arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۰۳۷۶۵
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۲۰ - ۲۰ آبان ۱۳۹۵

CNN: زمزمه های استقلال طلبی در ایالت کالیفرنیا آغاز شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 سی ان ان گزارش داد برخی از نخبگان علمی «سلیکون ولی» در آمریکا در حال راه اندازی کمپینی برای استقلال ایالت کالیفرنیا در واکنش به انتخاب دونالد ترامپ به ریاست جمهوری این کشور هستند.

به گزارش شبکه آمریکایی سی ان ان، برخی از شخصیت های صاحب نام در 'سیلیکون ولی' پیامی ساده بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات دارند: 'می خواهیم جزء آمریکا نباشیم.'

«شروین بیشوار» سرمایه گذار شرکت «آپر» یکی از موسسان «هایپر لوپ» (فن آوری جدید حمل و نقل سریع) در توییتر خود توییت هایی را برای «تامین مالی کمپینی قانونی برای جدایی کالیفرنیا از آمریکا» منتشر کرده است. 

بیشوار در گفتگو با سی ان ان اقتصادی گفت: بله. این موضوع جدی است. این وطن پرستانه ترین اقدامی است که می توان کرد. این دولت در دو راهی خطرناکی قرار گرفته است.

وی با اشاره به ضرورت جدایی کالیفرنیا از آمریکا، افزود: این ابزاری برای اجرای تغییرات ساختاری لازم برای ملت آمریکا است و ایالت کالیفرنیا بعد از استقلال و پس از تمام شده دوره ریاست جمهوری ترامپ می تواند مجددا به آمریکا ملحق شود.

ظرف چند ساعت بعد از اعلام طرح کمپین جدایی ایالت کالیفرنیا از آمریکا تعدادی از چهره های مطرح در عرصه فن آوری از دره سیلیکون برای حمایت از این کمپین اعلام آمادگی کردند.
دره سیلیکون (Silicon Valley) نام رایج و غیررسمی منطقه‌ای در حدود 70 کیلومتری جنوب شرقی سانفرانسیسکو در حومهٔ سانتا کلارا، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا است. شهرت این منطقه به دلیل قرار داشتن بسیاری از شرکت‌های مطرح فن آوری اطلاعات جهان در این منطقه ‌است.

«دیو مورین» سرمایه گذار و موسس شبکه اجتماعی «پث» ( path) در پاسخ به دعوت بیشوار در پیامی از طریق همین شبکه اجتماعی نوشت: واقعا در اندیشه طرح چنین چیزی بودم. من هم به این کمپین می پیوندم و مشارکت می کنم.

«مارک هیمیون» کارمند سابق گوگل و موسس شرکت «دیزاین» نیز در توییتر نوشت: تلاش های شما را تایید می کنم ... اجازه بدهید بدانم چه باید برای کمک به کمپین انجام دهم.

این طرح که به گزارش سی ان ان به نظر نمی رسد پیروز شود انعکاس دهنده شوک و ناامیدی جهان صنعت و فن آوری بعد از ماه ها تلاش برای ممانعت از پیروزی ترامپ است.

همچنین 100 تن از فعالان بزرگ عرصه فن آوری در نامه ای سرگشاده تابستان گذشته هشدار داده بودند که ریاست جمهوری ترامپ «مصیبتی برای خلاقیت» در آمریکا خواهد بود و در ماه های اخیر بسیاری از دانشمندان آمریکایی به سیاست های مالی و طرح های ترامپ درباره مهاجرت اعتراض کردند.

شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد به دنبال پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات 2016 آمریکا، بیشتر شهرهای این کشور با اعتراض های مردمی روبه رو شده و پلیس 30 معترض را در خیابان های شهر نیویورک بازداشت کرد. پلیس آمریکا همچنین در اوکلند با استفاده از گاز اشک آور معترضین را متفرق کرد.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان