arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۱۳۲۸۰
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۲۳ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۰

انتقاد تند آلمان از روسیه: آنها موشک‌هایی مستقر کرده اند که می‌توانند به برلین برسند؛ این نقض معاهدات کنترل تسلیحاتی است

وزیر دفاع آلمان شنبه از روسیه با ادعای تهدید مستقیم و خاص علیه امنیت اروپا انتقاد کرد. وی گفت: «تقویت قوای نظامی روسیه در بخش میانی اروپا تهدیدهای واقعی ایجاد کرده است.» وی افزود: «کسی که به این موضوع اشاره کند، یک ضد روس نیست. هر کسی که به این موضوع اشاره می‌کند، یک واقعیت مهم سیاسی را برطرف می‌کند و اقدامات پیشگیرانه فعالی را برای کشور ما و اروپا انجام می‌دهد.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: وزیر دفاع آلمان شنبه از روسیه با ادعای تهدید مستقیم و خاص علیه امنیت اروپا انتقاد کرد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» «آنگرت کرامپکارنباوئر» که در بنیاد محافظه کار«کنراد-آدنوئر» در شهر «کوئنیگسبراون» در جنوب آلمان حضور داشت، گفت: «تقویت قوای نظامی روسیه در بخش میانی اروپا تهدیدهای واقعی ایجاد کرده است.»

وی افزود: «کسی که به این موضوع اشاره کند، یک ضد روس نیست. هر کسی که به این موضوع اشاره می‌کند، یک واقعیت مهم سیاسی را برطرف می‌کند و اقدامات پیشگیرانه فعالی را برای کشور ما و اروپا انجام می‌دهد.»

وزیر دفاع آلمان، مسکو را متهم کرد که موشک‌هایی مستقر کرده که می‌توانند به آلمان برسند. وی گفت:«این اتفاق با نقض معاهدات کنونی کنترل تسلیحاتی است.»

روسیه در سال 2018 استقرار موشک‌های «اسکندر» را با برد 500 کیلومتر (310 مایل) در «کالینینگراد» منطقه بین لهستان، لیتوانی و دریای بالتیک تایید کرد .مسکودلیل این اقدام را به دلیل استقرار نیروهای ناتو در کشورهای بالتیک ذکر کرد.

کرامپ کارنباور درباره تحرک نیروهای روسیه در مرز با اوکراین، با ستایش از مواضع کی‌یف گفت: «متاسفانه ، رویکرد روسیه برای اعتماد سازی مناسب نیست.»

روسیه بارها آمریکا و ناتو را جنگ طلبی و استقرار نیرو در مرزهای خود در اروپا متهم کرده است. در تازه ترین تحول در این زمینه آمریکا و نروژ روز جمعه قراردادی را امضا کردند که به آمریکایی‌ها اجازه می‌دهد در خاک این کشور همسایه دریایی روسیه تأسیسات نظامی احداث کند. بر اساس این قرارداد، آمریکایی‌ها می‌توانند در سه پایگاه هوایی و دریایی نروژ تأسیساتی را احداث کنند.

با این حال طرف نروژی تصریح کرد، آمریکا نمی‌تواند به طور دائم در این کشور مستقر شود و پایگاه مختص به خود را داشته باشد. این قرارداد پیش از اجرایی شدن باید به تصویب پارلمان نروژ نیز برسد.

اواخر سال گذشته، بمب‌افکن‌های راهبری «B-1» آمریکا برای اولین بار وارد نروژ شده و اقدام به برگزاری رزمایش کردند که با واکنش مسکو همراه شد.

در روزهای گذشته آمریکا و متحدانش همسو باهم از اوکراین حمایت کرده‌اند. در همین زمینه منابع خبری گزارش دادند یک فروند هواپیمای «سی -۱۳۰» نیروی هوایی آمریکا اخیرا در یک پایگاه هوایی در «کی‌یف» فرود آمد. گفته می‌شود که این هواپیما تجهیزات و پرسنل نظامی برای کمک به ارتش اوکراین به همراه داشته است.

با این حال پنجشنبه شب گذشته پنتاگون از تصمیم خود برای اعزام دو ناوشکن آمریکایی به دریای سیاه در بحبوحه افزایش تنش میان اوکراین و روسیه، عقب‌نشینی کرد. اما به گفته «کریستینا کوین» سرپرست سفارت واشنگتن در کی‌یف، آمریکا امکان افزایش حضور نظامی خود در اوکراین را در صورت نیاز مورد بررسی قرار خواهد داد.

نظرات بینندگان