کد خبر: ۴۴۸۹۲
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۰ - ۲۹ آبان ۱۳۹۰
من اصل این قانون را درست نمی‌دانم؛

لاریجانی: تصویب حقوق مادام العمر کار مجلس های قبل بود/انشا‌ءالله شورای نگهبان این مصوبه ‌را رد می‌کند

لاریجانی با بیان اینکه عنوان مادام‌العمر برای این مصوبه حرف نادرستی است، ادامه داد: یعنی اصلاً کسانی که کارمند دولت نیستند که حقوق نخواهند گرفت چه عضو مجلس و چه عضو دولت باشند. بلکه اینها باید کار خود را پیدا کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
علی لاریجانی با اعلام اینکه عنوان حقوق مادام‌العمر برای مصوبه مجلس یک واقعیت نیست، این قانون را مصوب مجالس قبلی دانست و گفت: انشاءالله به خاطر بار مالی مصوبه، شورای نگهبان به این قانون ایراد خواهد گرفت و به مجلس برمی‌گردد.

به گزارش انتخاب، علی لاریجانی در نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۹ آبان‌ماه) مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر مهدی سنایی در مورد استفساریه ماده ۳ قانون خدمات کشوری که روز دوشنبه هفته گذشته به تصویب مجلس رسید، گفت: این تصمیم ربطی به هیأت رئیسه ندارد و مجلس به این مصوبه رأی داد و اگر تذکری داشتید، همان زمان باید مطرح می‌کردید.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مطالبی که در بیرون گفته می‌شود، همه واقعیت نیست، افزود: در قانون نظام هماهنگ پرداخت و قانون مدیریت خدمات کشوری این پیش‌بینی شده است و موضوعی که هفته پیش در مجلس مطرح شد در واقع یک تسری بود و جواب به سوالی داده شد.

لاریجانی تصریح کرد: من اصل این قانونی که در مجالس گذشته تصویب شده، درست نمی‌دانم اما کاری هم که در مجلس صورت گرفت تصویب قانون نبود و مجلس قانونی تصویب نکرد بلکه تنها برای دستگاه‌هایی که استثناء شده بود، مشمول این امر کرد.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه این قانون در حال حاضر وجود دارد و مصوب مجالس قبل است و نه مجلس هشتم، گفت: مطالبی که در حال حاضر در رسانه‌ها گفته می‌شود به این موضوع ربطی ندارد. رسانه‌ها هم اگر ایرادی دارند باید به مجالس قبلی می‌گرفتند که این مصوبه را داشته است.

لاریجانی با بیان اینکه عنوان مادام‌العمر برای این مصوبه حرف نادرستی است، ادامه داد: یعنی اصلاً کسانی که کارمند دولت نیستند که حقوق نخواهند گرفت چه عضو مجلس و چه عضو دولت باشند. بلکه اینها باید کار خود را پیدا کنند.

وی در این‌باره گفت: ارگانی که به‌عنوان مادام‌العمر درست شده است، یک واقعیت نیست.

لاریجانی ادامه داد: در عین حال نمایندگان مجلس هم باید توجه داشته باشند در شرایط فعلی این گونه مصوبات به نظر منطقی نمی‌رسد. یعنی سطح درگیری در حدی نیست که بخواهیم برای آن قانونی بنویسیم.

وی با اعلام اینکه به آقای باهنر گفتم و ایشان هم که جلسه آن روز را اداره می‌کردند، با این مصوبه مخالفت داشتند، تصریح کرد: اما به هر حال رئیس مجلس نمی‌تواند دخالت و اعمال‌نظر کند و جلوی کار مجلس را بگیرد. انشاءالله به خاطر بار مالی مصوبه، شورای نگهبان به این قانون ایراد خواهد گرفت و به مجلس برمی‌گردد.

به گزارش خانه ملت، مهدی سنایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجیمجلس به استناد به اصل ۳ ماده ۹ قانون اساسی و بند ۱۱ ماده ۲۳ آیین‌نامه داخلی در مورد تصویب این مصوبه در آخرین جلسه نشست علنی هفته گذشته مجلس انتقاد کرد و از هیأت رئیسه مجلس خواست که به انتقادات رسانه‌ها پاسخ دهد.

وی در تذکر خود خطاب به هیأت رئیسه مجلس گفت: درست در سالی که انتخابات مجلس قرار است برگزار شود و حساسیتی در جامعه وجود دارد، در دستور قرار گرفتن چنین مصوبه تکراری جایز نیست.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
0
13
جناب لاريجاني پس چرا در اين مجلس مطرح و تصويب شد؟
مسعود
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
0
211
آقاي لاريجاني .. فرافكني نكنيد.. حالا كه خشم مردم را از اين مصوبه ننگين ديديد خود را مبرا مي كنيد و چه چيزي بهتر از دولتهاي گذشته .. مجلس گذشته و... براي انداختن تقصير به گردن آنها... آنها كه از تريبون و... هم كه محرومند...
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
0
2
مجلس خانه ملت است
گویا آقایان اینقدر با ملت صمیمی شدند که خانه ملت(مجلس) رو خونه خودشون فرض کردند.
این موضوع که مجلس مصوبه ای داشته باشد و بعد از بازتاب آن در رسانه ها، خشم مردم را بوجود آورد و سپس هر کسی به دنبال توجیح شخصیت خود باشد یک فرار بزرگ از مسولیت است
بهتر است آقایان لیست افرادی که به این مصوبه رای دادند رو منتشر کنند تا مردم در دوره بعد با آگاهی کامل نمایندگان خود رو به خانه ملت بفرستند برخی رو هم به خانه خودشون هدایت کنند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
0
2
آقا ما كه قانع شديم از اين جواب منطقي و مستدل !!!!!!!!!!!!!!!!
نظرات بینندگان