مصباحی‌مقدم: شنیده ام رئیسی اعلام کرده با توجه به ریاست قوه قضاییه، برای نامزدی آمادگی ندارد / شاید قالیباف تمایل به حضور در انتخابات داشته باشد؛ از برخی نمایندگان شنیدم که او این موضوع را نفی کرده / تمایل اصولگرایان به مشارکت محدود در انتخابات خلاف واقع است

مصباحی‌مقدم: شنیده ام رئیسی اعلام کرده با توجه به ریاست قوه قضاییه، برای نامزدی آمادگی ندارد /  شاید قالیباف تمایل به حضور در انتخابات داشته باشد؛ از برخی نمایندگان شنیدم که او این موضوع را نفی کرده / تمایل اصولگرایان به مشارکت محدود در انتخابات خلاف واقع است
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز کشور، تمایل اصولگرایان به مشارکت محدود در انتخابات را رد کرد و گفت: رهبر انقلاب دائما اولویت نخست را مشارکت بالاتر می‌دانند و ما هم این موضع را داریم؛ نتیجه‌اش هرچه می‌خواهد باشد.

اعلام کاندیداتوری سردار دهقان برای انتخابات ۱۴۰۰

اعلام کاندیداتوری سردار دهقان برای انتخابات ۱۴۰۰
مشاور فرمانده کل قوا در صنایع دفاعی کاندیداتوری خود برای انتخابات ۱۴۰۰ را اعلام کرد. سردار دهقان گفت: من به گرایشات سیاسی به این معنا که بگویم از جریانات سیاسی متعارف امروز جامعه و اصلاح‌طلب یا اصولگرا هستم، حتما وابستگی ندارم، بلکه به اصل اصیل و اصالت انقلاب معتقدم چون برخواسته از ناب خواسته‌ی مردم است؛ به این باور دارم و سعی میکنم این تفکر را نمایندگی کنم و فکر میکنم که قادرم یک فضا اجماع، تفاهم و گفت‌وگو در سطح ملی و یک فضای گفت‌وگوی از موضع قدرت و عزت با خارج فراهم کنم و از آن طرف هم بستر حضور همه کسانی که در موضع و عزم و اراده خدمت به جامعه و کشور هستند را فراهم کنم.

ترقی: قالیباف از نامزدی در انتخابات ۱۴۰۰منع نشده است

ترقی: قالیباف از نامزدی در انتخابات ۱۴۰۰منع نشده است
فعال اصولگرا با بیان اینکه منصوبین رهبر انقلاب برای مسئولیت‌های خاص منع شده‌اند، گفت: قالیباف منتخب مردم است و انتصابی از سوی رهبری در مورد ایشان صورت نگرفته است. بنابراین فکر نمی‌کنم ایشان مشمول چنین منعی باشد مگر اینکه خود وی تشخیص دهد که جایگاهش در اجرا مفیدتر است یا مجلس.

علی جنتی: هرکسی کاندیدای ۱۴۰۰ شود باید به عقلش شک کرد / عطاءالله مهاجرانی: هم دیوانه است هم عاشق

علی جنتی: هرکسی کاندیدای ۱۴۰۰ شود باید به عقلش شک کرد / عطاءالله مهاجرانی: هم دیوانه است هم عاشق
وزیر سابق ارشاد کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰ را عاقلانه نمی داند و از این نظر وی با واکنش مهاجرانی مواجه شده که خاطره ای از مجلس اول را بیان کرده است.

اسامی کاندیدا‌های احتمالی حزب کارگزاران برای انتخابات ۱۴۰۰ اعلام شد؛ از سیدحسن خمینی، ظریف و علی مطهری تا آذری جهرمی و همتی

اسامی کاندیدا‌های احتمالی حزب کارگزاران برای انتخابات ۱۴۰۰ اعلام شد؛ از سیدحسن خمینی، ظریف و علی مطهری تا آذری جهرمی و همتی
رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با اعلام اسامی کاندیداهای احتمالی ریاست‌جمهوری این تشکل سیاسی اصلاح‌طلب، فرایند حضور کارگزاران در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ را تشریح کرد. در حال حاضر نام حدود بیست کاندیدا در این فهرست حضور دارد که عبارتند از آیت‌الله سیدحسن خمینی، اسحاق جهانگیری، محمدرضا خاتمی، محمدرضا عارف، محمدجواد ظریف، علی مطهری، رضا اردکانیان، علی لاریجانی، مسعود پزشکیان، محمدجواد آذری جهرمی، محمدباقر نوبخت، سورنا ستاری، عبدالناصر همتی، علی‌اکبر صالحی، محمد صدر، مجید انصاری و عبدالواحد موسوی لاری؛ همچنین معصومه ابتکار و شهیندخت مولاوردی نیز در این فهرست قرار دارند.

سلیمی نمین: کسانی که از رهبری حکم دارند از کاندیداتوری در ۱۴۰۰ منع شده اند

سلیمی نمین: کسانی که از رهبری حکم دارند از کاندیداتوری در ۱۴۰۰ منع شده اند
سلیمی‌نمین گفت: شنیدم که مقام معظم رهبری کسانی که از ایشان حکم داشتند و دارند را از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری منع کرده‌اند.

پاسخ کدخدایی به احتمال تائید صلاحیت خاتمی و احمدی‌نژاد در انتخابات ۱۴۰۰

پاسخ کدخدایی به احتمال تائید صلاحیت خاتمی و احمدی‌نژاد در انتخابات ۱۴۰۰
کدخدایی درباره حضور احتمالی افرادی مانند محمد خاتمی و احمدی نژاد در انتخابات سال آینده، گفت: به طور کلی نمی توانم درباره حضور آنها اظهارنظری کنم و باید صلاحیت آنها را در همان زمان بررسی کنیم و اگر مجلس شرایط جدیدی بگذارد نمی‌دانم شامل حال این افراد خواهد شد یا خیر. اکنون اظهارنظر در این رابطه سخت است.