arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۷۶۸۶۸
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۲۱ - ۰۶ مهر ۱۳۹۹
سید حسن رسولی در صحن شورا:

باید شهر را به گونه‎ای مدیریت کنیم، که پاسخگوی خدا و خلق خدا باشیم

در دویست و سی و نهمین جلسه صحن شورا، سید حسن رسولی، خزانه‎دار شورا، گزارش خود را در خصوص حساب‌های درآمد و هزینه شهرداری تهران در مرداد ماه و ۵ ماهه سال ۱۳۹۹ ارائه کرد. نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در پایان بیان داشت: با این وجود باید تا پایان دوره در شرایط کاملا بحرانی، با انسجام کامل و با هر مکافاتی شهر را به گونه‎ای اداره کنیم که پاسخگوی خدا و خلق خدا باشیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه بیان داشت: باید تا پایان دوره در شرایط کاملا بحرانی، با انسجام کامل و با هر مکافاتی شهر را به گونه‎ای اداره کنیم که پاسخگوی خدا و خلق خدا باشیم.

به گزارش معاونت ارتباطات و امور بین‎الملل شورای اسلامی شهر تهران، در دویست و سی و نهمین جلسه صحن شورا، سيد حسن رسولي، خزانه‎دار شورا، گزارش خود را در خصوص حساب‌هاي درآمد و هزينه شهرداري تهران در مرداد ماه و 5 ماهه سال 1399 ارائه کرد. و سپس بعد از آن اعضای شورا نکاتی را در این خصوص بیان داشتند.

حجت نظری گفت بند (ت) تبصره(3) پیش‌بینی کرده است که اگر درآمد شهرداری از میزانی فراتر رفت، باید لایحه اصلاحی بیاورد.

او ادامه داد: به نظرم اگر کاهش درآمد هم پیش‎بینی می‎شد، بهتر بود. شهرداری در حالی که بخش قابل توجهی از درآمدهای آن محقق نشده است، چرا برای نحوه هزینه شش ماهه دوم سال لایحه اصلاحی نمی‌آورد؟

همچنین محمد سالاری بیان داشت: چرا فقط سه‎دهم درصد از منابع غیر نقد، طبق گزارش قبلی محقق شده است؟ و اینکه چرا اقدامات مدنظر در گزارش‎ها قابل نمایش نیست؟ بازدید‎های میدانی همکاران ما نشانگر اینست که مدیریت شهری دوره پنجم، علی‎رغم همه چالش‎ها می‎تواند بیش از 30 هزار میلیارد سال 97 را تامین کند.

همچنین احمد مسجد جامعی در خصوص پروژه های کوچک مقیاس اظهار کرد: معتقدم که طرح‎های کوچک مقیاس محله‎ای تاثیر بیشتری خواهند داشت. چراکه مردم در تعیین اولویت این طرح‎ها نقش دارند.

او افزود: پروژه‎های بزرگ برای مردم کارایی ندارد. برای نمونه مردم منطقه 13 که دارای چند بوستان بزرگ، مانند سرخه حصار است، فاقد بوستان محله‎ای هستند. لذا معتقدم که بهتر است به اولویت‎ها توجه کنیم.

اما محمدجواد حق‎شناس نکات مدنظر خود را اینچنین بیان داشت: تهران شهری ثروتمند است. و می‎تواند درامدزا باشد، و نباید توقعات خود را بر اساس توان مدیریت شهری کاهش دهیم.

او افزود: باید به مصوبات شورا احترام بگذاریم. چراکه این مصوبات بر اساس قواعد، اولویت‎بندی شده، و برنامه و بودجه تعیین شده است.

او ادامه داد: انتظار دارم که درآمدهای متفرقه سازمان‎های شهرداری به خزانه شورا برود.

او پرسش نمود: چرا این درآمدها ساماندهی نشده‏اند و به خزانه نیامده‎اند؟ بخش عمده این درآمدها دیده نمی‎شوند.

اما سید حسن رسولی در پایان بیانات اعضا گفت: شورا حتما باید به همراه شهردار و معاونین او تلاش کند که سی‎هزار میلیارد تومان مصوب برای شهرداری که با سازمان‎ها و شرکت‎های آن به چهل هزار میلیارد تومان می‎رسد را محقق کند.

او افزود: پیش‎بینی ما اینست که اگر مانعی از جانب سایر ارگان‎ها در برابر مدیریت شهری گذاشته نشود، همچنان این موضوع را ادامه می‎دهیم.

رسولی در خصوص اینکه چرا درامدهای غیر نقد در گزارش ارائه نشده است، بیان داشت: این امر دو دلیل دارد، یکی اینکه این گزارش‎ها را از خود تولید نمی‎کنیم و جداولی هستند که مهندس امامی و همکارانشان ارائه می‎کنند، که البته سازمان‎ها و شرکت‎ها در این گزارش حضور ندارند.

خزانه‎دار شورا با ذکر اینکه دلیل دوم اینست که بودجه غیر نقد با تاخیر وارد حساب‎های دفاتر مالی ذیحساب می‎شوند، ادامه داد: همه ارقام و مبالغ قابلیت نمایش دارند، و در بند «ت» تبصره «3»، سازمان‎ها موظف شده‎اند که به هر میزان مازاد درامد داشته باشند، این مازاد قفل می‎شود.

وی در خصوص اینکه چرا دو هزار میلیارد تومان مورد نظر برای پروژه‎های کوچک مقیاس محله‎‎ای محقق نشده است، گفت: این ناهماهنگی به برنامه‎ریزی اقتصاد شهر مربوط است و به ما قول داده شده که این نقض در نیمه دوم سال جبران شود.

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در پایان بیان داشت: با این وجود باید تا پایان دوره در شرایط کاملا بحرانی، با انسجام کامل و با هر مکافاتی شهر را به گونه‎ای اداره کنیم که پاسخگوی خدا و خلق خدا باشیم.

در این جلسه همچنین ادامه بررسی لایحه شهردار تهران در خصوص «سند راهبردي توسعه منابع انساني شهرداري تهران» در دویست و سی و نهمین جلسه صحن شورا در دستور کار اعضا قرار گرفت.

تعدادی پیشنهاد از سوی اعضا درباره بندهای این لایحه مطرح و بررسی شد و در نهایت جزئیات این لایحه به تصویب رسید.

سید حسن رسولی، نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه پس از تصویب این لایحه نیز گفت: برحسب وظیفه به نمایندگی از کمیسیون برنامه و بودجه شورا، لازم است از آقای شیخ، معاون سابق منابع انسانی شهرداری، که با استفاده از ظرفیت صد تن از کارشناسان نخبه شهرداری این سند را تنظیم کرده‎اند و به کمیسیون فرستاده‎اند، سپاسگرازی کنم.

وی ابراز امیدواری کرد معاون کنونی منابع انسانی شهرداری نیز چنین لوایحی به صورت منظم جهت تقویت اثر بخشی و کارآمدی سرمایه های منابع انسانی شهرداری تهیه و برای بررسی و تصویب به شورا ارسال کند.

نظرات بینندگان