arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۴۱۱۶
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۳ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۱

ساخت اسپري براي تازه نگه داشتن ميوه‌ها

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دانشمندان نوعي اسپري را ساخته‌اند كه از فاسد شدن ميوه جلوگيري مي‌كند.

به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا ، اين اسپري با كشتن باكتري‌ها، ميوه‌ها را تا دو هفته تازه نگه مي‌دارد.

اين اسپري كه توسط محققان دانشگاه «تيان جيان» چين ساخته شده،از كيتوزان، ماده‌اي از ميگو و پوست خرچنگ به دست آمده و شفاف، بدون مزه و كاملا ايمن است.

نحوه عملكرد اسپري بدين گونه است كه تمام سطح ميوه را بايد با اسپري پوشش ‌داد و اين امر مانع تنفس ميوه مي‌شود.

روكش حاصل از اسپري، باكتري‌هاي روي پوست ميوه را جدا كرده و ‌ميوه را براي دو هفته تازه نگه مي‌دارد.

اين اسپري در حال حاضر بر روي موز آزمايش شده است.
نظرات بینندگان