arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۹۹۰۹۲
تاریخ انتشار: ۳۲ : ۱۵ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸

خطر انسداد شریان ها را با 12 درمان غذایی از خود دور کنید

آترواسکلروز یک دشمن خاموش است و عواقب جدی سلامت به همراه دارد. این عارضه هیچ علامت مشخصی ندارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

آترواسکلروز یک دشمن خاموش است و عواقب جدی سلامت به همراه دارد. این عارضه هیچ علامت مشخصی ندارد.

 

رژیم های غذایی غنی از چربی، احتمال انسداد شریان ها، افزایش کلسترول، فشار خون بالا و مشکلات گردش خون را به همراه دارد. با این حال برای جلوگیری انسداد شریان ها، ۱۲ گزینه غذایی مفید را می توانید به رژیم تان اضافه کنید:
بروکلی: این سبزی تیره رنگ حاوی ویتامین کا است که منجر به حفظ سلامت شریان ها می شود.

 

ماهی های چرب: ماهی سالمون، ماهی تن، ماهی ساردین و ماهی قزل آلا از جمله گزینه های سرشار از امگا ۳ هستند و منجر به کاهش فشار خون می شوند. حداقل یک گزینه از این ماهی ها را هفته ای سه بار بخورید.

 

بادمجان: این سبزی تیره رنگ سبب پاک کردن شریان ها و کاهش کلسترول می شود. بادمجان حاوی فیبرهای محلول برای حفظ سلامت قلب است.

 

زردچوبه: این ادویه زردرنگ یک غذای ضد التهابی است که از آسیب های ناشی از تجمع چربی در دیواره شریانی جلوگیری می کند و خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد.

 

سیر: سیر غنی از آنتی اکسیدان ها است که توانایی مبارزه با رادیکال های آزاد را دارد. همچنین، مصرف سیر منجر به کاهش کلسترول شده، فشار خون را کاهش داده و منجر به بهبود جریان خون شما می شود. مصرف سیر خام از انسداد شریان ها جلوگیری کرده و از تجمع چربی جلوگیری می کند.
روغن زیتون: مصرف این روغن از تجمع پلاک در شریان ها جلوگیری کرده و برای حفظ سلامت قلب مفید است.

 

آووکادو: خواص مشابه روغن زیتون را دارد و اسیدهای چرب ضروری آن از اکسیداسیون چربی جلوگیری می کند. مصرف آووکادو باعث کاهش کلسترول بد شده و به شما احساس سیری طولانی مدت می دهد.

 

جو: یکی از گزینه های غذایی است که نباید از وعده صبحانه حذف شود. مصرف جو به شما احساس انرژی و سیری طولانی مدت می دهد و مانع ایجاد کلسترول در دیواره های شریانی می شود.

 

میوه های حاوی پکتین: شامل توت فرنگی، سیب، گریپ فروت و انگور منجر به کاهش کلسترول ال دی ال خون می شوند. مصرف این میوه ها خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

 

مارچوبه: باعث کاهش سطح کلسترول بد خون می شود و از لخته شدن خون جلوگیری می کند.

 

انار: مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها را در خود جای داده است و باعث کاهش آسیب ناشی از تجمع چربی در بدن می شود.

 

سویا: سویا و محصولات آن منجر به کاهش کلسترول ال دی ال شده و مصرف ۳ قاشق غذا خوری آن در روز، برای سلامت کلی قلب مفید است.

 آوای سلامت

نظرات بینندگان