arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۳۹۸۱۴
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۰۹ - ۰۶ مهر ۱۴۰۰

نماینده کره شمالی: اگر آمریکا سیاست خصمانه‌اش را کنار بگذارد، ما هم داوطلبانه پاسخ می‌گوییم

نماینده دائم کره شمالی در سازمان ملل گفت، اگر آمریکا تصمیم قاطع خود را برای دوری از سیاست خصمانه در قبال پیونگ یانگ نشان دهد، این کشور هم آماده واکنشی داوطلبانه است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: نماینده دائم کره شمالی در سازمان ملل گفت، اگر آمریکا تصمیم قاطع خود را برای دوری از سیاست خصمانه در قبال پیونگ یانگ نشان دهد، این کشور هم آماده واکنشی داوطلبانه است.

به گزارش پایگاه خبری سازمان ملل، کیم سونگ در ادامه گفت: البته از نظر ما و در برهه کنونی آمریکا واقعا به دنبال عقب نشینی و دست کشیدن از سیاست خصمانه خود در قبال کره شمالی نیست.

سفیر کره شمالی در سازمان ملل در ششمین و آخرین روز از نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل صحبت کرد.

وی همچنین گفت: این تمایل جامعه جهانی است که راه‌حلی صلح آمیز را درباره مساله شبه جزیره کره شاهد باشد که به نفع ملت کره است. ۳۰ سال پس از جنگ سرد، شبه جزیره کره هنوز در چرخه‌ای معیوب از تنش‌ها و تقابل‌هاست. علت اصلی این مسائل در سیاست خصمانه‌ای است که در قبال کره شمالی روا شده و اکثرا از سوی آمریکاست.

وی افزود: بدترین مساله در حال حاضر این است که آنها تصور غلطی دارند که علت سیاست خصمانه آمریکا در قبال کره شمالی، مساله اتمی است اما آمریکا بیش از ۷۰ سال است که سیاست خصمانه در قبال کره شمالی دارد.

به عقیده سفیر کره شمالی در سازمان ملل، احتمال وقوع جنگ جدید در شبه جزیره کره به دلیل اقدامات آمریکا در قبال این کشور، کنترل نشده بلکه به این دلیل است که پیونگ یانگ یک بازدارنده معتبر دارد که می‌تواند تلاش‌های نیروهای متخاصم را برای تهاجمی نظامی علیه کره شمالی کنترل کند.

وی تاکید کرد، کشورش تمایلی برای استفاده از قدرت نظامی علیه کشوری دیگر ندارد و افزود: به عبارت دیگر، ما هرگز امنیت آمریکا، کره جنوبی و دیگر کشورهای همسایه را نقض نکرده یا به خطر نینداخته‌ایم.

سفیر دائم کره شمالی در سازمان ملل همچنین با اشاره به کرونا، گرمایش زمین و درگیری‌ها در دیگر نقاط جهان گفت: زیاده گویی نیست که اعلام کنیم جامعه جهانی با بدترین بحران‌ها از زمان تاسیس سازمان ملل روبرو شده است. باید برای رسیدگی به این مسائل سیستم سازمان ملل به ویژه شورای امنیت تغییر کند.

وی همچنین ادامه داد: برای تغییر و ایجاد اصلاحات در شورای امنیت به کشورهای عضو پیشنهاد می‌دهم که نمایندگان کشورهای در حال توسعه هم که اکثریت اعضای سازمان ملل هستند، در شورای امنیت اضافه شوند.

این دیپلمات ارشد کره شمالی همچنین از جامعه بین‌المللی خواست تا فعالیت‌های سازمان ملل را بر پایه اولویت برابری حاکمیتی و احترام به حقوق و تعیین سرنوشت مردم احیا کند و اعلام کرد که ناآرامی‌ها، بی‌نظمی‌ها، خونریزی‌ها و خشونت‌ها در نتیجه مداخله‌های خارجی در کشورهای دیگر رخ داده‌اند.

نظرات بینندگان