پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یک کارشناس ارشد تغذيه گفت: «آب دوغ خيار» غذاي مناسبي براي فصل گرماست. البته براي تهيه آن نبايد از ماست پرچرب استفاده کرد.
به گزارش انتخاب؛ خديجه رحماني در گفتگو با ايسنا، گفت: «آب دوغ خيار» غذا بسيار سالم، ساده و طبيعي و خنکي است. اين غذا همراه با نان مصرف مي شود و اگر در آن علاوه بر سبزيجات تازه از گردو، گل خشک شده محمدي، نعناع و ريحان، کشمش، سيب يا انگور تازه استفاده شود، به غذاي کاملي تبديل مي شود.
اين کارشناس ارشد تغذيه افزود: زائران خانه خدا در مکه پس از منا اين غذا را مصرف مي کنند تا از گروه هاي غذايي بهره برند. البته اگر انگور در دسترس نبود، مي توان از کشمش استفاده کرد.
وي با اشاره به فوايد دوغ گفت: دوغ نوشيدني خوبي است. افزودن سبزيهاي معطر به يک ليوان دوغ خنک مي تواند علاوه بر خوش طعم کردن آن، از کاهش اشتها جلوگيري کند. افرادي که پس از مصرف دوغ دچار افت فشار مي شوند، مي توانند براي پيشگيري از اين وضعيت به آن کشمش، خرما يا ميوه هاي شيرين بيفزايند.
رحماني در پايان گفت: آب را نبايد همراه با غذا مصرف کرد و بهتر است حداکثر يک ليوان آب پس از غذا مصرف شود.