arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۶۹۴۵۶
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۲ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹

درمان موثر سرفه و گلودرد با عسل

طبق یک مطالعه جدید، مصرف عسل در درمان گلودرد، گرفتگی بینی، سرفه و احتقان از داروهای معمولی از جمله آنتی بیوتیک ها بهتر و موثر تر است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

طبق یک مطالعه جدید، مصرف عسل در درمان گلودرد، گرفتگی بینی، سرفه و احتقان از داروهای معمولی از جمله آنتی بیوتیک ها بهتر و موثر تر است.

عسل هزاران سال است که در داروهای سنتی مورد استفاده قرار می گیرد و نشان داده شده است که دارای خاصیت ضد میکروبی است.

همچنین می تواند در بهبود زخم ها کمک کند زیرا ویسکوزیته بالای آن به ایجاد سدی محافظ برای جلوگیری از عفونت کمک می کند.

با این وجود تاکنون اثربخشی آن در درمان عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی (URTIs) ارزیابی نشده است.

دانشمندان دانشگاه آکسفورد برای یافتن مطالعات مرتبط با مقایسه عسل و آماده سازی های استفاده از عسل به عنوان یک ماده با مراقبت های پزشکی استاندارد – به طور عمده آنتی هیستامین ها، مواد خلط آور و سرکوب کننده های سرفه و مسکن ها، به پایگاه های داده تحقیقاتی پرداختند.

آنها ۱۴ کارآزمایی بالینی مناسب، شامل ۱،۷۶۱ شرکت کننده در سنین مختلف پیدا کردند.

تجزیه و تحلیل داده های این مطالعات نشان داد که عسل نسبت به مراقبت های معمول در بهبود علائم، به خصوص فراوانی و شدت سرفه مؤثر است.

دو مورد از این مطالعات نشان داد که علائم یک تا دو روز در بین افرادی که با عسل درمان شده اند کمتر به طول انجامید.

محققان این مطالعه بیان کزدند که عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی شایع ترین دلیل برای تجویز آنتی بیوتیک ها است و از آنجا که اکثر URTI ها ویروسی هستند، تجویز آنتی بیوتیک هم ناکارآمد و هم نامناسب است.

محققان معتقدند که عسل ممکن است بعنوان داروی جایگزین روشی جدید برای درمان ایمن علائم دستگاه تنفسی فوقانی فراهم کند.

آنها نتیجه گرفتند: “عسل یک روش درمانی مکرر است که برای بیماران بسیار شناخته شده است .همچنین ارزان، با دسترسی آسان و دارای مضرات و عوارض محدود است.

وقتی پزشکان می خواهند URTI تجویز کنند، عسل به عنوان جایگزینی برای آنتی بیوتیک ها توصیه می شود.

عسل نسبت به روشهای مراقبت معمول مؤثرتر و کم ضرر تر است و از ایجاد آسیب در اثر مقاومت ضد میکروبی جلوگیری می کند.

با این حال، تیم تحقیق یادآور شد که همه عسل ها به طور برابر ایجاد نمی شوند و یک محصول یکسان نیستند.

 شفقنا

نظرات بینندگان