arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۴۵۶۵۶
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۲۲ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰

غذاهایی که باید در استانبول امتحان کنید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

غذاهایی که باید در استانبول امتحان کنید

ترکیه و شهر استانبول مقصد بسیاری از مسافران ایرانی در سال است و غذاهای استانبول بسیار به فرهنگ غذایی ایرانی نزدیک هستند. البته باید در نظر داشت که یکی از جاذبه‌های گردشگری هر شهر و کشوری غذاهای مربوط به آنجا است. اگر به استانبول سفر کردید خوردن غذاهای محلی این شهر را تجربه کرده و لذت بیشتری از سفر خود ببرید.

تنوع غذاهای ترکی بسیار زیاد است و انتخاب‌های متفاوتی پیش رو خواهید داشت. پیشنهاد می‌کنیم اگر به استانبول سفر می‌کنید حتما غذاهای خوشمزه این شهر امتحان کرده و رستوران‌ها و فست‌فودهای زنجیره‌ای را فراموش کنید.

دونر کباب

دونر کباب یا کباب‌ترکی شاید معروف‌ترین غذای استانبول در ایران باشد. تقریبا تمام ساندویچی‌های تهران هم دونر کباب را در منوهایشان دارند، اما چیزی که در تهران سرو می‌شود قطعا با اصلش تفاوت دارد. دونر کباب با گوشت قرمز و مرغ پخته شده و از لایه‌های نازک گوشت روی‌هم تشکیل می‌شود. جالب است بدانید که دونر کباب را می‌توان علاوه بر نان با برنج هم میل کرد. تاریخچه این غذای معروف و جذاب ترکی به قرن هجده و امپراطوری عثمانی برمی‌گردد.

کومپیر

کومپیر یکی دیگر از غذاهای استانبول است که طعم بسیار خوبی دارد. برای تهیه کومپیر ابتدا سیب‌زمینی را تنوری کرده و درون آن را با سوسیس، ذرت، هویج، قارچ، نخودفرنگی و پنیر پر می‌کنند. این خوراکی خوشمزه می‌تواند به‌عنوان یک وعده غذایی کامل باشد. این غذای هیجان‌انگیز در بسیاری از خیابان‌های استانبول پیدا شده و همیشه برای خرید کومپیر صف‌هایی را در جلوی غذافروشی‌ها می‌بینید.

منمن

منمن در واقع نوعی املت است. برای تهیه این املت ترکی ابتدا پیاز را خردکرده و تقت دهید. در مرحله بعدی گوجه‌فرنگی و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید تا خوب بپزد. در انتها نیز تخم‌مرغ‌ها و سبزیجات معطر را اضافه کرده و میل کنید. منمن را می‌توانید به‌عنوان یکی از سبک‌ترین غذاهای استانبول در لیست غذاهای روزانه خود مخصوصا برای صبحانه قرار دهید.

بالیک اکمک

همان‌طور که می‌دانید استانبول یک شهر ساحلی است و همین موضوع باعث شده استفاده از ماهی در غذاهای این شهر رواج زیادی داشته باشد. یکی از غذاهای دریایی استانبول، بالیک اکمک است. در بسیاری از رستوران‌ها و غذاخوری‌های استانبول غذاهای دریایی سرو می‌شود و شما می‌توانید برای خوردن این غذای خوش‌رنگ و لعاب به تمام رستوران‌های این شهر مراجعه کنید. برای تهیه این غذا نوعی ماهی به همین اسم را در پس از مزه‌دار کردن در روغن زیتون و کره سرخ کرده و به‌صورت ساندویچ عرضه می‌کنند.

آدانا کباب

آدانا کباب برای طرفداران گوشت قرمز انتخاب بسیار جذابی است. برای تهیه این کباب معروف از گوشت بره به همراه چربی استفاده می‌شود و تهیه این غذا از سال 2009 تحت نظارت اتاق بازرگانی آدانا انجام می‌شود. در واقع فقط رستوران‌هایی که تأییدیه این اتاق را داشته باشند می‌توانند آدانا کباب را وارد منوهای خود کنند. آدانا نام شهری در جنوب شرقی ترکیه است و نام این کباب هم از همان منطقه گرفته شده است. آدانا کباب به‌عنوان یکی از معروف‌ترین غذاهای استانبول شهرت و محبوبیت زیادی بین توریست‌ها دارد.

غذاهایی که باید در استانبول امتحان کنید

مانتی

یکی دیگر از غذاهای استانبول مانتی است. مانتی نوعی پاستا است که با شیوه‌ای مخصوص پخته و سرو می‌شود. برای تهیه این غذا که به راویولی ترکیه‌ای معروف است باید خمیر پاستا را به شکل مربعی آماده کنند. درون هر مربع را با گوشت و پیاز و ادویه پر کرده و خمیر را می‌بندد. پاستاهای بسته شده را بخارپز کره و با ماست سرد و سیر سرو می‌کنند. مانتی شاید شباهت ظاهری با پاستاهایی که در ایران طبخ می‌شود نداشته باشد اما طعم بی‌نظیری دارد. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

سیمیت

سیمیت نوعی نان خوشمزه است که در استانبول پخته می‌شود. این نان دایره شکل و خوشمزه با کنجد فراوان پخته شده و صبحانه‌ای بسیار مقوی است. اگر یک صبح زود به خیابان‌های استانبول بیایید می‌بینید که بسیاری از افراد این نان را خریداری کرده و یا در حال خوردن آن هستند. امروزه در اکثر کافه‌ها و رستوران‌ها نیز این نان سرو می‌شود. می‌توانید سیمیت را در کنار چای اصیل ترکی نوش جان کرده و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.

لهمجون

لهمجون یا لاهماجون در واقع یک نوع پیتزای سنتی ترکی است. برای تهیه این پیتزا از خمیر نازک، گوشت چرخ‌کرده، فلفل و پیاز استفاده شده و در فر پخته می‌شود. لهمجون را می‌توانید در بیشتر رستوران‌های استانبول پیدا کرده و میل کنید. فراموش نکنید که برای دلچسب‌تر کردن این غذا جعفری، لیموترش و دوغ ترکی را در کنار غذا میل کنید. البته نوعی دیگر از لهمجون نیز وجود دارد که با تنورهای سنگی طبخ می‌شود و باید گفت که طعم لذیذتری در مقایسه با نمونه‌های مشابه دارد.

بورک

بورک نام یکی دیگر از غذاهای استانبول است که احتمالا به گوشتان خورده است. برای تهیه بورک مواد درون آن را در لایه‌هایی از خمیر نازک یوفکا پیچیده و سرخ می‌کنند. مواد درون بورک تنوع زیادی دارد، از پنیر صبحانه گرفته تا گوشت چرخ‌کرده و مرغ. بسیاری از توریست‌ها و افراد محلی بورک را به‌عنوان صبحانه و یا میان وعده میل می‌کنند. البته درست‌کردن این غذای سنتی در ترکیه هم کار پیچیده‌ای نیست و به‌راحتی و در کوتاه‌ترین زمان می‌توانید آن را آماده کنید.

تانتونی

تانتونی هم جزو غذاهای پرطرفدار و معروف استانبول است. این ساندویچ خوشمزه از ترکیب مواد مختلف پیچیده شده در نان لواش تهیه می‌شود. مواد درون تانتونی را معمولا گوشت، گوجه‌فرنگی، فلفل و ادویه تشکیل می‌دهند. این غذا طعم تند و تیزی دارد و در تهیه آن از مقدار زیادی فلفل استفاده می‌شود. البته همواره در دو نوع ساده و تند در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد تا مشتریانی که علاقه‌ای به غذاهای تند ندارند هم از این غذا استفاده کنند.

سفر به استانبول

با وجود این همه غذای خوشمزه با اطمینان می‌توانید استانبول را به‌عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کنید. اگر قصد خرید بلیط هواپیما تهران استانبول و رزرو هتل در این شهر را دارید می‌توانید سری به سایت فلایتیو زده و برای خرید بلیط و رزرو هتل اقدام کنید.

نظرات بینندگان