arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۶۵۷۹۵
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۰۸ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۳
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی :

تخریب‌گران دولت از رأی مردم در 24 خرداد عصبانی هستند / حرف‌هایی می‌زنند که مورد انتظار از جانب روحانیت نیست

این فعال سیاسی همچنین با بیان اینکه امروز جامعه به آرامش نیاز دارد، خاطرنشان کرد: ما از هشت سالی عبور کردیم که در آن دوران کشور در وضعیت بحران قرار گرفته بود و مسیری را کشور طی کرد که بازگشت از آن اجتناب‌ناپذیر بسیار سخت و پرهزینه است و جامعه تکلیف خود را با آن وضعیت در انتخابات 24 خرداد به خوبی روشن کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


یک عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: کسانی که در تریبون‌های رسمی با ادبیات نامناسب رییس‌جمهور و دولت را تخریب می‌کنند در واقع از رای مردم در 24 خرداد 92 خشمگین هستند.

به گزارش انتخاب، محمدجواد حق‌شناس با اشاره به اینکه اکنون باید به دنبال علت تخریب دولت و رییس‌جمهور از سوی برخی چهره‌های شناخته شده در تریبون‌های رسمی باشیم، اظهار کرد: این عده آنچنان از خود بیخود و عصبانی شده‌اند که هر سخنی را بر زبان می‌آورند و حتی شان و جایگاه علمی خود و رعایت سن خود را نمی‌کنند.

وی در ادامه افزود: باید بررسی کنیم رییس‌جمهور در 10 ماه گذشته چه روشی داشته که برخی افراد این‌چنین در اظهارات خود، حد نقد را رعایت نکرده و حاضر نیستند بر اساس قواعد شناخته شده نقد، عمل کنند. باید بدانیم نقد حق شناخته شده تمام شهروندان، گروه‌های سیاسی، نخبگان و مسئولان از جمله نمایندگان مجلس است اما این حق موجب نمی‌شود که آنها قواعد نقد را رعایت نکنند.

این فعال سیاسی همچنین با بیان اینکه امروز جامعه به آرامش نیاز دارد، خاطرنشان کرد: ما از هشت سالی عبور کردیم که در آن دوران کشور در وضعیت بحران قرار گرفته بود و مسیری را کشور طی کرد که بازگشت از آن اجتناب‌ناپذیر بسیار سخت و پرهزینه است و جامعه تکلیف خود را با آن وضعیت در انتخابات 24 خرداد به خوبی روشن کرد.

این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در ادامه اظهار کرد: در انتخابات ریاست‌جمهوری جامعه به شدت در التهاب بود و جریان اصولگرا نیز با شش نامزد تمام تلاش خود را داشت که از تریبون‌های انحصاری خود استفاده کرده و با شش صدای متفاوت سخنی یکسان بگوید. آنها همچنین تلاش می‌کردند از سابقه هشت ساله خود تبری بجویند ولی جامعه باور داشت این جریان حامی روندهای هشت سال گذشته بوده است و جامعه با هوشمندی در کنار عقلانیت نظام سیاسی به یک تصمیم واقع‌گرایانه رسید و به فردی رای داد که سخن از تغییر می‌گفت.

حق‌شناس در ادامه با بیان اینکه تخریب‌گران دولت از این انتخاب مردم عصبانی هستند، خاطرنشان کرد: رییس‌جمهور هم وظیفه دارد به وعده‌های خود عمل کند و همین عمل به وعده‌ها موجب عصبانیت آنها را فراهم کرده به گونه‌ای که آنها سخنانی عجیب می‌گویند و حرف‌هایی می‌زنند که مورد انتظار از جانب روحانیت نیست.

وی مخالفان رئیس‌جمهور را به دو گروه تقسیم کرده و افزود: یک دسته نخبگانی هستند که به جای آسیب‌شناسی خود و یافتن دلایل عدم استقبال جامعه از آنها، در یک فضای احساسی هواداران خود را تحریک می‌کنند. دسته دوم که رابطه مرید و مرادی با این نخبگان دارند ممکن است تحت تأثیر این اظهارنظرها قرار بگیرند و اقداماتی انجام دهند که قابل جبران نباشد. سخنان اخیر سرلشکر فیروزآبادی به رسانه‌های این جریان بسیار مهم است زیرا نشان می‌دهد این بخش‌ها به دنبال تحریک گروه‌های خودسر هستند البته من معتقدم این روندها خودسر نیست.

حق‌شناس در ادامه افزود: برای من جای سوال است چرا مکانی که در اختیار یک نهاد شناخته شده نظامی است در اختیار گروه‌هایی قرار می‌گیرد که به شدت منتقد دولت هستند در حالیکه رهبری از نرمش قهرمانانه صحبت کرده‌اند و از تیم مذاکره‌کننده حمایت می‌کنند و علی لاریجانی و سرلشکر فیروزآبادی نیز مخالفتی با دولت ندارند و مسیر مذاکرات نیز با هماهنگی مسئولان انجام می‌گیرد؟ در واقع نهادهای نظامی باید حضور حداقلی در عرصه سیاست داشته باشند و همچنین تمایلی به جریان‌های سیاسی کشور نداشته باشند اما ما می‌بینیم که اینگونه نیست.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه دبیرخانه مرکزی ائمه جمعه باید نقش خود را در فضای سیاسی کشور به خوبی ایفا کند و با رعایت عدالت، اعتماد مردم را جلب کند، گفت: اما اکنون این اتفاق نمی‌افتد به گونه‌ای که ابتدا رییس سازمان محیط زیست برای سخنرانی درباره محیط زیست در پیش از خطبه‌های نماز جمعه دعوت می‌شود اما این تریبون از وی گرفته می‌شود و به کسی داده می‌شود که منتخب مردم را تخریب می‌کند. چنین اقداماتی موجب می‌شود که روز به روز نمازهای جمعه خلوت‌تر شود.

این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پایان اظهار کرد: انتظار این است که تریبون‌های رسمی کشور در اختیار جناح‌های خاصی قرار نگیرد و نگاه‌های کلان و ملی در آن حاکم باشد زیرا در صورت این اتفاق هم این تریبون‌ها آسیب می‌بینند و هم به نظام ضربه وارد می‌شود.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان