arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۸۲۸۶۹
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۳ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹

نتیجه یک نظرسنجی: رای ۷۱ درصد اقلیت مسلمان آمریکا به بایدن است

براساس نظرسنجی کنسولگری مذاهب اسلامی آمریکا (CAIR) که یکی از بزرگترین سازمان های مسلمان غیردولتی کشور محسوب می شود، ۷۱ درصد جمعیت مسلمانان آمریکا در نظر دارند در انتخابات سوم نوامبر (امروز برابر با ۱۳ آبان) به بایدن از حزب دمکرات رأی دهند. در حالی که تنها ۱۸ درصد آنها برای رای دادن نظر به ترامپ دارند. براساس این نظرسنجی ۸۹ درصد مسلمانان راغب به حضور در انتخابات هستند و ۱۱ درصد از آنها به شرکت در این انتخابات تمایل نشان ندادند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جامعه مسلمانان آمریکا با وجود آنکه جزء اقلیت‌های این کشور محسوب می‌شوند، اما با توجه به نزدیک بودن رقابت بین دو نامزد جمهوریخواه و دموکرات در این دوره از انتخابات، می‌توانند نقشی قابل توجه در سرنوشت پنجاه و نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این کشور داشته باشند.

به گزارش ایرنا به نقل از بخش اسپانیولی خبرگزاری آناتولی، به ویژه در انتخابات جاری که امروز سوم نوامبر برگزار می شود، اقلیت مسلمان آمریکا در مقابل سیاست‌های خصمانه ترامپ علیه مهاجران و مسلمانان، به پیروزی «جو بایدن» تمایل نشان داده اند.

اگرچه نسبت جمعیت مسلمانان در مقایسه با دیگر اقشار کشور آمریکا، چندان چشمگیر نیست اما تمرکز جمعیت مسلمان در شهرهای مهم و ایالت های شناور، آنها را به اقلیتی تاثیرگذار در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تبدیل کرده است.

ایالت های آونگی یا شناور به ایالاتی گفته می شود که رویکرد ثابتی نسبت به احزاب موجود آمریکا نداشته و در انتخابات دوره های مختلف یا به دمکرات ها رأی داده اند یا به جمهوریخواهان.

رای دهندگان مسلمان با آگاهی از سیاست های ترامپ علیه خودشان، به عنوان ایالتی موثر آماده اند تا وزنه صندوق های رای را به سمت کاندیدای مدنظر خود سنگین تر کنند.

مسلمانان بایدن را ترجیح می دهند

براساس نظرسنجی کنسولگری مذاهب اسلامی آمریکا (CAIR) که یکی از بزرگترین سازمان های مسلمان غیردولتی کشور محسوب می شود، ۷۱ درصد جمعیت مسلمانان آمریکا در نظر دارند در انتخابات سوم نوامبر (امروز برابر با ۱۳ آبان) به بایدن از حزب دمکرات رأی دهند. در حالی که تنها ۱۸ درصد آنها برای رای دادن نظر به ترامپ دارند.

براساس این نظرسنجی ۸۹ درصد مسلمانان راغب به حضور در انتخابات هستند و ۱۱ درصد از آنها به شرکت در این انتخابات تمایل نشان ندادند.

چهار سال ریاست جمهوری ترامپ با سیاست‌های خصمانه‌ای علیه مسلمانان همراه بوده است. اقداماتی همچون تصویب قوانین ممنوعیت سفر برای ۷ کشور مسلمان و در پیش گرفتن ادبیات ضدمهاجرتی و نژادپرستانه که شامل حال مسلمانان هم می شد به علاوه انتخاب اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل و ... باعث انزجار جامعه مسلمان آمریکا از رویکرد ترامپ شده است.

این در حالی است که بایدن برای اولین بار به عنوان مدعو در سازمان «جنبش توانمندسازی» (Emage) که در راستای حقوق سیاسی جامعه مسلمان آمریکایی فعالیت می کند، حضور یافت. وی با شرکت در مراسم یک مجموعه اسلامی تمایل خود را علی الظاهر نسبت به مسلمانان ابراز کرد.

وزن آراء مسلمانان در آمریکا

نظرسنجی مرکز سیاست مهاجرت آمریکا (USIPC) در دانشگاه کالیفرنیا، قدرت بالقوه رای دهندگان مسلمان در ایالت آریزونا و جورجیا (از ایالات بحث برانگیز در انتخابات آمریکا) به چالش کشید.

براساس نتایج این نظرسنجی نزدیک ۶۰ هزار مسلمان در هریک از این ایالت ها ساکن هستند که به راحتی قادر به جابجایی تعادل انتخابات بین دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه و رقیب دمکراتش «جو بایدن» هستند.

با وجود پیشتازی بایدن در نظرسنجی ها و تا این لحظه انتخابات، جامعه مسلمان آمریکا با آگاهی از دخالت قطب بندی های سیاسی در نتیجه آراء، در انتظار نتیجه انتخابات نشسته اند.

نظرات بینندگان