arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۷۳۷۶
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۱۱ - ۲۶ آذر ۱۳۹۰

با اعجاز «هل» آشنا شويم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
هندي‌ها و پاكستاني‌ها در مقايسه با ساير كشورهاي جهان بيشترين مصرف‌ كننده‌هاي چاشني معطر «هل»هستند.

به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، «هل»؛ ميوه گياهي از تيره زنجبيل‌ است و انواع مختلف آن شامل هل سياه، هل سفيد و هل سبز هستند كه نوع سبز آن عطر تندتري دارد.

 مطالعات نشان مي‌دهد كه اين چاشني خواص درماني مفيدي دارد از جمله اين كه به عنوان دارو براي معالجه سرفه، سرماخوردگي و تب استفاده مي ‌شود.

به نوشته روزنامه اكسپرس، سايرخواص درماني هل عبارتند از:

- دانه «هل» تقويت‌كننده معده، ضد نفخ و بادشكن است و در ضمن به هضم غذا نيز كمك مي ‌كند.

- در صورتي كه عرق بدبويي داريد يا دهان شما بوي خوبي نمي ‌دهد، شش گرم «هل» را با غلاف آن به‌ صورت چاي دم كنيد و در طول يك روز به مرور بنوشيد.

- اين چاشني براي درمان استفراغ و تهوع نيز توصيه مي ‌شود.

- «هل» تقويت ‌كننده قلب و اعصاب است اما مصرف زياد آن، هم تپش قلب را افزايش مي ‌دهد و هم براي بيماري‌هاي روده و ريه مفيد نيست.

- مصرف «هل» براي رفع سردرد و كاهش حملات بيماري صرع نيز سودمند است.
نظرات بینندگان