arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۴۱۹۸۳
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۹ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۹

ساخت پهباد برای شناسایی بیماران مبتلا به کرونا

شرکت کانادایی «دِرَگِن‌فلای» اعلام کرد که با مشارکت وزارت دفاع استرالیا و دانشگاه استرالیای جنوبی، یک پهپاد برای شناسایی افراد دارای علائم بیماری کووید – ۱۹ تولید می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش روز یکشنبه نشریه بیزنس اینسایدر، این پهپاد مجهز به دوربین و حسگر‌هایی با قابلیت کنترل وضعیت سلامت است که با تعبیه سیستم‌های رایانه‌ای در آن، اطلاعاتی در مورد تعداد ضربان قلب، دمای بدن و شرایط تنفسی در افرادی که علائم کرونا همچون سرفه و عطسه را نشان می‌دهد، جمع آوری می‌کند.

شرکت کانادایی اعلام کرده از این پهپاد که از راه دور کنترل می‌شود، برای استفاده در مکان‌هایی با جمعیت بالای افراد همچون کشتی‌های کروز و اجلاس‌ها بهره گرفته می‌شود.

برای تولید این پهپاد به بودجه اولیه یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار نیاز است و از این فناوری در مکان‌هایی با حضور افراد آسیب پذیر، چون آسایشگاه‌ها استفاده می‌شود. همچنین می‌توان در نهایت این پهپاد‌ها را برای تقویت امنیت در اطراف مرز‌ها یا زیرساخت‌های حیاتی مورد استفاده قرار داد.

«جاوان چال» رییس بخش فناوری و علوم دفاعی دانشگاه استرالیای جنوبی گفت: تصور می‌کردیم که از این فناوری برای ماموریت‌های امدادرسانی آتی به مناطق دورافتاده استفاده کنیم، اما در کمال تعجب، می‌بینیم که در حال حاضر به آن نیاز داریم.

آمار ارائه شده از سوی دانشگاه جانز هاپکینز حاکی است که بیش از یک میلیون و ۷۸۹ هزار و ۹۸۵ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده اند و در این برهه حساس، شرکت دِرَگِن‌فلای اعلام کرد که به تلاش خود برای تولید این پهپاد و تضمین زنجیره عرضه در سطح تجاری در سریعترین زمان ممکن سرعت می‌بخشد.

این روز‌ها از پهپاد‌ها برای مواردی، چون ضدعفونی سطوح، تعیین دمای بدن افراد و تقویت پروتکل‌های ماندن در خانه در کشور‌های مختلف استفاده می‌شود.

ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر ۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفند ماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد، اما ارزیابی‌های این سازمان، ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان