arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۳۸۸۳۱
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۱ - ۰۴ آذر ۱۳۹۴

آیت الله مکارم شیرازی: باید جلو ریشه تفکر داعشی را گرفت

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید گفت: باید جلو ریشه های تفکر داعشی گرفته شود و داعش تنها در میدان نظامی مغلوب نمی شود و باید در تفکر آن ها تاثیرگذاری کرد.


به گزارش ایرنا، این مرجع تقلید روز چهارشنبه در جلسه درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم بیان داشت: حوادث اخیر در پاریس هشداری بیدار کننده برای غربی ها بود که این آتش محدود در سوریه و عراق نمی ماند و با زبانه کشیدن به همه جا کشیده می شود.
حمله های تروریستی داعش به پاریس درروز جمعه 22 آبان،حداقل 130 کشته و بیش از 350 زخمی برجا گذاشت.
وی افزود: اکنون عده ای به دنبال راه حل هستند و با وجودی که حمل بر صحت می کنیم در عین حال دو توصیه نیز داریم، توصیه اول به غربی هاست و به آن ها می گوییم بروند و کتاب های محمد بن عبدالوهاب و ابن تیمیه را مطالعه کنند و زادگاه تکفیر و داعش را در آن ببینند و بدانند سرچشمه این اندیشه و تفکر عربستان سعودی است.
وی با بیان این که بتازگی روزنامه های آمریکایی با صراحت می نویسند زادگاه داعش عربستان سعودی است ابراز داشت: توصیه ای نیز به علمای وهابی داریم و شما که می بینید محصول افکار محمد ابن عبدالوهاب و ابن تیمیه کشت و کشتار، بی رحمی ها، آتش سوزی ها و ویرانی ها شده است؛ موقع آن است که به صف های مسلمانان برگردید و این مذهب را رها کنید.
آیت الله مکارم شیرازی خطاب به علمای وهابی افزود: شما در مدرسه های خود درس تکفیر می دهید اما مفتی بزرگ شما می گوید تکفیر حرام است و تکفیری ها را محکوم می کنید لذا نباید در مقابل واقعیت ها لجاجت کرد و این کار اشتباه است.
وی ادامه داد: باید به صف های مسلمانان بپیوندید، کتاب های آن ها را کنار بگذارید تا فراموش شود، چراکه تازمانی که این تعلیمات وجود دارد این آتش روشن است و اگر در یک جای دنیا آن را خاموش کنید در جای دیگری در دنیا روشن می شود.
این مرجع تقلید همچنین اظهار داشت: آداب اجتماعی اسلامی باید در جامعه اجرا شود و کمک به دیگران از طریق مادی و معنوی نیز از آدابی است که جامعه باید به آن توجه داشته باشد.
آیت الله مکارم شیرازی ابراز داشت: گاهی ارزش کمک معنوی برای افراد از کمک مادی نیز بیشتر است و انسان به جای این که در برابر شخص محزون احساس فرح کند احساس حزن می کند و در برابر کسی که احساس شادی دارد نیز احساس غمگینی به خود نمی دهد.
وی افزود: طلبه ها، فضلا و مدرسان حوزه باید نسبت به اجرای دستورهای اسلامی کوشاتر از دیگران باشند تا جاذبه روحانیت، اسلام و مذهب بیشتر باشد
نظرات بینندگان