arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۶۳۷۶۹
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۳ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹

رئیس قوه قضاییه: عدالت باید به موقع اجرا شود تا مردم راضی شوند / قاچاق خنجری بر نظام تولید است

رئیس قوه قضاییه تأکید کرد: دولت باید برای حمایت از تولید با فوریت و کار مضاعف برای رفع مشکل و تعیین وضعیت مجموعه‌های تولیدی و صنعتی آسیب دیده از خصوصی سازی اقدام نماید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس قوه قضاییه تأکید کرد: دولت باید برای حمایت از تولید با فوریت و کار مضاعف برای رفع مشکل و تعیین وضعیت مجموعه‌های تولیدی و صنعتی آسیب دیده از خصوصی سازی اقدام نماید.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در ارتباطی تصویری با رؤسای دادگستری استان ‎های مرکزی و هرمزگان برای پیگیری مصوبات سفر به این استان ‎ها، سفر‌های استانی را فرصتی ارزشمند برای دیدار با مردم و همکاران دستگاه قضا و آشنایی با مسائل و مشکلات آن‌ها دانست، اما در عین حال تأکید کرد نتیجه این سفر‌ها باید گره ‎گشایی از کار مردم باشد.

رفع تصرف از ۱۴۹۴ هکتار اراضی ملی در استان مرکزی
حجت‎ الاسلام موسوی رئیس کل دادگستری استان مرکزی در ابتدای این ارتباط تصویری با تقدیر از تدابیر و حمایت‎‌های رئیس دستگاه قضا برای تکریم و تأمین معیشت قضات و کارکنان قوه قضاییه، اظهار داشت: نگاه تحولی مسئولان عالی قضایی به قوه قضاییه و اجرای جهادی سند راهبردی تعالی و ترقی این نهاد موجب افزایش اعتماد و رضایت عمومی و موفقیت نظام قضایی خواهد شد.

وی با ارائه گزارشی از وضعیت استان مرکزی و پیگیری مصوبات سفر ۱۹ تیر سال گذشته حجت الاسلام و المسلمین رئیسی به این استان از کاهش چشمگیر پرونده‎‌های قضایی و رشد ۳۸۰ درصدی آمار عملکرد دادگستری استان مرکزی خبر داد و اعلام کرد: در سال گذشته ۸۹ درصد ابلاغات به صورت الکترونیک صورت گرفته که با توجه به شیوع کرونا، این رقم در سال جاری افزایش خواهد یافت.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به فعالیت‌های این دادگستری در صیانت از بیت المال و حقوق عامه اظهار داشت: طی سال گذشته هزار و ۴۹۴ هکتار و در سه ماهه نخست سال جاری نیز ۴۰۵ هکتار از اراضی ملی در استان رفع تصرف و همه دستگاه‌ها به حفاظت از عرصه‌های ملی مکلف شده اند.

فرایند واگذاری هپکو به ایمیدرو متوقف شده است
حجت الاسلام موسوی با بیان این که استان مرکزی استانی صنعتی و کارگری است، به اقدامات دادگستری و دادستانی این استان برای حمایت از تولید و نیروی کار استان اشاره کرد و با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای رفع مشکلات کارگران شرکت‌های هپکو و آذرآب و اعلام خبر توقف واگذاری شرکت هپکو به ایمیدرو به منظور بررسی واگذاری آن به سازمان تأمین اجتماعی، خواستار برگزاری جلسه‌ای با حضور رئیس قوه قضاییه و مسئولان دولتی برای تعیین وضعیت این شرکت شد.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در واکنش به اظهارات رئیس دادگستری استان مرکزی درباره شرکت هپکو، اظهار داشت: در جلسه‌ای که با حضور مسئولان قضایی و اجرایی و مدیران شرکت هپکو برای تعیین تکلیف این شرکت در قوه قضاییه برگزار شد، مقرر شد شرکت هپکو به ایمیدرو واگذار شود و اکنون نیز مهم این است هرچه سریع‌تر وضعیت این شرکت توسط دولت روشن شود.

هپکو از شرکت‌های مهم در عرصه تولید ملی است
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: شرکت هپکو از مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی مهم کشور و استان مرکزی است و اگر به وضعیت آن رسیدگی شود، تأثیر زیادی در تولید ملی در گستره وسیع خواهد داشت و موجب قطع واردات بی رویه به کشور خواهد شد و باید موضوع تا حصول نتیجه با جدیت پیگیری شود.

دولت برای رفع مشکلات شرکت‌های آسیب دیده از خصوصی سازی اقدام کند
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با بیان این که روشن شدن وضعیت شرکت هپکو موجب روشن شدن وضعیت تولید، کارگران و وضعیت صنعت منطقه می‌شود، تصریح کرد: دولت باید با فوریت و با کار مضاعف برای رفع مشکل از مجموعه‌های آسیب دیده از خصوصی سازی در راستای رونق تولید در کشور اقدام نماید.

رئیس قوه قضاییه در همین راستا اعلام کرد که به زودی جلسه دیگری با حضور او و دادستان کل کشور و مسئولان وزارت صمت و سازمان خصوصی سازی و همچنین استاندار مرکزی و مدیران شرکت هپکو برای بررسی آخرین وضعیت این شرکت و تعیین تکلیف آن برگزار خواهد شد.

رئیس دادگستری استان مرکزی در بخش دیگری از گزارش خود به استفاده حداکثری این دادگستری از ظرفیت‌های مردمی و نخبگان برای پیشبرد اهداف و مأموریت‌های قضایی اشاره کرد و از برگزاری جلسات مستمر و منظم با اقشار مردم و فعالان حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و انعقاد تفاهم نامه با این بخش‌ها خبر داد.
حجت الاسلام موسوی تلاش برای سالم سازی مجموعه دادگستری و مجموعه‌های مرتبط با آن و ترخیص و تمدید مرخصی زندانیان در دور دوم شیوع کرونا بر اساس بخشنامه تیر ماه رئیس قوه قضاییه و همچنین مساعدت برای آزادی محکومان مالی و زندانیان جرائم غیرعمد با کمک نهاد‌های مردمی و خیّرین را از دیگر اقدامات صورت گرفته در دادگستری استان مرکزی عنوان کرد.

وی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به تشکیل کارگروهی خبر داد.

وی در پایان سخنانش خواستار دستور ویژه رئیس دستگاه قضا برای تأمین قضات و نیروی انسانی مورد نیاز دادگستری استان و معیشت آن‌ها شد.

رئیس قوه قضاییه با تقدیر از تلاش‌ها و اقدامات جهادی رئیس دادگستری استان هرمزگان و همکارانش در رسیدگی به کار مردم و رسیدگی ویژه به پرونده‌های معوّقه، ابراز امیدواری کرد با اهتمام دادگستری‌های سراسر کشور در به روزرسانی پرونده ها، مراجعه کنندگان به دستگاه قضا احساس کنند که کار آن‌ها به دقت و سرعت رسیدگی شده و به موقع به حقشان می‌رسند.

عدالت باید به موقع اجرا شود تا مردم راضی شوند
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی خاطر نشان کرد: اگر کسی به دستگاه قضایی مراجعه کند و حقش گرفته و به او اعاده شود، اما این کار به موقع و در زمان خودش صورت نگیرد، برای او گوارا نخواهد بود و این موضوع باید مورد توجه همه همکاران قضایی در محاکم باشد.

قاچاق خنجری بر پیکره نظام تولید است
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر لزوم حاکمیت انضباط در صیادی و صید و همچنین تداوم قاطع مبارزه با قاچاق کالا بویژه قاچاق سازمان یافته، متذکر شد: قاچاق مانند خنجری است که از پشت بر پیکره نظام تولید وارد می‌شود و باید برای رونق و جهش تولید در کشور، مبارزه با این پدیده شوم با همت مضاعف پیگیری شود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی همچنین از تشکیل مجتمع ویژه مبارزه به قاچاق کالا و ارز در استان هرمزگان و اقدامات صورت گرفته برای خدمت رسانی بهتر و توزیع عدالت در همه مناطق بویژه مناطق محروم این استان قدردانی کرد و این نوع تلاش‌ها را موجب رضایت خدا و مردم و افزایش اعتماد عمومی به دستگاه قضا به عنوان سرمایه اجتماعی کشور دانست.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی از زمان تصدی ریاست دستگاه قضا و در یک سال گذشته، در نخستین دور سفر‌های استانی خود به ۱۸ استان سفر کرده است.

نظرات بینندگان