arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۶۲۷۲
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۰۹ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۰

زنان مراقب باشند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نتايج مطالعه 10 ساله بر روي 60 هزار زن سوئدي نشان داد زناني که 2 تا سه بار در هفته بيسکوييت، کيک و کلوچه شيرين مصرف مي کنند، 33 درصد بيشتر در معرض سرطان رحم قرار دارند.

اين نسبت در مورد کساني که بيش از سه بار در هفته بيسکوييت مصرف مي کنند به 42 درصد افزايش مي يابد.

هم اکنون پژوهشگران به دنبال کشف ارتباط بين ميزان مصرف خوراکي هاي شيرين و ابتلا به سرطان رحم هستند. پژوهش ها حاکي از آن است جذب بيش از 35 گرم قند در روز(حدود 7 قاشق چايخوري) سبب رشد 36 درصدي تومورهاي سرطاني در رحم مي شود.

يکي از دلايلي که مصرف زياد شيريني به سرطان مي انجامد، افزايش ترشح هورمون استروژن است که ترشح آن سبب رشد نامحدود و کنترل نشده سلول ها مي شود.

از سويي، جذب بيش از اندازه قند در بدن سبب ترشح بيشتر انسولين و در نهايت منجر به بزرگي سلول ها مي شود.ساليانه 6 هزار و 400 زن در انگليس به تومورهاي رحمي مبتلا مي شوند و هر سال يک هزار نفر از آنان جان مي بازند.
نظرات بینندگان