پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یک دندانپزشک گفت: تحقیقات نشان می دهد که جویدن آدامس در بعضی افراد حساس و مستعد موجب تحریک دستگاه گوارش شده و همچنین بالا رفتن احتمال خطر سرطان زبان در کسانی که آدامسهای با طعم دارچین را زیاد مصرف میکنند، بیشتر است.
به گزارش مهر، دکتر وهاب شیعه زاده با بیان این مطلب گفت: استفاده از برخی خمیر دندانها وآدامسها بیش از خرابی دندانها، موجب انتقال و حفظ باکتریهایی میشوند که موجب بیماریهای قلبی است.
وی در ادامه گفت: جویدن برخی آدامسها موجب افت فشارخون مینیمم و افزایش ضربان قلب در بیماران قلبی میشود.
شیعهزاده گفت: گاهاً جویدن آدامسهای شیرین شده با برخی شیرینکنندهها موجب بروز واکنشهای حساسیتی در برخی افراد میشود.
وی گفت: مصرف آدامسهای حاوی کافئین (ماده تسکین دهنده موجود در قهوه) ممکن است به قدری بر خواب افراد اثر کند که موجب بیخوابی آنان شود.