arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۳۰۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۲ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

نگرانی از افزایش روند مراجعه بیماران به مراکز درمانی اهواز

دبیر شورای سلامت اهواز گفت: با توجه به شرایط موجود ،اهواز به سمت افزایش مراجعه بیماران کرونایی به مراکز درمانی پیش می‌رود لذا باید هشدارها را جدی گرفت و از برگزاری نشست‌های خانوادگی پرهیز کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دبیر شورای سلامت اهواز گفت: با توجه به شرایط موجود ،اهواز به سمت افزایش مراجعه بیماران کرونایی به مراکز درمانی پیش می‌رود لذا باید هشدارها را جدی گرفت و از برگزاری نشست‌های خانوادگی پرهیز کرد.

دکتر مهران احمدی بلوطکی  اظهار داشت: در طول یک سال و نیم که از اپیدمی کرونا می گذرد آمار بیماران پنج ماه اول سال جاری در غرب اهواز با تعداد بیماران سال اول بیماری برابری می‌کند که این موضوع نشان از قدرت سرایت سوش های جدید بیماری دارد.

وی افزود: از ابتدای شیوع تاکنون حدود ۴۵ هزار بیمار در غرب اهواز شناسایی شدند که حدود ۲۲ هزار نفر از این تعداد مربوط به پنج ماهه اول امسال بوده و طبق آمار هر چه جلوتر می رویم جهش بیماری و سرعت انتشار ویروس بیشتر شده است.

دبیر شورای سلامت اهواز گفت: شاید تا ۲ هفته قبل آمار روزانه مراجعه بیماران کرونایی به مراکز منتخب اهواز ۲۰۰ نفر بود اما اکنون این رقم اکنون به بالای یک هزار نفر رسیده ضمن اینکه تست ۵۰ درصد این افراد مثبت است یعنی روزانه حدود ۶۰۰ بیمار در اهواز شناسایی می شوند.

وی اظهار داشت:میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در هسته مرکزی شهر اهواز ۷۰ درصد و در حاشیه این شهر به ۳۰ درصد رسیده است. تجربه نشان داده هر موقع که میزان رعایت پروتکل ها از سوی مردم و مسئولان بالاتر برود آمار بیماری کاهشی می شود.

احمدی بلوطکی در خصوص روند واکسیناسیون در اهواز نیز گفت: بالای ۸۰ درصد سالمندان بالای ۶۰ سال در اهواز واکسینه شدند و همین موضوع سبب شد تا آمار روزانه فوتی ها تک رقمی شود در حالی که در پیک اول و دوم بیماری، سالمندان بیشترین آمار مرگ و میر را شامل می شدند.

وی با بیان اینکه نباید در خصوص واکسیناسیون تردید کرد و لازم است گروه‌های هدف را به انجام این امر تشویق کنیم افزود: بر اساس سند ملی، استان خوزستان در بحث واکسیناسیون جلوتر از سایر استان های کشور بوده به گونه ای که اکنون واکسیناسیون گروه‌های شغلی و افراد ۴۵ سال به بالا در خوزستان در حال انجام است.

دبیر شورای سلامت اهواز گفت: تاکنون ۱۲ تا ۱۳ درصد جمعیت استان خوزستان واکسینه شده که رقم نسبتا خوبی است هرچند با نقطه ایده آل فاصله داریم. در حال حاضر هیچ گونه مشکلی در تامین واکسن نداریم و کار تزریق واکسن در اهواز در حال انجام است.

وی افزود: تزریق واکسن به این معنا نیست که دیگر به بیماری مبتلا نمی شویم بلکه واکسن میزان شیوع بیماری و مرگ و میر را کاهش می دهد به همین دلیل روند واکسیناسیون با جدیت ادامه می یابد.

احمدی بلوطکی افزود: هرگونه علائمی که ۲۴ تا ۴۸ ساعت ماندگار بوده و به دیگران سرایت کند، کرونا است مگر خلاف آن ثابت شود لذا از شهروندان تقاضا می شود رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

دبیر شورای سلامت اهواز بیان کرد: اکنون ظرفیت بیمارستان‌ها اشباع شده و روزانه افراد زیادی به بیمارستان رازی اهواز مراجعه می کنند که نگران کننده است.

در حال حاضر ۹ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، ۹ شهرستان نارنجی و ۹ شهرستان زرد کرونایی هستند.

 ایرنا

نظرات بینندگان