arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۴۴۳۸۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۹ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
توصیه‌های وزارت بهداشت کانادا:

چگونه میوه و سبزیجات را در دوران همه گیری کرونا ضدعفونی کنیم؟

در دوران همه گیری کرونا یکی از مهمترین موارد، چگونگی نظافت و پاکیزگی میوه‌ها و سبزیجات است. درواقع این بسیار مهم است که با توجه به زنده ماندن ویروس روی سطوح، بیش از همیشه به تمیزی میوه و سبزیجات اهمیت دهیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در دوران همه گیری کرونا یکی از مهمترین موارد، چگونگی نظافت و پاکیزگی میوه‌ها و سبزیجات است. درواقع این بسیار مهم است که با توجه به زنده ماندن ویروس روی سطوح، بیش از همیشه به تمیزی میوه و سبزیجات اهمیت دهیم.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، اگر پس از شیوع کرونا بین مصرف میوه و سبزیجات تازه برای دریافت ویتامین‌های مورد نیاز بدنتان و روش‌های ضدعفونی آن دچار دوگانگی شده اید، بهتر است این را بدانید که می‌توانید خوراکی‌های مورد علاقه خود را تمیز کرده و مصرف کنید و به این نکات نیز دقت کنید:


مصرف روزانه میوه و سبزیجات می‌تواند برای پیشگیری از ابتلا به کرونا بسیار مفید باشد


_میوه‌ها و سبزیجات را با آب پاکیزه بشویید

چگونه میوه و سبزیجات را در دوران همه گیری کرونا ضدعفونی کنیم؟
_. از برس‌های نرم یا دستمال‌های ویژه با اندکی زبری برای شستشوی پوشش بیرونی میوه‌ها استفاده کنید


_مایع ظرفشویی یا مایعات ویژه ضدعفونی سبزیجات را برای شستشوی میوه‌ها به کار بگیرید


_برای میوه‌های سفت مثل سیب یا صیفی جات استفاده از برس ساده‌تر است


_برای میوه و سبزیجات نرم‌تر که ممکن است له شوند، ریختن میوه‌ها در آب آغشته به موادضدعفونی کننده می‌تواند مفید باشد

چگونه میوه و سبزیجات را در دوران همه گیری کرونا ضدعفونی کنیم؟
_ترجیحا میوه‌ها را خیس داخل یخچال نگذارید و اجازه دهید آب میوه‌ها کاملا خشک شود یا از دستمال استفاده کنید


_قبل از شروع به شستشوی میوه و سبزیجات، کانتر و ظرفشویی را تمیز کنید


_نیازی به شستشوی بیش از حد مرغ، گوشت یا تخم مرغ نیست چرا که طبق گفته‌های موسسه ایمنی مواد غذایی دانشگاه کرنل، درجه حرارت بالا می‌تواند ویروس را نابود کند.

برچسب ها: خواندنی ها
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
0
2
خیلی زحمت کشیدند. اینها که موارد پیش پا افتاده ای است که همه بلدند
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
0
2
مواد صابونی مثل مایع ظرفشویی بدترین گزینه برای شست و شوی میوهها و سبزیجات هستند. سبزی و میوه پوست نفوذپذیر دارند و مواد صابونی وارد میوه و سبزی میشه که برای بدن خطرناکه. بهترین وسیله ضدعفونی میوه و سبزی، نمک است. با آب نمک همه را براحتی ضدعفونی کنید
مهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
0
1
در این مقاله هیچ روشی وموادی ودرصد اختلاطی اعلام نشده است .


انتظار میرود انتخاب با متخصصین بومی مصاحبه ودر مورد مواد ضدعفونی

کننده سبزیجات ومیوه ها به طور دقیق وشفاف مواد ضد عفونی با درصد اختلاط

کاربردی اعلام نماید ممنون
نظرات بینندگان