arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۳۱۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۲۱ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۰

علامت‌هایی هشداردهنده که کودک شما نگران بازگشت به مدرسه است

این موضوع که ممکن است کودکتان از بازگشت به مدرسه نگران باشد چندان عجیب نیست، اما  این که چه کاری می‌توانید برای کمک به او انجام دهید، موضوعی است که شاید اطلاعات چندانی از آن نداشته باشید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

این موضوع که ممکن است کودکتان از بازگشت به مدرسه نگران باشد چندان عجیب نیست، اما  این که چه کاری می‌توانید برای کمک به او انجام دهید، موضوعی است که شاید اطلاعات چندانی از آن نداشته باشید.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب به نقل از بیزینس اینسایدر، برخی از کودکان در ماه‌های منتهی به آغاز فصل مدرسه،   اضطراب و ترس‌های مدرسه‌ای را تجربه می‌کنند که باعث ناراحتی و درگیری می‌شود و والدین باید علائم هشداردهنده را بدانند.   طبیعی است که در ابتدا با شروع مدرسه، روال عادی زندگی کودک  مختل شود. اما سه نشانه هشداردهنده وجود دارد که والدین باید به آن‌ها توجه کنند.


در حالی که بسیاری از کودکان برای بازگشت به مدرسه هیجان زده هستند، برخی دیگر احساس اضطراب می‌کنند. عدم قطعیت و روال ترکیبی کار-مدرسه-زندگی در طول همه گیری کرونا، انتقال کودک به  مدرسه را برای بسیاری از کودکان و والدین سخت‌تر کرده است.

این خوب نیست که بچه‌ها در ابتدای سال تحصیلی جدید احساس اضطراب کنند. ملاقات با افراد ناشناخته، آشنایی با معلم، این که قرار است سر چه کلاسی بنشینند و بسیاری از موارد مشابه در روحیه کودک موثر است.

علامت‌هایی هشداردهنده
برای مهد کودکی‌ها و کودکانی که از  دبستان شروع می‌کنند، استرس اضافی یک محیط ناآشنا با همسالان، معلمان جدید و انتظارات، بیشتر است. همه والدین می‌توانند در آغاز سال تحصیلی منتظر آشفتگی و اختلال باشند. ما معمولاً وقتی کودکان با استرس روبرو می‌شوند با واکنش واپس زنی رو به رو می‌شویم. یعنی کودک مرتب به هر آنچه به مدرسه مرتبط است واکنش‌هایی منفی نشان می‌دهد یا حتی می‌گوید به مدرسه نمی‌روم.


علامت دیگر شکایت از درد‌های موهوم بدنی است. برای مثال کودک در هفته‌های منتهی به بازگشایی مدرسه، مرتب از دل درد، تهوع، سردرد و... شکایت می‌کند. این درد‌ها که ریشه روانی دارند و درواقع مبداء جسمانی ندارند می‌توانند با مرور زمان مزمن شوند و باید مورد توجه قرار رسیدند. هفت درصد از کودکان ۳ تا ۱۷ ساله دارای اختلال اضطرابی هستند. هنگامی که تغییرات ذکر شده در بالا بیش از دو هفته طول می‌کشد خطرناک است.

نظرات بینندگان