کد خبر: ۴۲۲۳۶
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۱ - ۰۲ آبان ۱۳۹۰
عضو هیئت رئیسه مجلس:

سوال از رئیس جمهور منتفی است؛ 29 نفر امضای خود را پس گرفتند

دهقان همچنین درباره استعفای مطهری افزود: استعفای آقای مطهری قانونی بوده و باید در دستور کار مجلس قرار بگیرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با بررسی و پیگیری های انجام شده مشخص شد 29 نفر از نمایندگان امضاء خود را در خصوص طرح سوال از رئیس جمهور پس گرفتند، به همین علت سوال از رئیس جمهور فعلا منتفی است.

به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، محمد دهقان نماینده مردم چناران و طرقبه در خصوص طرح سوال از رئیس جمهور گفت : با بررسی و پیگیری های انجام شده مشخص شد 29 نفر از نمایدگان امضاء خود را از این طرح پس گرفتند.

این عضو هیئت رئیسه در خصوص علت پس گرفتن امضای برخی نمایندگان از طرح سوال از رئیس جمهور گفت: با توجه به مهلت یک هفته ای نایب رئیس مجلس برای تعیین تکلیف امضا های این طرح، برخی نمایندگان با توجه به شرایط کنونی کشور سوال از رئیس جمهوررا درشرایط فعلی صلاح ندانسته و امضاء خود را پس گرفتند، به همین علت طرح سوال از رئیس جمهور فعلا منتفی است.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، دهقان همچنین درباره استعفای مطهری افزود: استعفای آقای مطهری قانونی بوده و باید در دستور کار مجلس قرار بگیرد.

نماینده مردم چناران و طرقبه خاطرنشان کرد: استعفای آقای مطهری هفته آینده در جلسه علنی مجلس بررسی خواهد شد و درابتدا آقای مطهری دلایل استعفای خودش را بیان کرده وسپس مخالفان استعفای وی، نظراتشان را بیان می کنند.

این عضوهیئت رییسه درخصوص رای آوردن استعفای مطهری گفت : برداشتم این است که استعفای آقای مطهری رای نمی آورد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
k-1
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
52
3
اقای مطهری خداحافظ .

به هر حال حیف شد ما بی صبرانه منتظر پرسیدن سوال و البته پاسخ های رییس جمهور محبوب و مردمی هستیم.
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
k1 .. تاريخ درباره آقاي مطهري و رييس محبوب شما قضاوت خواهد كرد.. و البته روز جزا..!
ما
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۰:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
کیوون خان ، ناخواسته خوب دعایی در حق آقای مطهری کردی، آمین. الهی خدا همواره حافظ و نگهدارش باشد.انشاءاللّه
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
1
29
واقعا كه دست گلتون درد نكنه ...........
maryam
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
0
44
واقعا برای مجلس متاسفم....همین....
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
0
44
خدابه قیامتتان رحم کند!آقایان وکلا!
نظرات بینندگان