arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۵۵۰۷۹
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۲ - ۱۲ دی ۱۴۰۰

چگونه با اضطراب اُمیکرون مبارزه کنیم؟

همزمان با فرا رسیدن زمستان و شیوع نوع اُمیکرون کرونا، اضطراب در سطح جامعه رواج پیدا کرده است و واضح است که این شرایط به سادگی به حد عادی باز نمی‌گردد، اما به نظر می‌رسد راهکار‌هایی برای حل این شرایط وجود دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

همزمان با فرا رسیدن زمستان و شیوع نوع اُمیکرون کرونا، اضطراب در سطح جامعه رواج پیدا کرده است و واضح است که این شرایط به سادگی به حد عادی باز نمی‌گردد، اما به نظر می‌رسد راهکار‌هایی برای حل این شرایط وجود دارد.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب به نقل از رادیو ملی آمریکا، ویکی میس، استاد روانشناسی در دانشگاه کالیفرنیا، می‌گوید: "مردم در سایه کرونا، ناامیدی زیادی دارند، زیرا مدتی طولانی است که مراقبت‌های کرونایی را انجام می‌دهند و از این شرایط خسته شده اند. "

با افزایش موارد ابتلا به سویه اُمیکرون، نیاز جدیدی به اتخاذ تدابیر احتیاطی و سؤالاتی در مورد اینکه آیا می‌توانیم با خیال راحت معاشرت کنیم وجود دارد.  همه این‌ها حداقل باعث می‌شود که برخی از ما کمی مضطرب شویم.

پس چه راه‌هایی وجود دارد که بتوانیم با ترسناک شدن دوباره اخبار و تشدید تاکید بر ماسک زدن، اضطراب خود را مدیریت کنیم؟

خبر خوب این است که در زمستان امسال می‌دانیم که پوشش ماسک و سایر محدودیت‌ها چگونه به نظر می‌رسند و می‌دانیم که چگونه می‌تواند در ما احساس ناامیدی ایجاد کنند.  در اینجا چند روش توصیه می‌شود که کارشناسان ما به ما کمک می‌کنند تا با همه این احساسات منفی مقابله کنیم:

باید یاد بگیرید که چرا احساس اضطراب می‌کنید و بپذیرید که کاملاً طبیعی است.  وندی سوزوکی،  عصب‌شناس دانشگاه نیویورک،  توضیح می‌دهد که عدم اطمینان و افکار منفی باعث ایجاد اضطراب می‌شود، احساس تعریق و معده درد در هنگام هوشیاری بالا نیز از دیگر نشانه‌ها است. سوزوکی می‌گوید به جای اینکه اضطراب را به عنوان یک احساس منفی که باید سرکوب شود، در نظر بگیریم، باید آن را ابرقدرتی بدانیم که انگیزه می‌دهد. این "ضربه سریع کورتیزول" همراه با آدرنالین است که به مادر کمک می‌کند از  کودک نوپا مراقبت کند.

سوزوکی همچنین پیشنهاد می‌کند فهرست «چه می‌شد اگر» را به فهرست «کارها» تغییر دهید.  فهرست «چه می‌شد اگر» شما فهرستی است که در ذهن خود درباره همه چیز‌هایی که ممکن است اشتباه پیش بروند، تهیه می‌کنید، مثلاً اگر زمستان امسال نتوانم برای دیدن مادرم سوار هواپیما شوم چه می‌شود؟  سوزوکی می‌گوید، به جای اینکه بیکار بنشینید  فهرستی از اقداماتی که می‌توانید انجام دهید تهیه کنید.

اگر احساس اضطراب یا عصبانیت می‌کنید، سیستم عصبی پاراسمپاتیک خود را فعال کنید.  سوزوکی می‌گوید: «راز این است که نفس عمیق بکشی» و شما می‌توانید هر کجا که هستید این کار را انجام دهید.  در حالی که تا ۴ می‌شمارید، نفس عمیق بکشید، و سپس در حالی که تا ۴ می‌شمارید بازدم کنید. این کار را تا آرام شدن تکرار کنید.

چگونه با اضطراب اُمیکرون مبارزه کنیم؟

با حرکت بدنی می‌توانید با اضطراب مبارزه کنید.  سوزوکی می‌گوید که همیشه احساس اضطراب، همان‌طور که بسیاری از مردم از زمان شروع همه‌گیری ویروس کرونا داشته‌اند، پیامد‌های بلندمدت زیادی برای سلامتی دارد.  این پیامد‌ها می‌تواند همه چیز را از بیماری قلبی،  مشکلات گوارشی مانند زخم،  مشکلات تولید مثلی طولانی مدت و حتی آسیب به سلول‌های مغز ایجاد کند.

ورزش، حتی فقط ۱۰ دقیقه در روز، تفاوت زیادی ایجاد می‌کند.  سوزوکی می‌گوید: «هر بار که بدن خود را حرکت می‌دهید، مثل این است که به مغزتان یک حمام حباب‌دار شگفت‌انگیز از مواد شیمیایی عصبی، از جمله دوپامین، سروتونین و نورآدرنالین می‌دهید.» این‌ها مواد شیمیایی عصبی هستند که به طور طبیعی سطح اضطراب، استرس و افسردگی را کاهش می‌دهند.

تحقیقات نشان می‌دهد که ورزش می‌تواند حملات پانیک و اختلالات خلقی و خواب را نیز کاهش دهد، و مطالعه‌ای در مجله The Lancet Psychiatry نشان داد که پیوستن به یک ورزش گروهی ممکن است حتی بهتر از رفتن به باشگاه به تنهایی باشد.

نظرات بینندگان