر كرونا مسأله اي ملي و جهاني است شما بايد مي آمديد از ابتدا با مردم حرف مي زديد و برنامه تان را مطرح مي كرديد! نه اينكه با پنهانكاري جلو برويد. مردم مي بينند ما در جدول كشته و مبتلايان جهان در رديف دوم تا پنجم جهان جابجا مي شويم ولي رفتار و گفتار دولت مان با رفتار و گفتار آن چهار پنج دولت همرده در بحث كرونا هيچ شباهتي ندارد. بطور طبيعي براي همگان، مردم، نخبگان و سياسيون هم سوال پيش مي آيد. همين آلان هم معلوم نيست كه استراتژي دولت روحاني در مقابله با شيوع كرونا چيست؛ رفتار عملي شما فرصت سوزي، اتلاف وقت و شل كن سفت كن بوده است؛ صرفنظر از نتايج آن كه هيچكس نمي داند كه واقعا چيست! همين آمار رسمي مبتلايان و تلف شدگان را هم مردم باور نمي كنند.
بهرحال ساير مقامات و نهادها هم صحبت مي كنند، رئيس جمهور هم صحبت مي كند و مردم قياس مي كنند. وقتي رئيس جمهور مي گويد از صبح شنبه همه چيز عادي ميشود اين حق مردم است كه در يك بحران ملي و جهاني كه به جان شان مربوط است بدانند رئيس جمهورشان برپايه چه اطلاعات و منطقي اين حرف را مي زند؟ و آيا امورات ميليون ها نفر مردمان اين سرزمين در دستان و اختيار ذهن مطمئني قرار دارد؟ وقتي رئيس جمهورشان مي گويد قرنطينه مربوط به عصر حجر است و نه ألان و نه در آينده قرنطينه نداريم، منظور ايشان دقيقا چيست؟ با چه كسي مخالفت مي كند؟ و اساسا برنامه ضدكرونائي حسن روحاني كه همه تأييد كرده اند! كدام است؟ عليرغم پرحرفي ها و اظهار ات پرطمطراق هيچ چيزي هنوز روشن و شفاف نيست. آقاي حسن روحاني بايد طي دو كلمه حرف حساب به مردم بگويد؛ برنامه اش چيست؟ و آلان دقيقا دارد چكاري انجام مي دهد؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
حیف وقت ارزشمندت نبود اینارو نوشتی این رو همه می شناسن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
مطمئن باشیم تصمیم جمعی بوده صبح از خواب بیدار نشدین ببینین تصمیم گرفته شده .
اطع
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
0
مردم کورکورانه ومفت مرید کسی نمیشوند بهتر بود توجه میکردی چرا اینگونه مرید نه بلکه ارای طرفداران شما دچار ریزش سهمگین شد جای تامل ندارد چون رفتار مدیریتی شما با بودن افرادی مثل دفترتان و صمن نفت کار و... حتما باید همین میشد ساده لوحی شما هم قوز بالا قوزشد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
0
0
او از اون، ماه تابان ! و این از مدیریت ضعیف درمورد کرونا .بجای زیادحرف زدن عمل کنه بهتره.
سید عباس تسبیحی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
0
0
ممنون از انتخاب و نظر دوستمان علی
بهزاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
0
0
یکبار هم آقای رییس جمهور گفتندهم بایدچرخ سانتریفیوژ بچرخدهم چرخ اقتصاد بعد شش سال فعلا هر دو تعطیل شده ساتتریفیوژ را سیمان ریختندوگل گرفتند اقتصاد هم که فقط گوشت بیست هزارتومانی دولت قبلی شده صدوبیست هزارتومان نکنه هم سلامت هم تولید که فرمودن دوباره هر دو را گل بمالند و فاجعه ایجاد کنند حدا به دادمردم بیچاره برسد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
0
0
استعفا بدید
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۲
0
0
روحانی عزیز لطفا مرتب حرف نزن
نظرات بینندگان