چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ | Wednesday, 20 February 2019
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ | Wednesday, 20 February 2019
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • شهری
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
بروز رسانی شده در : ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۲
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • شهری
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو/ لهجه شیرین دختر تاجیک هنگام گفتگو با رئیس جمهورش

ویدیو/ لهجه شیرین دختر تاجیک هنگام گفتگو با رئیس جمهورش

ویدئو: اسکورت هواپیمای حامل بن سلمان توسط جنگنده‌های پاکستانی

ویدئو: اسکورت هواپیمای حامل بن سلمان توسط جنگنده‌های پاکستانی

ویدیو/ هاکی، اسکی و جودو بازی کردن پوتین در کنار دیدار با روحانی!

ویدیو/ هاکی، اسکی و جودو بازی کردن پوتین در کنار دیدار با روحانی!

ویدیو/ صحنه‌ای تاسف برانگيز از دویدن مردم برای خرید گوشت یخ زده در یکی از هایپر استارهای شیراز

ویدیو/ صحنه‌ای تاسف برانگيز از دویدن مردم برای خرید گوشت یخ زده در یکی از هایپر استارهای شیراز

ویدیو/ مجری صداوسیما: نژاد آریایی در  سفیدپوست‌ها، نژاد برتر است

ویدیو/ مجری صداوسیما: نژاد آریایی در سفیدپوست‌ها، نژاد برتر است

ویدیو/ در شرایطی هستیم که فیلم‌های حقیر رو در جشنواره نمی‌پذیرند

ویدیو/ در شرایطی هستیم که فیلم‌های حقیر رو در جشنواره نمی‌پذیرند

کد خبر: ۳۷۲۶۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۹ - ۰۳ آبان ۱۳۹۶
اجتماع >> جامعه
پ

پلیس فتا: «نهنگ آبی» از دسترس کاربران خارج شده/ توهین، فحاشی و تهدید در فضای مجازی جرم است

رییس پلیس فتای تهران بزرگ درباره بازی‌های رایانه‌ای و اینترنتی آنلاین گفت: پلیس فتا به‌طور مستمر این بازی‌ها را رصد می‌کند و بر آن‌ها نظارت دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

پلیس فتا: «نهنگ آبی» از دسترس کاربران خارج شده/ توهین، فحاشی و تهدید در فضای مجازی جرم است

رییس پلیس فتای تهران بزرگ درباره نظارت پلیس بر بازی‌های رایانه‌ای و اینترنتی که به صورت آنلاین انجام می‌شود، گفت: پلیس فتا به‌طور مستمر این بازی‌ها را رصد می‌کند و بر آن‌ها نظارت دارد. بازی "نهنگ آبی" نیز از دسترس کاربران در داخل کشور خارج شده و در زمان بارگذاری این بازی، پلیس بلافاصله اقدامات لازم را انجام داده‌است.

سرهنگ محمدمهدی کاکوان؛ رئیس پلیس فتای تهران بزرگ در گفت‌وگو با ایلنا درباره اقدامات پلیس فتا در فضای مجازی گفت: براساس آنچه قانون‌گذار مصداق جرم می‌داند، پلیس فتا در این فضا گشت‌زنی کرده و در تالارهای گفتگو و پیج‌های عمومی مواردی را که مصداق جرم در قانون است با آن برخورد می‌کند. در حقیقت پلیس فتا با گشت‌زنی در گروهای عمومی بر آن‌ها نظارت دارد، اما در ارتباطات خصوصی و پیام‌های دو نفره به هیچ عنوان دخالتی ندارد.

پلیس فتا بر ارتباطات خصوصی افراد در فضای مجازی نظارتی ندارد

وی با بیان اینکه پلیس در کمپین‌ها و گروهای عمومی حضور داشته و تمام موارد را رصد می‌کند و نسبت به احصا اخبار موجود اقدامات لازم را انجام می‌دهد، تصریح کرد: شبکه‌های اجتماعی داخلی و خارجی از فروش اطلاعات افراد درآمد خود را بدست می‌آورد، بنابراین مردم باید دقت کنند که در فضای اجتماعی و شبکه‌های مجازی از انتشار مواردی که از آن بیم دارند، خودداری کنند. البته در اپلیکیشین‌های داخلی به دلیل اینکه سرور در داخل کشور است، در صورت بروز مشکل شکایت و پیگیری راحت‌تر خواهد بود، اما در مورد شبکه‌های اجتماعی که سرور آنها در خارج از کشور است، پیگیری آسیب‌های احتمالی مشکل‌تر خواهد بود.

بیشترین جرایم سایبری در حوزه اقتصادی هستند

رییس پلیس فتای تهران بزرگ درخصوص مهمترین و بیشترین جرایم سایبری خاطرنشان کرد: مهمترین و بیشترین جرایم سایبری در حوزه اقتصادی و برداشت از حساب‌های بانکی است. کپی کردن عابر بانک‌ها و یا پرونده‌هایی که به نام کلاهبرداری فیشینگ انجام می‌شود از بیشترین مراجعات ما است. در حقیقت کلاهبرداران با ایجاد صفحات جعلی بانکی اقدام به دریافت شماره کارت و رمز دوم کارت حساب افراد کرده و از این طریق حساب بانکی افراد را سرقت می‌کنند. بهتر است مردم آدرس اینترنتی بانک‌ها را به صورت دستی وارد کرده و در موتورهای جستجو پیدا نکنند.

کاکوان تصریح کرد: شبکه‌های اجتماعی با توجه به نوع کارکردی که دارند، انواع جرایم در آنها انجام می‌شود و با توجه به نوع آن اپلیکیشن هر کدام تعدادی از جرایم را در خود اختصاص داده‌اند و در حقیقت این جرایم سوءاستفاده برخی از کاربران از دیگر کاربران است.

توهین، فحاشی و تهدید در فضای مجازی از مصادیق جرم است

وی درباره افرادی که در فضای مجازی اقدام به فحاشی و تهدید و... می‌کنند، گفت: این موارد در کشور ما جرم‌انگاری شده و براساس قانون از مصادیق جرم است. مواردی مانند توهین، فحاشی و تمسخر از مصادیقی است که در قانون برای آن مجازات تعیین شده و در فضای مجازی اگر کسی اقدام به این نوع رفتارها داشته باشد، مجرم محسوب شده و پلیس فتا نسبت به شناسایی آن اقدام می‌کند و فرد خاطی را تحویل مراجع قضایی خواهد داد.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: در تهران بزرگ هم پرونده‌هایی با این مضمون تشکیل شده است، البته در مواردی هم که به طرف مقابل آسیبی وارد شده باشد و از طریق پزشکی قانونی یا پلیس‌های تخصصی به پلیس فتا اعلام شود که به طور مثال قتل یا خودکشی براساس تهدیدات سایبری و در فضای مجازی بوده، این پرونده از طریق پلیس فتا پیگیری خواهد شد.

صفحه مربوط به کودک‌آزاری در فضای مجازی نداریم

کاکوان درباره صفحاتی در فضای مجازی با موضوع کودک‌آزاری تاکید کرد: خوشبختانه در کشور ما صفحاتی که مربوط به کودک آزاری باشد به طور خاص و به صورت حرفه‌ای و باندی وجود ندارد و اگر چنین چیزی به ما اطلاع داده شود به دلیل حساسیت موضوع به سرعت شناسایی و تحویل مقامات قضایی خواهد شد.

نظارت دائمی پلیس بر استارتاپ‌ها و فروشگاه‌های مجازی

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره نظارت پلیس فتا بر فروشگاه‌های مجازی و استارت‌آپ‌ها گفت: نظارت کلی بر استارت‌آپ‌ها و فروشگاه‌های مجازی وجود دارد، اما اگر اقدام خلاف قانون در این فروشگاه‌های مجازی اتفاق بیفتد مانند فروش حیوانات وحشی و ... پلیس فتا از طریق شکایت خصوصی به آن رسیدگی می‌کند و براساس گزارشی که به پلیس فتا می‌شود؛ مجوزهای قضایی برای برخورد با آن‌ها صادر می شود.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: در خصوص فروش داروهای قاچاق، غیرمجاز، تقلبی و نیروزا از طریق سایت‌ها، کانال‌ و گروه‌ها در شبکه‌های مجازی در شهریورماه کشفیات بسیار خوبی داشتیم و این نظارت‌ها هم همچنان ادامه دارد. این کانالها و سایت‌ها دائما در حال شناسایی هستند و ما آنها را رصد می‌کنیم و در موقع مقتضی وارد عمل خواهیم شد.

بازی نهنگ آبی در کشور از دسترس کاربران خارج شده است

کاکوان درباره نظارت پلیس بر بازی‌های رایانه‌ای و اینترنتی که به صورت آنلاین انجام می‌شود، گفت: پلیس فتا به طور مستمر این بازی‌ها را رصد می‌کند و بر آن‌ها نظارت دارد. بازی نهنگ آبی از دسترس کاربران در داخل کشور خارج شده است و در زمان بارگذاری این بازی، پلیس بلافاصله اقدامات لازم را انجام داده‌است.

او ادامه داد: سازمان مربوط به این نوع بازی‌ها سازمان ملی بازی‌های رایانه‌ای است و آن‌ها متولی این امر هستند، اما آن چیزی که مربوط به پلیس است رصد کلی این بازی‌ها است و در صورتی که در کمیته تعیین مصادیق تشخیص داده شود این بازی‌ها مخرب هستند؛ بلافاصله از دسترس خارج و به مبادی مربوطه اعلام خواهد شد.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ درباره نوجوانان اصفهانی که گفته‌ می‌شود به دلیل انجام بازی نهنگ آبی خودکشی کرده‌اند، گفت: این موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد و باید براساس مستندات نتیجه اعلام شود.

کلاهبرداری از طریق کانال‌ها و گروه‌های شرط‌بندی و قمار

کاکوان همچنین درباره شرط‌بندی و قماربازی در فضای مجازی اظهار کرد: در این زمینه نیز پرونده‌هایی در پلیس فتا تشکیل شده و جزو مواردی است که ما به شدت با آنها برخورد کردیم. بیشتر این کانال‌ها و گروه‌های قمار و شرط‌بندی، کلاهبرداری است و بعد از اخذ وجه آن سایت یا کانال از دسترس خارج می‌شود، البته اگر شرط‌بندی یا قماربازی در آن‌ها نیز انجام شود به شدت برخورد خواهد شد.

او درباره آشنایی‌هایی که در فضای مجازی صورت می‌گیرد و منجر به اخاذی یا وقوع جرم می‌شود، گفت: به دلیل اینکه این آشنایی‌ها در فضای خصوصی است، پلیس هیچ‌گونه نظارتی بر آن‌ ندارد، اما بهتر است اگر اتفاقی افتاد و مشکلی پیش آمد؛ بلافاصله به پلیس فتا مراجعه و شکایت تنظیم شود تا از طریق پلیس پیگیری شود و اصلا توجهی به خواسته‌های آن شخص نکنند، چراکه این خواسته‌ها قطعا ادامه‌دار خواهد بود.

آموزش بهترین اقدام برای جلوگیری از جرائم سایبری

رییس پلیس فتای تهران بزرگ تاکید کرد: جرائم سایبری نسبت به تعداد کاربران و جمعیت ما زیاد نیست، اما  از سال 90 این جرائم رو به افزایش است. بهترین کار برای جلوگیری از جرائم سایبری، آموزش است و باید استفاده از فضای مجازی به فرزندان از طریق خانواده‌ها آموزش داده شود و در کنار آن نیز باید تهدیدات در فضای مجازی به خانواده‌ها گوشزد شود.

کاکوان خاطرنشان کرد: اگرچه فضای مجازی کار را آسان و تسریع کرده است، اما همین فضا برای مجرمان نیز ایجاد شده است و بهتر است افراد برای ورود در فضای مجازی ابتدا اطلاعات کافی را داشته و بعد به آن ورود کنند. همچنین در خصوص پست‌ها و عکس‌هایی که بارگذاری می‌کنند، اطلاعات کافی داشته باشند، چراکه اگر پست یا تصویری مصداق مجرمانه داشته باشد، انتشار دهندگان آن نیز مجرم هستند.

لینک کوتاه
خبرهای مرتبط

پشت پرده فیلم سلفی دو دختر اصفهانی قبل از خودکشی / شوخی، خنده، هیجان و مرگ ...

کلمه عجیب روی پل چمران اصفهان پس از خودکشی دو دختر +عکس

ارسال به تلگرام
برچسب ها: پلیس فتا
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
 هر قاره جهان چند کاربر اینترنت دارد؟

هر قاره جهان چند کاربر اینترنت دارد؟

جایزه ویژه همراه اول برای مشترکین

جایزه ویژه همراه اول برای مشترکین

 با معطلی پشت چراغ قرمز خداحافظی کنید!

با معطلی پشت چراغ قرمز خداحافظی کنید!

 ۷ راهکار برای افزایش آنتن‌دهی مودم وای‌فای

۷ راهکار برای افزایش آنتن‌دهی مودم وای‌فای

 کشوری که زودتر به این تکنولوژی برسد حاکم جهان خواهد شد!

کشوری که زودتر به این تکنولوژی برسد حاکم جهان خواهد شد!

 همه مشکلاتی که فرزندان طلاق تحمل می‌کنند

همه مشکلاتی که فرزندان طلاق تحمل می‌کنند

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۳
0
0
پاسخ
بله کامل درست میگوید باید نهنگ آبی را از دسرس مردم ایران وبه خصوص نوجوان دور کنن
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر : وقوع دو انفجار مهیب در ادلب

تصاویر : وقوع دو انفجار مهیب در ادلب

۲/۴
تصاویر : دیدنی‌های امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه

تصاویر : دیدنی‌های امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه

۳/۴
تصاویر : فرش قرمز عمران خان برای بن سلمان

تصاویر : فرش قرمز عمران خان برای بن سلمان

۴/۴
تصاویر برگزیده : تشییع پیکر پوران شریعت‌رضوی همسر علی شریعتی

تصاویر برگزیده : تشییع پیکر پوران شریعت‌رضوی همسر علی شریعتی

ببینید!

ویدیو / کدامیک دست بالا را دارند؟ چین یا آمریکا؟ / پیش‌بینی فایننشال‌تایمز از مسیر پیش روی جنگ تجاری، پس از آتش بس ۹۰ روزه را ببینید +زیرنویس فارسی

ویدیو/ روحانی: امروز روز جنگ است؛دعواهای انتخاباتی نباید ادامه یابد

ویدیو/ امام جمعه بندرعباس در حضور روحانی: مردم نان ندارند؛ برای سفره مردم هم «علی برکت الله» بگویید

ویدیو/ کتونی جدید شرکت پوما به طور خودکار سایز پای شما می‌شود

ویدیو / اتفاقی عجیب در فوتبال؛ پسر بن سلمان حین بازی، وارد زمین شد

ویدیو/ پاسخ های منطقی و کوبنده ظریف به خبرنگار انگلیسی را درباره برنامه موشکی ایران ببینید

ویدیو / «ایلهان عمر» با «ایپک» درافتاد / ما در ما همه چیز می توانیم صحبت کنیم، جز لابی اسرائیل / گفتگوی جذاب Democracy Now را با خبرنگار Intercept ببینید

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

آیت الله موسوی جزایری از «امامت جمعه اهواز» استعفا داد

آخرین قیمت خودرو در بازار امروز/ واکنش منفی بازار به فروش فوری خودروسازان +جدول

در نخستین جلسه محاکمه «حسین فریدون» چه گذشت؟

وزیرخارجه چین خطاب به ظریف: در کشور ما معروف شده‌اید

عامل انتحاری حادثه تروریستی زاهدان، حافظ محمدعلی، پاکستانی بود / یک عضو دیگر تیم تروریستی نیز پاکستانی بود / ۳ نفر از عوامل تیم ترویستی از منطقه سیستان و بلوچستان بودند؛ ۲ نفر از آن‌ها دستگیر شده اند؛ یک نفر متواری است / اولین سرنخ از یک خانم دستگیرشده به دست آمد

انتشار اسنادی درباره نامه‌های امام پیرامون آیت الله منتظری / مقام معظم رهبری: درمورد صدور آن نامه از ذهن و قلم شریف امام جای کمترین تردید نیست / آیت الله مشکینی: امام در نوشتن نامه ارفاق کرده / آیت الله هاشمی: از امام درخواست کردیم که از ارسال نامه خودداری فرمایند، نپذیرفتند فقط گفتند نامه از صدا و سیما پخش نمی‌شود +تصویر نامه ها

این دو چهره ی موثر و خطرناک جنگ طلب در امریکا / «بوت» و «کریستول» به دنبال ترویج ایده ی جنگ با ایران هستند

بحرانی دیگر برای فوتبال ایران/ فلسطین در مناطق اشغالی میزبان تیم ملی بانوان است / ایران از انتخابی المپیک انصراف می دهد؟

انفجار در اتوبوس پرسنل سپاه در سیستان و بلوچستان / حادثه بر اثر انفجار بمب کنار جاده‌ای رخ داده / جيش العدل مسئولیت عملیات را برعهده گرفت /اعلام 3 روز عزای عمومی در سیستان و بلوچستان / سخنگوی سپاه: شهادت تمام سرنشینان پاسدار حاضر در اتوبوس قطعی نیست / مجروحین حادثه تروریستی به زاهدان منتقل شدند / ۲۷ شهید و ۱۳ مجروح تاکنون

اگر آیت الله طالقانی زنده می‌ماند، نه سفارت امریکا گرفته می‌شد، نه دولت موقت استعفا می‌داد، نه جنگی شروع می­ شد؛ این اتفاقات همگی یک ماه بعد از فوت پدرم رخ داد / قرار بود جسد آیت الله طالقانی کالبدشکافی شود، اما نگذاشتند / شنیدم بعضی‌ها بعد از فوت ایشان گفتند «الحمدالله این هم رفت» / یکی از آقایان به موسوی خوئینی‌ها گفت: این نماز در حیاط سفارت امریکا غصبی است، او هم گفت: نامه ات را به روزنامه‌ها می‌دهم / طالقانی گفت: پیشنهاد دهندگان تسخیر سفارت امریکا را از خانه بیرون بیاندازید / با خلخالی به شدت دعوا کرد و گفت: تو از قرآن، فقط «قاصم الجبارین» را یاد گرفته‌ای / بعد از تغییر ایدئولوژی، تقی شهرام به پدرم گفت: ترورت می‌کنیم / بعد از فوت آیت الله، یک میلیارد تومان در حسابش بود

تاریخ واریز سود ۱۷۵ هزار تومانی سهام عدالت

تصاویر : فرش قرمز عمران خان برای بن سلمان

تماشا کنید: جریان «اکادمی» جا پای «مصباح» می گذارد / اگر این جریان به قدرت برسد...

تصاویر : روز ولنتاین در کردستان عراق

ایران‌اینترنشنال سانتر می‌کند، علی کریمی گُل می‌زند!

رهبر معظم انقلاب در بیانیه «گام دوم انقلاب»: اقتصاد هدف جامعه‌ اسلامی نیست، امّا وسیله‌ای است که بدون آن نمی‌توان به هدف‌ها رسید / در مورد آمریکا حلّ هیچ مشکلی متصوّر نیست / دولت باید مرزبندی خود را با دولت های اروپایی با دقّت حفظ کند / باید انقلاب را به آرمان بزرگش یعنی ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی نزدیک کنید

مرگ ۷ دختر و پسر جوان در ویلایی در دماوند

ورود دادستان به پرونده ازدواج دختر ۱۱ ساله ایلامی نتیجه داد/ پدر و همسر تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند / «رها» به بهزیستی تحویل داده شد

خرید گوشت منجمد از مردم!

برف و باران ۲ روزه در ۲۰ استان

دانشجوی سانحه دیده دانشگاه آزاد فوت کرد

ویدئو / اظهارات معنادار فاطمه معتمدآریا در مراسم جشنواره فیلم فجر

اعلام آمادگی ترامپ برای سفر به تهران؛ ۵ کشور در حال وساطت هستند

قطر با تحقیر امارات، حریف ژاپن در فینال شد

تقویم سال ۹۷ به همراه مناسبتها

تصور می‌کنم سخنان اخیر ولایتی، نظر شخصی او نبود / او سیگنال‌هایی دریافت کرده که بر اساس آن به برجام و تیم مذاکره‌کننده حمله کرد

اعلام پاداش پای سکوی مدال آوران بازی‌های آسیایی/ طلایی‌ها پنج هزار دلار می‌گیرند

اعتراف پنتاگون به کشتار ۵۰۰ غیرنظامی در سال ۲۰۱۷

مرگ ۷ دختر و پسر جوان در ویلایی در دماوند

جزییات نحوه ثبت نام کارت سوخت المثنی / جدول زمانبندی مراجعه به سامانه خدمات دولت همراه

زمان بازي ايران با پرتغال، اسپانیا و مراكش در جام جهاني فوتبال، چه روز و چه ساعتي است؟

توضیح و فتوای دیگر آیت الله مکارم شیرازی درباره ترمیم بکارت

خواندنی ها
جذاب ترین روبات اسباب بازی سال 2019 معرفی شد / برخوردار از انواع سنسورهای نور و شتاب / مناسب برای کودکان و بزرگسالان +تصاویر

جذاب ترین روبات اسباب بازی سال 2019 معرفی شد / برخوردار از انواع سنسورهای نور و شتاب / مناسب برای کودکان و بزرگسالان +تصاویر

چگونه بهترین کلاس زبان را انتخاب کنم؟

چگونه بهترین کلاس زبان را انتخاب کنم؟

چالش جدید غول شبکه های اجتماعی در راه است / فیسبوک هوشمندترین دستیار مجازی جهان را خواهد ساخت

چالش جدید غول شبکه های اجتماعی در راه است / فیسبوک هوشمندترین دستیار مجازی جهان را خواهد ساخت

مبارزه سنگین توییتر با تبلیغات مخرب سیاسی / اعطای گواهی اعتبار به مبلغین معتبر / حذف آگهی های جعلی

مبارزه سنگین توییتر با تبلیغات مخرب سیاسی / اعطای گواهی اعتبار به مبلغین معتبر / حذف آگهی های جعلی

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

ترامپ: عجله‌ای برای خلع سلاح هسته‌ای کره‌شمالی نیست

مدارس چند شهرستان خراسان رضوی تعطیل شد

وزیر دادگستری: در مذاکره اولیه با رئیسی پیشنهادهای خود را ارائه کردیم

مهم ترین رویدادهای امروز دنیای IT و تکنولوژی؛ از خط و نشان مدیرعامل هواوی برای دونالد ترامپ تا بی توجهی یوتیوب به کامنت های غیراخلاقی

پایان سی‌وچهارمین جشنواره موسیقی فجر با آرزوی بهبودی برای استاد شجریان

گریفیتس: رهبر انصارالله به تعهداتش درباره توافق سوئد پایبند بود

پرونده رضا خندان و فرهاد میثمی به دادگاه تجدیدنظر ارسال شد

پژمانفر، نماینده مجلس: پزشکان ۶۷۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی دارند

جذاب ترین روبات اسباب بازی سال 2019 معرفی شد / برخوردار از انواع سنسورهای نور و شتاب / مناسب برای کودکان و بزرگسالان +تصاویر

وزیر دادگستری: در مذاکره اولیه با رئیسی پیشنهادهای خود را ارائه کردیم

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: دولت ترامپ در قبال ایران کاملا اشتباه می‌کند

وزارت خارجه چین: «برجام» باید به صورت جامع و موثر اجرا شود

مجلس نمایندگان آمریکا: ترامپ روند انتقال فناوری هسته‌ای به عربستان را تسریع می‌کند

ادعای رحیم پور ازغدی: روحانی گفته چند نفر نباید به شورای عالی انقلاب فرهنگی بیایند

بعیدی‌نژاد: جمع‌آوری مجموعه اسناد محرمانه وزارت خارجه و دفاع انگلیس درباره حضور در خلیج فارس

پاسخ مهدی طالقانی به جوابیه علی مطهری: سخنانم در مورد شهید مطهری نقل قولی از فخر الدین حجازی بود / شورای انقلاب اولین بار توسط آیت الله طالقانی تشکیل و بعد منحل شد

دستگیری یک زن در ارتباط با حادثه تروریستی خاش - زاهدان

ظریف: هیچگونه شکایت و دلخوری از کریمی و غفوری ندارم

فرمانده نیروی دریایی سپاه: کشتی های چینی آب های ایران را ترک کنند

حقوق های زیر دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان از مالیات معاف می‌شوند

آخرین قیمت خودرو در بازار امروز/ واکنش منفی بازار به فروش فوری خودروسازان +جدول

آیت الله موسوی جزایری از «امامت جمعه اهواز» استعفا داد

رئیس سازمان زندان‌ها: ۳۶۲۰۰ زندانی تا پایان ۲۹ بهمن مشمول عفو شدند/ آزادی۲۲۷۰۰ نفر تا امروز

عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان: شکایت دادستان تهران علیه غلامرضا حیدری و پروانه سلحشوری/ عدم حضور مامور ناجا در پرونده نماینده بیجار

وزیر اطلاعات: اقدام تروریست ها را بی پاسخ نمی گذاریم؛ این انتظار ملت است

نگاهی به شرایط تیم های لیگ برتر / فراموشی ناکامی با یک لیگِ داغ و جذاب

مشاور رئیس فقید تشکیلات خودگردان فلسطین: عرفات با «خمیردندان آغشته به سم» ترور شده

فردا آخرین مهلت ثبت نام آزمون ارشد / نام‌نویسی ۴۰ هزار داوطلب در مهلت تمدید شده

حسین شریعتمداری: سیستم کامپیوتری کیهان از قبل از انقلاب «آی بی‌ام» و «مکینتاش» بوده / برای تغییر سیستم حداقل باید دو، سه میلیارد هزینه کنیم / از این کامپیوترها ۲ تا هم بیشتر نداریم

سردار نقدی: مرحوم هاشمی حمایت از فاسدان را به تریبون نماز جمعه کشاند / به سپاه التماس می‌کنند، بعد علیه آن صحبت می‌کنند / اگر حتی کوچکترین کالایی توسط نهاد نظامی قاچاق شده، دولت به دادگاه نظامی ارجاع دهد؛ چرا اعلام نکرده‌اند؟ چون صحت ندارد / در انتخابات مجلس، لیست اول، 10 اقتصاددان برتر داشت، لیست دوم می گفت مشکل کشور آزادی‌های جنسی و روابط زن و مرد است

تامین اجتماعی: «عیدی» مستمری‌بگیران تامین‌اجتماعی تا ۱۰ اسفند واریز می‌شود / رقم واریزی یک میلیون تومان خواهد بود

رئیس کمیسیون قضایی مجلس: احتمالاً وضعیت فعلی ایران در FATF تمدید شود

قاسمی در واکنش به الجبیر: ایران و پاکستان به قدری درایت دارند که مقامات سعودی نتوانند روابط دو طرف را خدشه‌دار کنند

بحرانی دیگر برای فوتبال ایران/ فلسطین در مناطق اشغالی میزبان تیم ملی بانوان است / ایران از انتخابی المپیک انصراف می دهد؟

سخنگوی شورای نگهبان: اصلاح بی مورد قانون اساسی می‌تواند آسیب‌زا باشد

آناتولی:رئیس مجلس ترکیه استعفا کرد

نشست اف‌ای‌تی‌اف به احتمال زیاد ۴ ماه دیگر به ایران فرصت می‌دهد

اخطاریه هواشناسی درباره مه آلودگی برخی جاده‌ها

آرشیو
وبگردی

ترسناک‌ترین وسایل‌های شهربازی دنیا +تصاویر

گران‌ترین «مرسدس بنز» ایران! +عکس

تلفن همراه ناصرالدین شاه! +عکس

بهترین ورزشکار جهان انتخاب شد! +عکس

گوساله عجیب الخلقه با دو سر به هم چسبیده! +عکس

رایانه ۳۰ساله اپل هنوز هم کار می کند! +عکس

اسباب بازی ۵۰ هزار دلاری ترامپ در کاخ سفید! +عکس

بچه لاک پشتی که قلبش خارج از بدن می تپد! +عکس

هیجان انگیزترین مکان‌های دنیا +تصاویر

رونمایی از دوچرخه‌برقی یک برند مطرح خودروسازی +عکس

سلاح بادیگاردهای ترامپ در باشگاه گلف +عکس

تدابیر شدید امنیتی در پاکستان با ورود محمد بن سلمان +عکس

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • شهری
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۳۷۲۶۷۷
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۹ - ۰۳ آبان ۱۳۹۶
اجتماع >> جامعه
پ

پلیس فتا: «نهنگ آبی» از دسترس کاربران خارج شده/ توهین، فحاشی و تهدید در فضای مجازی جرم است

رییس پلیس فتای تهران بزرگ درباره بازی‌های رایانه‌ای و اینترنتی آنلاین گفت: پلیس فتا به‌طور مستمر این بازی‌ها را رصد می‌کند و بر آن‌ها نظارت دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

پلیس فتا: «نهنگ آبی» از دسترس کاربران خارج شده/ توهین، فحاشی و تهدید در فضای مجازی جرم است

رییس پلیس فتای تهران بزرگ درباره نظارت پلیس بر بازی‌های رایانه‌ای و اینترنتی که به صورت آنلاین انجام می‌شود، گفت: پلیس فتا به‌طور مستمر این بازی‌ها را رصد می‌کند و بر آن‌ها نظارت دارد. بازی "نهنگ آبی" نیز از دسترس کاربران در داخل کشور خارج شده و در زمان بارگذاری این بازی، پلیس بلافاصله اقدامات لازم را انجام داده‌است.

سرهنگ محمدمهدی کاکوان؛ رئیس پلیس فتای تهران بزرگ در گفت‌وگو با ایلنا درباره اقدامات پلیس فتا در فضای مجازی گفت: براساس آنچه قانون‌گذار مصداق جرم می‌داند، پلیس فتا در این فضا گشت‌زنی کرده و در تالارهای گفتگو و پیج‌های عمومی مواردی را که مصداق جرم در قانون است با آن برخورد می‌کند. در حقیقت پلیس فتا با گشت‌زنی در گروهای عمومی بر آن‌ها نظارت دارد، اما در ارتباطات خصوصی و پیام‌های دو نفره به هیچ عنوان دخالتی ندارد.

پلیس فتا بر ارتباطات خصوصی افراد در فضای مجازی نظارتی ندارد

وی با بیان اینکه پلیس در کمپین‌ها و گروهای عمومی حضور داشته و تمام موارد را رصد می‌کند و نسبت به احصا اخبار موجود اقدامات لازم را انجام می‌دهد، تصریح کرد: شبکه‌های اجتماعی داخلی و خارجی از فروش اطلاعات افراد درآمد خود را بدست می‌آورد، بنابراین مردم باید دقت کنند که در فضای اجتماعی و شبکه‌های مجازی از انتشار مواردی که از آن بیم دارند، خودداری کنند. البته در اپلیکیشین‌های داخلی به دلیل اینکه سرور در داخل کشور است، در صورت بروز مشکل شکایت و پیگیری راحت‌تر خواهد بود، اما در مورد شبکه‌های اجتماعی که سرور آنها در خارج از کشور است، پیگیری آسیب‌های احتمالی مشکل‌تر خواهد بود.

بیشترین جرایم سایبری در حوزه اقتصادی هستند

رییس پلیس فتای تهران بزرگ درخصوص مهمترین و بیشترین جرایم سایبری خاطرنشان کرد: مهمترین و بیشترین جرایم سایبری در حوزه اقتصادی و برداشت از حساب‌های بانکی است. کپی کردن عابر بانک‌ها و یا پرونده‌هایی که به نام کلاهبرداری فیشینگ انجام می‌شود از بیشترین مراجعات ما است. در حقیقت کلاهبرداران با ایجاد صفحات جعلی بانکی اقدام به دریافت شماره کارت و رمز دوم کارت حساب افراد کرده و از این طریق حساب بانکی افراد را سرقت می‌کنند. بهتر است مردم آدرس اینترنتی بانک‌ها را به صورت دستی وارد کرده و در موتورهای جستجو پیدا نکنند.

کاکوان تصریح کرد: شبکه‌های اجتماعی با توجه به نوع کارکردی که دارند، انواع جرایم در آنها انجام می‌شود و با توجه به نوع آن اپلیکیشن هر کدام تعدادی از جرایم را در خود اختصاص داده‌اند و در حقیقت این جرایم سوءاستفاده برخی از کاربران از دیگر کاربران است.

توهین، فحاشی و تهدید در فضای مجازی از مصادیق جرم است

وی درباره افرادی که در فضای مجازی اقدام به فحاشی و تهدید و... می‌کنند، گفت: این موارد در کشور ما جرم‌انگاری شده و براساس قانون از مصادیق جرم است. مواردی مانند توهین، فحاشی و تمسخر از مصادیقی است که در قانون برای آن مجازات تعیین شده و در فضای مجازی اگر کسی اقدام به این نوع رفتارها داشته باشد، مجرم محسوب شده و پلیس فتا نسبت به شناسایی آن اقدام می‌کند و فرد خاطی را تحویل مراجع قضایی خواهد داد.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: در تهران بزرگ هم پرونده‌هایی با این مضمون تشکیل شده است، البته در مواردی هم که به طرف مقابل آسیبی وارد شده باشد و از طریق پزشکی قانونی یا پلیس‌های تخصصی به پلیس فتا اعلام شود که به طور مثال قتل یا خودکشی براساس تهدیدات سایبری و در فضای مجازی بوده، این پرونده از طریق پلیس فتا پیگیری خواهد شد.

صفحه مربوط به کودک‌آزاری در فضای مجازی نداریم

کاکوان درباره صفحاتی در فضای مجازی با موضوع کودک‌آزاری تاکید کرد: خوشبختانه در کشور ما صفحاتی که مربوط به کودک آزاری باشد به طور خاص و به صورت حرفه‌ای و باندی وجود ندارد و اگر چنین چیزی به ما اطلاع داده شود به دلیل حساسیت موضوع به سرعت شناسایی و تحویل مقامات قضایی خواهد شد.

نظارت دائمی پلیس بر استارتاپ‌ها و فروشگاه‌های مجازی

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره نظارت پلیس فتا بر فروشگاه‌های مجازی و استارت‌آپ‌ها گفت: نظارت کلی بر استارت‌آپ‌ها و فروشگاه‌های مجازی وجود دارد، اما اگر اقدام خلاف قانون در این فروشگاه‌های مجازی اتفاق بیفتد مانند فروش حیوانات وحشی و ... پلیس فتا از طریق شکایت خصوصی به آن رسیدگی می‌کند و براساس گزارشی که به پلیس فتا می‌شود؛ مجوزهای قضایی برای برخورد با آن‌ها صادر می شود.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: در خصوص فروش داروهای قاچاق، غیرمجاز، تقلبی و نیروزا از طریق سایت‌ها، کانال‌ و گروه‌ها در شبکه‌های مجازی در شهریورماه کشفیات بسیار خوبی داشتیم و این نظارت‌ها هم همچنان ادامه دارد. این کانالها و سایت‌ها دائما در حال شناسایی هستند و ما آنها را رصد می‌کنیم و در موقع مقتضی وارد عمل خواهیم شد.

بازی نهنگ آبی در کشور از دسترس کاربران خارج شده است

کاکوان درباره نظارت پلیس بر بازی‌های رایانه‌ای و اینترنتی که به صورت آنلاین انجام می‌شود، گفت: پلیس فتا به طور مستمر این بازی‌ها را رصد می‌کند و بر آن‌ها نظارت دارد. بازی نهنگ آبی از دسترس کاربران در داخل کشور خارج شده است و در زمان بارگذاری این بازی، پلیس بلافاصله اقدامات لازم را انجام داده‌است.

او ادامه داد: سازمان مربوط به این نوع بازی‌ها سازمان ملی بازی‌های رایانه‌ای است و آن‌ها متولی این امر هستند، اما آن چیزی که مربوط به پلیس است رصد کلی این بازی‌ها است و در صورتی که در کمیته تعیین مصادیق تشخیص داده شود این بازی‌ها مخرب هستند؛ بلافاصله از دسترس خارج و به مبادی مربوطه اعلام خواهد شد.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ درباره نوجوانان اصفهانی که گفته‌ می‌شود به دلیل انجام بازی نهنگ آبی خودکشی کرده‌اند، گفت: این موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد و باید براساس مستندات نتیجه اعلام شود.

کلاهبرداری از طریق کانال‌ها و گروه‌های شرط‌بندی و قمار

کاکوان همچنین درباره شرط‌بندی و قماربازی در فضای مجازی اظهار کرد: در این زمینه نیز پرونده‌هایی در پلیس فتا تشکیل شده و جزو مواردی است که ما به شدت با آنها برخورد کردیم. بیشتر این کانال‌ها و گروه‌های قمار و شرط‌بندی، کلاهبرداری است و بعد از اخذ وجه آن سایت یا کانال از دسترس خارج می‌شود، البته اگر شرط‌بندی یا قماربازی در آن‌ها نیز انجام شود به شدت برخورد خواهد شد.

او درباره آشنایی‌هایی که در فضای مجازی صورت می‌گیرد و منجر به اخاذی یا وقوع جرم می‌شود، گفت: به دلیل اینکه این آشنایی‌ها در فضای خصوصی است، پلیس هیچ‌گونه نظارتی بر آن‌ ندارد، اما بهتر است اگر اتفاقی افتاد و مشکلی پیش آمد؛ بلافاصله به پلیس فتا مراجعه و شکایت تنظیم شود تا از طریق پلیس پیگیری شود و اصلا توجهی به خواسته‌های آن شخص نکنند، چراکه این خواسته‌ها قطعا ادامه‌دار خواهد بود.

آموزش بهترین اقدام برای جلوگیری از جرائم سایبری

رییس پلیس فتای تهران بزرگ تاکید کرد: جرائم سایبری نسبت به تعداد کاربران و جمعیت ما زیاد نیست، اما  از سال 90 این جرائم رو به افزایش است. بهترین کار برای جلوگیری از جرائم سایبری، آموزش است و باید استفاده از فضای مجازی به فرزندان از طریق خانواده‌ها آموزش داده شود و در کنار آن نیز باید تهدیدات در فضای مجازی به خانواده‌ها گوشزد شود.

کاکوان خاطرنشان کرد: اگرچه فضای مجازی کار را آسان و تسریع کرده است، اما همین فضا برای مجرمان نیز ایجاد شده است و بهتر است افراد برای ورود در فضای مجازی ابتدا اطلاعات کافی را داشته و بعد به آن ورود کنند. همچنین در خصوص پست‌ها و عکس‌هایی که بارگذاری می‌کنند، اطلاعات کافی داشته باشند، چراکه اگر پست یا تصویری مصداق مجرمانه داشته باشد، انتشار دهندگان آن نیز مجرم هستند.

رومیس د
رازیانه د
خبرهای مرتبط

پشت پرده فیلم سلفی دو دختر اصفهانی قبل از خودکشی / شوخی، خنده، هیجان و مرگ ...

کلمه عجیب روی پل چمران اصفهان پس از خودکشی دو دختر +عکس

ارسال به تلگرام
برچسب ها: پلیس فتا
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • شهری
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"