arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۵۹۲۶۰
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۲ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰

وضعیت قرمز در ۱۴ ایستگاه سنجش کیفیت هوای تهران

در حالی که کیفیت هم‌اکنون هوای پایتخت ۱۳۷ و در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است، کیفیت هوا در ۱۴ ایستگاه در شرایط قرمز و ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در حالی که کیفیت هم‌اکنون هوای پایتخت ۱۳۷ و در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است، کیفیت هوا در ۱۴ ایستگاه در شرایط قرمز و ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارد.

به گزارش ایسنا، بر اساس آخرین اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوا در ایستگاه‌های شریف( منطقه ۲)، شهرداری منطقه ۲، تربیت مدرس( منطقه ۶)، ستاد بحران( منطقه ۷)، شهرداری منطقه ۱۱، میدان امام خمینی( منطقه ۱۲)، پیروزی( منطقه ۱۳)، پارک شکوفه( منطقه ۱۴)، شهرداری منطقه ۱۵، شاد آباد( منطقه ۱۸)، پارک قائم( منطقه ۱۸)، شهرداری منطقه ۱۹، شهرداری منطقه ۲۱، و شهرک چشمه( منطقه ۲۲)، در شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارد.

کیفیت هوا در ایستگاه‌های اقدسیه( منطقه ۱)، دانشگاه شهید بهشتی( منطقه ۱)، پاسداران( منطقه ۳)، شهرداری منطقه ۴،‌ پونک، دانشگاه تهران( منطقه ۶)، ژئوفیزیک( منطقه ۶)، گلبرگ( منطقه ۸)، پارک رازی( منطقه ۱۱)، مسعودیه( منطقه ۱۵)، شهرری( منطقه ۲۰) و شهرداری منطقه ۲۲ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

امروز شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۷۱ آلوده ترین ایستگاه سنجش کیفیت هوای تهران بوده است.

کیفیت هوا در هیچ ایستگاهی قابل قبول گزارش نشده‌است.

در ایستگاه‌های سوهانک( منطقه ۱)، میدان فتح( منطقه ۹)، اتوبان محلاتی( منطقه ۱۴)، شهرداری منطقه ۱۶، پارک سلامت( منطقه ۱۷)، فرمانداری شهرری( منطقه ۲۰)، ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون به عنوان آلاینده شاخص ثبت نشده است.

در ایستگاه‌های‌ دانشگاه شهید بهشتی( منطقه ۱)، دانشگاه تهران( منطقه ۶) و گلبرگ( منطقه ۸)، نیتروژن دی‌اکسید آلاینده شاخص است. نیتروژن دی‌اکسید (NO۲) از آلاینده‌های ناشی از احتراق سوخت در وسایل نقلیه موتوری، نیروگاه‌های زغال‌ سنگ، نفت و گاز، بویلرهای صنعتی و سوزاندن زباله است.

سازمان هواشناسی در این شرایط جوی توصیه می‌کند پرهیز از ترددهای غیر ضروری به مناطق پرتردد (بویژه برای سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری)، اجتناب از فعالیتهای فیزیکی و ورزشی در فضای باز، مدیریت مصرف سوخت‌های فسیلی و زمان فعالیت واحدهای صنعتی در سطح و حومه کلان شهرها در دستور کار قرار گیرد.

گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا "پاک"، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا "قابل قبول(سالم) یا متوسط"، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا "ناسالم برای گروه‌های حساس"، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا "ناسالم برای همه گروه‌ها"، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا "بسیار ناسالم" و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا "خطرناک" است.

نظرات بینندگان