arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۰۸۱۲۵
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۱۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۲
ای کاش فقط با دنیای مردم بازی می‌شد، اما دین را هم به بازی خود گرفتند؛

حسن روحانی: مجلس تا مرز عزل رئیس جمهور پیش رفت/همان گونه که به هاشمی نزدیکم به رهبری هم نزدیکم/دولت به اشتغال و تولید در چین و ترکیه بیشتر کمک کرده تا کشور خودمان

حسن روحانی گفت: بحث جن گیری را هم اگر کنار بگذاریم، بحث هاله نور را که خود ایشان صراحتا گفته بود؛ این سخن که پول یارانه برای امام زمان (عج) و از طرف ایشان است هم که سخن شخص ایشان است؛ این سخن که در دانشگاهی سخنرانی کرده و مدیریت امام زمان (عج) را در آن جلسه دیدم که سخن خود ایشان است؛ بحث من این است که چرا باید با مقدسات مردم بازی شود؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، در جمع مردم قم با انتقاد شدید از شرایط کنونی کشور به ویزه در حوزه اقتصادی، گفت: برای حل مشکلات اقتصادی و دیگر مشکلات کشور گرچه دیر شده اما هنوز هم دریچه‌هایی به سوی مردم باز است.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، شب گذشته در جمع جمعی از علما و مردم قم، در محل بیت آیت الله جعفرتبار از علمای قم، اظهار داشت: واقعا کشور ما ایران به عنوان نگینی در منطقه و انقلاب اسلامی می‌درخشد و پیامی بسیار قوی به مردم دنیا دارد.

وی با اشاره به شخصیت امام خمینی (ره) گفت: انقلاب ایران با مجاهدت فردی صورت گرفت که بوی امام معصوم از او استشمام می‌شد و ما خدا را شکر می‌کنیم که امام راحل را دیده و شجاعت، تقوا، خلوص، پاکی، ایمان و توکل ایشان به خداوند کریم را درک کردیم.

به گزارش انتخاب به نقل از ایلنا، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود کشور، گفت: درست است که ما دشمنانی بسیار ستمگر داریم که ما را تحریم کرده‌اند، اما آیا اموری چون افزایش نقدینگی در جامعه و ۷ برابر شدن آن و تبدیل ۶۸ هزار میلیارد تومان نقدینگی مردم در عرض ۷ سال به ۴۵۰ هزار میلیارد تومان ربطی به تحریم‌ها داشت؟ یا به مدیریت غلط مسئولان امر بر می‌گردد؟

وی با بیان اینکه وقتی مسئولان مربوطه، بی‌حساب و کتاب، پول را به جامعه تزریق کنند، طبیعی است که تورم را بالا ببرند، خاطرنشان کرد: مسئولان فعلی کشور شورای اقتصادی کشور، شورای پول و اعتبار که ناظر بر چاپ اسکناس در کشور بود، سازمان برنامه و بودجه و... را تعطیل کردند در حالی که باید پرسید آیا یک فرد به تنهایی می‌تواند کشور را اداره کند؟

روحانی اضافه کرد: دانشمند، آن کسی نیست که از دانش خود استفاده کند، بلکه دانشمند آن است که بتواند همه دانشمندان و متخصصین را به کار گیرد.

وی با اشاره به شرایط مندرج در قانون اساسی برای شخص رئیس جمهور، گفت: در قانون اساسی ما ذکر شده است که رئیس جمهور باید از رجال مذهبی و سیاسی کشور باشد و از این رو کسی که در اینجایگاه مهم در یک مملکتی که جمعیت آن مسلمان هستند قرار می‌گیرد باید لااقل کمی اطلاعات مذهبی داشته باشد؛ نمی‌گویم رئیس جمهور باید مجتهد دینی باشد، بلکه باید کمی با دین آشنایی داشته باشد.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، گفت: متأسفانه در این سال‌های اخیر، دین را هم آلوده به خرافات کردند و به نوعی دین مردم مسخره شد؛‌ای کاش فقط با دنیای مردم بازی می‌شد، اما دین را هم به بازی خود گرفتند.

وی تصریح کرد: مگر می‌شود با خرافات، جن گیری، رمالی و موضوعاتی از این دست، کشور را اداره کرد؟ مگر می‌شود با استبداد رأی و به تعطیلی کشاندن نهادهای مهمی چون سازمان مدیریت برنامه و بودجه کشور، مدیریت مطلوبی داشت؟

روحانی گفت: به نظر بنده آغاز مشکلات کنونی کشور از آنجایی شروع شد که «و امر هم شورا بینهم» تعطیل شد.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مسئولان فعلی کشور باید می‌دانستند که آغاز تحریم‌ها، نتایجی این چنین به دنبال داشت، گفت: دولتی که می‌بیند به سمت تحریم‌ها می‌رود، باید برای شرایط تحریم برنامه ریزی کند، نه اینکه بگوید تحریم‌ها کاغذپاره است.

وی گفت: بحث ما این است که این کشور و این انقلاب با عظمت را به دست مدیری بدهیم که از رجال مذهبی و سیاسی کشور بوده و در عین حال متعهد و معتقد به اسلام و نظام جمهوری اسلامی باشد.

روحانی با اشاره به سخن یکی از حاضران در جلسه مبنی بر اینکه چرا باید در بحث حجاب و پوشش زنان، اجبار وجود داشته باشد؟ گفت: به نظر من مشکل فرهنگی را باید از طریق فرهنگی حل کرد، نه اینکه از‌‌ همان ابتدا با بحث‌های امنیتی جلو برویم، چرا که بحث‌های امنیتی برای این قبیل کار‌ها نیست.

وی با بیان اینکه در سال گذشته تنها ۱۶ درصد از بودجه عمرانی کشور استفاده شد، گفت: امروز دولت به بسیاری از پیمانکاران بدهکار است و بسیاری از پروژه‌های عمرانی خوابیده و حتی برخی باید از نو آغاز شوند، به دلیل اینکه توجیه اقتصادی برخی پروژه‌ها از بین رفته است.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی، افزود: این شرایط در حالی است که دولت از این طرف ادعا می‌کند هر سال ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار شغل ایجاد کرده در حالی که محققین ما در مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی کرده‌اند که اشتغال خالص کشور صفر است؛ یعنی به‌‌ همان مقداری که جذب کار می‌شوند، به‌‌ همان میزان از کار بیکار می‌شوند و این یعی در این زمینه هیچ گونه پیشرفتی نداشتیم.

روحانی به رشد اقتصادی حال حاضر کشور نیز اشاره کرد و گفت: رشد اقتصادی ایران در شرایط امروز یا صفر و یا زیر صفر است در حالی که ما هیچ‌گاه چنین شرایطی را نداشتیم و از این رو به نظر می‌رسد مشکل از مدیریت داخلی است؛ البته بخشی از مشکلات به تحریم‌های بین المللی بر می‌گردد، اما این موضوع هم به مدیریت داخلی کشور بر می‌گردد، چرا که یک مدیریت خوب می‌توانست جلوی تحریم‌ها را گرفته یا حداقل این تحریم‌ها را تقلیل کند.

وی با طرح این سؤال که چرا باید روابط ما با دنیا به این صورت باشد؟ گفت: چرا عده‌ای مدام تأکید می‌کنند اقتصاد ما درون گراست، در حالی که ما نیازمند تعامل اقتصادی با دنیا بوده و باید به دنیا نفت بفروشیم؟ به نظر بنده اقتصاد درون گرا هیچ جایی در دنیای امروز ندارد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه باید تولید داخلی را رونق بخشیده و حتی به فکر صادرات باشیم، گفت: در این چند سال گذشته بیشتر از آنکه به تولید ملی کمک کرده باشیم به تولید کشور چین و ترکیه کمک کردیم و اشتغال برای مردم این کشور فراهم نمودیم در حالی که جوانان خود ما بیکار هستند.

وی با بیان اینکه اخیرا در سفر خود به استان یزد با برخی از صاحبان صنایع و کارخانه داران این استان صحبت کرده‌ام، گفت: عده‌ای از تولیدگران به بنده می‌گفتند که بیشتر کارخانه‌ها فقط با ۲۰ درصد ظرفیت خود کار می‌کنند در حالی که فکر درست این است که به فکر بالابردن بهره وری باشیم.

روحانی تصریح کرد: امروز تمام مشکلات کشور به این موضوع بر می‌گردد که ما نیامدیم کشور را با عقلانیت و اعتدال و استفاده از کار‌شناسی صاحب نظران و اجرای قانون اداره کنیم، چه آنکه اگر این موارد رعایت می‌شد بخش مهمی از مشکلات قابل حل بودند.

وی با اشاره به اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها، گفت: مگر می‌شود یارانه یک جانبه در نظر گرفت؟ اگر دولت می‌گوید قیمت بنزین باید به قیمت خلیج فارس آن برسد باید از آن طرف قیمت ارز و دلار را کنترل کند.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، افزود: اینکه ثروت مردم در عرض ۶ ماه نصف می‌شود نشان می‌دهد طرح هدفمندی یارانه‌ها درست اجرا نشد و برای مثال دولت ۵۰ هزار تومان به جیب مردم گذاشت و از آن طرف ۲۰۰ هزار تومان از جیب آن‌ها برداشت کرد.

وی خاطرنشان کرد: اصل طرح هدفمندی یارانه‌ها طرح درستی بود، اما اینکه چگونه اجراء شد وضعیت را به اینجا رسانده است.

روحانی با بیان اینکه برای حل مشکلات اقتصادی و دیگر مشکلات کشور گرچه دیر شده اما هنوز هم دیر نیست و دریچه‌هایی به سوی مردم باز است، گفت: مردم ایران اگر در خرداد ماه امسال بتوانند فردی اصلح و از رجال سیاسی و مذهبی را بر کرسی ریاست جمهوری نشانده و آن فرد نیز مؤمن و حداقل مؤمن به قانون اساسی کشور بوده و به پیمان مردم و دولت که در قانون اساسی ذکر شده متعهد باشد، شفاف باشد، با صداقت با مردم حرف بزند، بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.

وی اضافه کرد: باید پرسید که این مردم چه گناهی دارند که باید این قدر درگیر مشکلات باشند؟ مردمی که در ورود امام خمینی (ره) به میهن در سال ۵۷ و نیز در عروج امام در سال ۶۸ حماسه آفریده و نشان دادند به معنای واقعی انقلابی و ایثارگرند.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: انقلاب به این عظمت و مردم و کشور به این خوبی، تنها یک مدیریت خوب کم دارد که او نیز صادق و لایق باشد تا بتواند نقص‌های گذشته را جبران کرده و برای پیشرفت گام بردارد.

حسن روحانی در ادامه پاسخ گوی سؤالات برخی از حاضران در جلسه بود که در پاسخ به اولین سؤال مبنی بر اینکه چگونه باید بعد از این همه بی‌تفاوتی مسئولین نسبت به مردم، به کاندیدا‌ها اعتماد کنیم؟ گفت: اگر دیدیم یک نفر خوب حرف زد و بعد متوجه شدیم که آنچه او گفته با واقعیت منطبق نیست، این امر دلیل بر این نیست که ما بی‌تفاوت بوده و به هیچ فرد دیگری اطمینان نکنیم.

وی افزود: به نظرم بهترین راه این است که در بین افرادی که خود را برای این انتخابات عرضه کرده‌اند بررسی کنیم و ببینیم فردی با سوابق مدیریتی موفق و دارای سابقه مثبت قبل و بعد از انقلاب اسلامی وجود دارد و اگر خوب بود به او اعتماد کنیم.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: اگر ما به واسطه عملکرد نامطلوب برخی مسئولان دلسرد هم باشیم، بار مسئولیت از دوش ما ساقط نمی‌شود، چرا که سرنوشت ایران، سرنوشت انقلاب اسلامی و حتی سرنوشت شیعه با این انتخابات گره خورده و نمی‌شود گفت من در این انتخابات ورود پیدا نمی‌کنم، بلکه وظیفه داریم برویم و تحقیق کنیم.

وی افزود: اصولا بحث انتخاب رییس جمهور بحث ۴ سال نیست، بلکه ممکن است در طول این دوران پایه‌هایی گذاشته شود که تا ۴۰ سال اثرات منفی و البته شاید مثبت آن پابرجا بماند و از این رو دلسردی از اوضاع، رافع مسئولیت برای تحقیق نیست.

روحانی در پاسخ به سؤال یکی از حاضران که پرسید چرا دستگاه‌های نظارتی کشور در مقابل برخی از اعمال دولت احمدی‌نژاد از جمله انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور واکنشی نشان ندادند، اظهار کرد: این طور نبود که دستگاه‌های نظارتی ما هیچ واکنشی به این اقدامات نداشته باشند، چرا که برای مثال، مجلس شورای اسلامی و رئیس محترم آن، سازمان بازرسی و... بسیار روی این موضوع تأکید کرده و فریاد زدند، اما گوش شنوایی نبود.

وی تصریح کرد: شرایط به گونه‌ای بود که مجلس شورای اسلامی، حتی تا مرز صدور حکم عدم کفایت و عزل رئیس جمهور پیش رفتند، اما بنا به مصالح و شرایط بین المللی، گفتند بگذارید این مدت باقی مانده عمر دولت هم بگذرد.

نماینده ویژه مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی کشور، با تأکید بر اینکه باید فردی را برای رئیس جمهوری انتخاب کنیم که پیش خدا حجت داشته باشیم، گفت: متأسفانه گاهی با یک موج ناخواسته در کشور همراه می‌شویم که عاقبت خوبی برای کشور ندارد و باید به این موضوع توجه کرد.

روحانی در پاسخ به پرسش یکی از حامیان محمود احمدی‌نژاد در جلسه مبنی بر اینکه چرا به اتهام اثبات نشده جن گیری به آقای احمدی‌نژاد، این اتهام را به رئیس جمهور نسبت می‌دهید؟ گفت: بحث جن گیری را هم اگر کنار بگذاریم، بحث هاله نور را که خود ایشان صراحتا گفته بود؛ این سخن که پول یارانه برای امام زمان (عج) و از طرف ایشان است هم که سخن شخص ایشان است؛ این سخن که در دانشگاهی سخنرانی کرده و مدیریت امام زمان (عج) را در آن جلسه دیدم که سخن خود ایشان است؛ بحث من این است که چرا باید با مقدسات مردم بازی شود؟

وی گفت: باید با علم و مشورت امور کشور را پیش ببریم و از تعطیل کردن نهادهای مشورتی کشور بپرهیزیم.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤال مجدد این حامی احمدی‌نژاد مبنی بر اینکه شما که از نزدیکان آقای هاشمی هستید، تورم ۵۰ درصدی زمان رئیس جمهوری ایشان یادتان هست؟ گفت: هر چیزی را باید با زمان خودش سنجید؛ دولت آقای هاشمی دولت بعد از جنگ و بعد از ویرانی‌ها بود که کارهای بزرگی در کشور انجام داد؛ تلاش دولت آقای هاشمی این بود که قیمت چند نرخی ارز را کنترل کند که تا حدودی این کار را کرد.

وی خطاب به این فرد سؤال کننده اضافه کرد: اینکه می‌گویید من به آیت الله هاشمی رفسنجانی نزدیکم، بله بنده به ایشان نزدیکم، به مقام معظم رهبری هم نزدیکم؛ از سال ۱۳۴۷ آشنایی من با رهبر معظم انقلاب شروع شد و از ۲۴ سال گذشته تا کنون نماینده ویژه مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی هستم؛ در دوران جنگ ۸ ساله ایران و عراق هم با رهبری همکاری نزدیکی داشتم؛ بنده حتی به امام خمینی (ره) هم نزدیک بودم؛ وقتی به مرحوم حاج احمدآقا زنگ می‌زدم تا وقت ملاقاتی با امام خمینی (ره) از ایشان بگیرم، ایشان به بنده می‌فرمودند، تو چرا زنگ می‌زنی؟ هر وقت خواستی بیا.

حسن روحانی در پایان گفت: بحث من این است که هیچ زمانی مانند زمان امروز، گرفتاری برای کشور وجود نداشت آن هم در شرایطی که نفت را با بالا‌ترین قیمت تاریخ ایران فروختیم و با این حال دیدیم که در عرض ۶ ماه، ارزش ثروت مردم نصف شد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۳
صالح
|
United States
|
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
26
221
آقای روحانی جز معدود کاندیداهایی هستند که از همون اول حرفشون همین چیزها بود مثل خیلی از کاندیداها واسه احمدی نژاد به به و چهچه نکردن اولش که الان که آخر عمر دولته بشن مخالف آحمدی نژاد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
17
113
خوبه خودتون هم میگید
كيان
|
Austria
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
43
211
درود بر روحانى سلام بر هاشمى و خاتمى
بازنشسته
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
0
3
80% مردم درفقر وفلاکت زندگی میکنند : قیمت همه اجناس چند برابر شده : اجاره خانه ها 2 برابر شده : دارو به شدت گران شده : خط فقر در ابان 97 درتهران به 6 میلیون تومن رسیده : این در صورتی است که اکثر بازنشستگان به زور 2میلیون حقوق میگیرند : مجلسی ها و رییس جمهور که با رای ما ملت به قدرت رسیده اند : هیچ کاری برای مردم نمیکنند :
خدایا خدایا خدایا خودت به فریادمان برس
نظرات بینندگان