arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۶۷۳۶۹
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۱ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۳

معاون وزیر نیرو :باید قیمت‌ها را بسیار بالا ببریم /مجوز قطع آب مشترکین پرمصرف را می‌گیریم

معاون وزیر نیرو در امور آب با اشاره به این که میزان هدر رفت آب در حال حاضر 15 درصد است گفت: برای کاهش هدر رفت آب و افزایش راندمان نیاز به 400 میلیارد تومان اعتبار داریم تا نوسازی شبکه را انجام دهیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


معاون وزیر نیرو در امور آب از اخذ مجوز قطع آب مشترکین پر مصرف تا پایان سال خبر داد و گفت: آب مشترکینی که بی توجهی، افراط و اسراف می کنند به گونه‌ای که باعث سلب آسایش مردم می‌شود باید قطع شود.

به گزارش انتخاب، رحیم میدانی در نشستی خبری در واکنش به این موضوع که هر کس که پول داشته باشد مدعی است پول را می‌دهد به همین دلیل بیشتر مصرف می‌کند، گفت: پول برای ما آب نمی شود، مردم آب می‌خواهند. بنابراین درخواست اخذ مجوز برای قطع آب مشترکینی که بی رویه از آب استفاده می‌کنند کرده‌ایم.

وی با اشاره به این‌که قیمت آب تا یک حدی بازدارنده است گفت: قیمت‌های کنونی عامل بازدارندگی نیستند بنابراین باید مجوز دستمان باشد تا پس از هشدار در صورت عدم رعایت، انشعاب را قطع کیم.

معاون وزیر نیرو در امور آب با تاکید بر این‌که افزایش پلکانی قیمت آب به صورت کنونی بازدارنده نیست تاکید کرد: باید قیمت‌ها را بسیار بالا ببریم.

تقاضای وزارت نیرو برای همکاری سایر دستگاه‌ها

معاون وزیر نیرو در امور آب با بیان این‌که 85درصد وسعت خاک ایران در مناطق فراخشک، خشک و نیمه بیابانی قرار دارد گفت: هم اکنون طرحی جامع با عنوان حفاظت از منابع آبی کشور تهیه و به شورای عالی آب ارائه شده است.

میدانی با بیان این‌که هدف از کار مذکور تقاضای همکاری با سایر دستگاه ها از حفاظت و مدیریت منابع آبی است گفت:‌وزارت نیرو به تنهایی قادر به انجام این کار نیست.

وی با اشاره به برگزاری همایشی با محوریت مدیریت منابع آب شهری در مهر ماه گفت: قرار است سیاست ها و راهبردهای جداسازی آب شرب و بهداشتی تدوین شود.

معاون وزیر نیرو در امور آب تاکید کرد:‌دو شبکه کردن آب در کلانشهرها در اولویت قرار دارد و نصب ادوات کنترل مصرف آب در سفره‌های آب زیرزمینی، احداث مراکز دیسپاچینگ، سرمایه‌گذاری در احداث تصفیه خانه‌های فاضلاب و استفاده از سرمایه‌ بخش خصوصی در قالب قراردادهای بیع متقابل و ... از برنامه ها و اولویت‌های کار وزارت نیرو در حوزه آب است.

هیچ متخصصی مخالف انتقال آب نیست

میدانی در مورد انتقال آب از دریای خزر به سمنان نیز گفت:‌در حال حاضر هیچ متخصصی در کشور در زمینه انتقال بین حوزه‌ای مخالفتی ندارد. از این رو این پروژه با در نظر گرفتن مطالعات زیست محیطی براساس برنامه در حال انجام است.

وی با تاکید بر این‌که یکی از دلایل کند شدن انتقال آب از خزر به سمنان گرفتن مجوزهای زیست محیطی است گفت: براساس مطالعات در کشور 120 میلیارد متر مکعب آب تجدیدپذیر داریم که به طور حتم در حال حاضر با توجه به تغییر اقلیم‌های صورت گرفته این عدد کاهش یافته است.

جلوی اجرای چندین پروژه سدسازی را گرفته ایم

معاون وزیر نیرو در امور آب در مورد روند سدسازی نیز گفت:‌ با توجه به کاهش میزان روان آب ها در اکثر مناطق مختلف کشور ناگزیر به بازنگری در روند سدسازی هستیم. تاکنون در قالب این طرح بازنگری از ساخت چندین سد از جمله در حوضه ارومیه جلوگیری کرده‌ایم.

میدانی با اشاره به این‌که در بخش‌هایی نیز در حوزه شبکه‌های آب رسانی بازنگری شده است گفت: در برخی از سدها که پیشرفت کار آن‌ها بالا است بازنگری در بخش شبکه‌های آبرسانی بعد از سد صورت گرفته است. تاکنون در حوزه‌های آبی مهم کشور مانند کرخه و سفیدرود مطالعات در حوزه سدسازی به پایان رسیده است.

وی با تاکید بر کاهش آب در مخازن سدها گفت: برای استمرار آبرسانی نیاز به صرفه جویی مردم داریم و مردم باید حداقل 20 درصد در مصرف آب صرفه جویی داشته باشند.

هدر رفت 15 درصدی آب

معاون وزیر نیرو در امور آب با اشاره به این که میزان هدر رفت آب در حال حاضر 15 درصد است گفت: برای کاهش هدر رفت آب و افزایش راندمان نیاز به 400 میلیارد تومان اعتبار داریم تا نوسازی شبکه را انجام دهیم.

میدانی تاکید کرد:‌تلاش داریم بخشی از اعتبار مورد نیاز را از طریق بخش خصوصی تامین کنیم.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان