کد خبر: ۴۸۶۸۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۱۵ - ۰۷ دی ۱۳۹۰

وقت آن نشده که درباره حصرها تدبیری اندیشیده شود؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :



نماینده مردم خدابنده در نطق میان دستور خود گفت: دولت در قامت یک حزب تمام عیار وارد عرصه انتخابات شده است لذا این مسئله برای کشور سمی مهلک است.

 به گزارش انتخاب به نقل از خانه ملت، سید فاضل موسوی در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با بیان اینکه فاجعه عاشورا حاصل عافیت طلبی افرادی دنیا دوست بود گفت: جای تأسف است 50 سال پس از حکومت اسلامی حکم قتل فرزند رسول خدا توسط قاضی القضات مثلاً مسلمان صادر می شود.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی خطاب به غرب اظهار داشت: صهیونیسم و دنیای غرب بدانند تحت هیچ شرایطی حق ندارد با عناوینی فریب کارانه مصوبات سازمان ملل را نادیده گرفته و سایر کشورها را مثل افغانستان، عراق و لیبی ویران کند.

وی افزود: بدانید ما ایرانی هستیم و فرزند عاشورا لذا آماده مقابله جدی با هر گونه تجاوز به میهن و باورهای دینی خود هستیم.

موسوی با اشاره به اینکه آنچه در کشور رخ می دهد حاصل عملکرد مجلس هست تصریح کرد: همه ارکان نظام بر اساس قانون مجلس و نظارت آن باید مدیریت شود لذا اینجا سؤالی مطرح است که آیا نمایندگان ملت از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها رضایت دارند و آیا از غارت سرمایه ملی توسط همسایگان ایران با خبرند؟

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با اشاره به برداشت های غیر معمول قطر از میادین مشترک نفت و گاز ایران یادآور شد در سال 89 حدود 1140 میلیارد دلار از فروش گاز و 400 هزار بشکه نفت روزانه از میادین مشترک گازی و نفتی ایران توسط قطر استخراج شده است. لذا برای این تاراج چه تدبیری اندیشیده اید؟

نماینده مردم خدابنده با خطاب قرار دادن نمایندگان گفت: بهتر نیست که با وضع قوانین این ثروت رؤیایی را برای کشور خودمان مدیریت کنیم تا شاید بیکاری، تورم، رشد اقتصادی منفی، فساد اداری و فساد مالی معنی دار ریشه کن شود.

وی همچنین تأکید کرد: مجلس باید برای تحریم ها، تهدیدها و نظارت بر امور مختلف تدبیری جدی بیاندیشد.

موسوی خطاب به قوه قضائیه گفت: آیا وقت آن نرسیده که در موضوع حصرها تدبیری جدی اندیشیده شود و فقط به صراحت قانون (تفهیم اتهام به متهم) را در دادگاه صالحه انجام دهید.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی افزود: امروز مردم منتظر صدور حکم جدی و صریح و به موقع قوه قضائیه بدون هیچ گونه اغماض در خصوص مفسدان اقتصادی هستند.

موسوی با خطاب قرار دادن دولت نهم و دهم یادآور شد: دولت نهم و دهم طی شش سال گذشته حدود 1400 میلیارد دلار درآمد داشته است لذا باید گزارش دهد با این مبلغ برای کشور چه اقداماتی انجام داده است، ضمن اینکه امروز دولت در قامت یک حزب تمام عیار وارد عرصه انتخابات شده است که در واقع این مسئله برای کشور به منزله سمی مهلک است.

وی با بیان اینکه آنچه در نشریات اعلام شده است اگر صحت داشته باشد باید فاتحه مجلس مستقل و مفید برای کشور را خواند، لذا رئیس جمهور جدای از منابع مالی فراوانی که در اختیار داشته است باید به ملت و مجلس پاسخگو باشد.

نماینده مردم خدابنده خطاب به احمدی نژاد یادآور شد چرا موضع گیری هایی می کنید که برای کشور هزینه زیادی به دنبال دارد؟

موسوی با مورد خطاب قرار دادن نماینده های مجلس در خصوص جمله زشتی که دیروز توسط یکی از مسئولین دولتی در مجلس بیان شده بود اظهار داشت: رضاخان برخواسته از همان محیط یک روز به مجلس اهانت کرد و روزی دیگر فردی دیگری مجلس را همان خطاب کرد که او گفته بود.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه در سال 59 یک جریان با اصرار خود بنا به مصلحت خودشان بنی صدر را به کشور تحمیل کردند، آیا امروز باز همان افراد بنا به مصلحت خودشان نمی خواهند کسی را به کشور تحمیل کنند؟ و آیا آنها مقید به دین، قانون اساسی، راه امام و رهبری هستند؟

موسوی تأکید کرد اگر به آرمان های امام و انقلاب و رهبری مقید هستیم باید زمینه حضور تمام جریانات سیاسی درون نظام را فراهم کنیم و در صورتی که این حق مسلم است چرا زمینه را مهیا نمی کنیم؟!

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
رضا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۸
0
0
چرا ضمینه را مهیا نمی کنیم؟! ضمینه یا زمینه؟؟؟؟؟
در سال 89 حدود 1140 میلیارد دلار از فروش گاز و 400 هزار بشکه نفت روزانه از میادین مشترک گازی و نفتی ایران توسط قطر استخراج شده است.
1140 یا 114؟؟؟
نظرات بینندگان