arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۶۲۰۳۴
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۴ - ۲۵ تير ۱۳۹۹

افزایش بیماران کرونایی در کشور نگران کننده است

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حال حاضر وضعیت افزایش بیماران کووید ۱۹ در همه جای ایران نگران کننده است و باید کنترل شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حال حاضر وضعیت افزایش بیماران کووید ۱۹ در همه جای ایران نگران کننده است و باید کنترل شود.

دکتر مریم حضرتی در بازدید از بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) مشهد ویژه بیماران کرونایی در گفت وگو با خبرنگاران افزود: بیماری کرونا درمان و واکسن ندارد و تنها راه کنترل و پیشگیری از این بیماری رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی، ماسک‌زدن و شستن دست‌هاست.

وی ادامه داد: اگر فردی مبتلا و ناقل ویروس کرونا باشد در هر نفس کشیدن ۲۰ ویروس را منتقل می‌کند و اگر یک دقیقه حرف بزند ۲۰۰ ویروس و با یک عطسه و سرفه ۲۰۰ میلیون ویروس را در هوا انتشار می‌دهد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی زدن ماسک را قطعی‌ترین راه مقابله با کرونا عنوان کرد و گفت: اگر هر دو طرف ماسک بزنند حتی اگر مبتلا به کرونا بوده و ناقل ویروس باشند احتمال انتقال ویروس فقط یک و نیم درصد است.
حضرتی افزود: ظرفیت کادر درمانی به ویژه پزشکان و پرستاران محدود است و اگر مردم رعایت نکنند وضعیت خوبی نخواهیم داشت و خاضعانه از مردم تقاضا می‌کنم برای بازگشت سلامتی به کشور اصول بهداشتی را رعایت کنند.
وی اضافه کرد: کادر درمانی با همه خستگی خود اکنون تمامی توانشان را گذاشته‌اند و اگر مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند کنترل بیماری از حد توان کادر درمانی خارج است.

 

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امروز شستن دست‌ها، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و شرکت نکردن در تجمعات و مجالس عروسی و ختم، حق‌الناس است و مشکل ما با این بیماری این است که خیلی افراد بدون علامت، ناقل ویروس هستند و این کار ما را پیچیده‌تر می‌کند.
حضرتی در این بازدید از تمامی کادر درمان و بهداشتی پیشگیری و درمان بیماری کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشکر کرد و ادامه داد: دست همه پرستاران را می بوسم و اکنون آن سخن علامه طباطبایی که گفته است یک شب کار پرستاران با ۷۰ سال عبادت برابری می‌کند معنا می‌یابد.

رییس بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) مشهد هم گفت: متاسفانه طی ۲۰ روز اخیر هر روز تعداد مبتلایان به کرونا در مشهد و خراسان رضوی در حال افزایش است و بیمارستان امام رضا(ع) به طور ویژه برای بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

دکتر علی خورسند افزود: میزان بستری‌ها روز به روز بیشتر می شود و به زودی ظرفیت بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) پُر خواهد شد لذا از مردم خواهش می کنیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، شرکت نکردن در مراسم عروسی و ختم در مقابله با این بیماری به کمک کادر درمانی بیایند.

مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر خود به مشهد از مرکز خدمات جامع سلامت در چهارراه ابوطالب این شهر و همچنین بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) بازدید کرد، برگزاری نشست با نمایندگان پرستاران و مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دیگر برنامه‌های وی در سفر دو روزه خود به مشهد است.

بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) و بیمارستان شریعتی مشهد ویژه بیماران کرونایی در این شهر اختصاص یافته‌اند.

۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت این استان در قالب ۱۷ شهرستان از خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور بهره می‌برند.

افزون بر ۱۳ هزار پرستار در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۶۲ هزار و ۱۷۳ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ تاکنون جان ۱۳ هزار و ۲۱۱ نفر را نیز در کشورمان گرفته است. همچنین تاکنون ۲۲۵ هزار و ۲۷۰ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.

"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۱۳ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۲۳۵ نفر را بیمار کرده و جان ۵۸۱ هزار و ۲۲۱ نفر را در ۲۳۰ کشور گرفته است. هفت میلیون و ۸۴۹ هزار و ۳۲۶ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در سطح جهان تاکنون درمان شده‌اند.

نظرات بینندگان