سعید مدتی قبل از زندان آزاد شد، اما هیچ کس فکرش را نمیکرد که او ۱۱ روز بیشتر طعم آزادی را نخواهد چشید و سایه مرگ در تعقیبش است. ماجرا از این قرار بود که سعید پس از آزادی تصمیم گرفت نذر خود را ادا کند. او نذر کرده بود که اگر از زندان آزاد شود به مدت یک ماه به مردم نیازمند کمک کند. او از روزی که درهای زندان گشوده و آزاد شد، تقریبا هر شب آذوقه تهیه میکرد و به مناطق محروم میرفت تا به نیازمندان کمک کند. شب یازدهم، میان او و مردی به نام فردین که دوست داشت همه محل از او حساب ببرند، درگیری پیش آمد. او به سعید اعتراض کرده بود که چرا به محله آنها رفته و باعث ازدحام جمعیت شده است. در جریان این درگیری سعید که بخشیده شده بود و ۱۱ روز بیشتر از آزادی اش نمیگذشت به قتل رسید.
در حالیکه برخورد با تخلفات رانندگی موضوع جدیدی نیست و همواره اجرا میشود رئیس پلیس راهور پایتخت از اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات ساکن منجر به توقیف خبر میدهد.
پولی شدن نظام آموزشی کشور در اولین مرحله میتواند تبدیل به ضد خودش شود. زمانی که فردی میتواند صرفا چون از منظر مادی متمول است به تحصیل در دانشگاه بپردازد و بعد هم با ده بیست سی چهل و در اوج بیسوادی به تحصیل در مقطع دکتری برسد، باید هم انتظار داشت که این نظام آموزشی تبدیل به محل جولان کسانی شود که با دزدی ادبی و پایان نامه های پولی فارغ التحصیل میشوند و بعد هم به واسطه برخی نزدیکان حتی در جایگاه های مهم قرار می گیرند. باید هم انتظار داشت که دیگر از دل دانشگاه ها علامه و حکیم درنیاید و در بهترین حالت فارغ التحصیلان تک محصولی از آن خارج شوند.
سازمان هواشناسی امروز (چهارشنبه) برای تهران و ۱۴ استان دیگر کشور در برخی ساعات بهویژه در بعدازظهر و شب، رگبار باران و رعدوبرق پیشبینی کرد.
خسارتهای سهمگین آلودگی هوا اعداد و ارقامی هولناک را روی دست کشور میگذارد. در این باره، مرکز پژوهشهای مجلس به تازگی در گزارشی مینویسد: «طبق ارزیابی وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ برای ۵۷ شهر با مجموع جمعیت تقریبی ۴۸ میلیون نفر، تعداد ۳۰۶۹۲ مرگ زودرس منتسب به آلودگی هوا برآورد شده است.» البته این رقم در برخی دیگر از آمارها تا ۵۰ هزار نفر نیز گزارش شده است، همان طور که وزیر بهداشت، شخصا اعلام کرده که هزینه انسانی آلودگی هوا در کشور سالانه با جان باختن ۵۰ هزار نفر رقم میخورد.
در گفتوگو با «انتخاب»؛
عیسی کلانتری، رئیس اسبق سازمان محیط زیست در گفتوگو با «انتخاب» طی اظهاراتی با بیان اینکه هزینه انتقال آب دریا در مقابل ارزش کل تولیدات زراعی اصفهان بسیار بالاست افزود که میتوانیم ۱۵۰ میلیون دلار را به کشاورزان مجانی بدهیم و اینگونه ۲۵۰ میلیون دلار صرفه جویی کنیم، آ در این صورت آب زیرزمینی اصفهان هم شروع میکند به تزریق و از فرونشست جلوگیری میشود.
رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور گفت: هنوز از سوی مجلس شورای اسلامی، اختیار صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان به پلیس داده نشده است.
در گفتوگو با «انتخاب»؛
عیسی کلانتری رئیس اسبق سازمان محیط زیست در گفتوگو با «انتخاب» گفت: ۷۰ میلیون متر مکعب آب می خواهیم بیاوریم در اصفهان ۴۲۰ میلیون دلار پرداخت می کنیم. در اصفهان ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مکعب آب هزینه میکنیم برای تولیدات کشاورزی ۱۵۰ میلیون دلار در می اورم کدام عاقلی در دنیا این کار را می کند یه کدام ابلهی این کار را نمی کند. ما خودمان داریم خودمان را آتش میزنیم.
دفتر اطلاعات و دادههای آب کشور:
مدیرکل دفتر اطلاعات و دادههای آب کشور از کاهش ۴۰ درصدی بارش ها در سال آبی جاری خبر داد و گفت: ایران با یکی از بحرانیترین سالهای آبی خود مواجه شده و تأمین آب از برخی سدهای مهم به مرز تنش رسیده است.